Aizen Whitening Skin Foam 3'lü Paket - Cilt Beyazlatmaya Yardımcı Köpük

599 TL
(199,67 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Aizen Whitening Skin Foam 3'lü Paket - Cilt Beyazlatmaya Yardımcı Köpük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aizen Cosmetic Satıcı Ünvanı: AİZEN GIDA KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0953039029000011 Vergi Kimlik Numarası: 9530390290
    Bu ürün Aizen Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt Beyazlatmaya Yardımcı Köpük Krem - Whitening Skin Foam. Aizen Whitening Skin Foam geliştirilmiş özel içeriği sayesinde diz, dirsek, koltuk altı ve genital bölgedeki kararmaların olduğu yerlerde kullanılabilir. Düzenli kullanım ile doğal bir görünüm kazanmanıza yardımcı olabilir. İçeriğinde bol miktarda kolajen vardır. Kullanımı: Uygun miktarda köpük kremi temiz ve nemli cilt üzerine doğrudan masaj yapparak uygulayınız. Sabah ve akşam olarak günde iki defa düzenli kullanabilirsiniz. İçeriği/Ingredients: Aqua, Cetaareth-25, Cetaryl Alcohol, Ascorbic Acid, Arbutin, Stearic Acid, Glycerin, Butyrospermum Parkii Oil, Urea, Xhantan Gum, Collagen, Phenoxyethenol, Parfum, Ethylhexylglycerin. Uyarılar: Yetişkinler içindir. İçeriğindeki etken maddelere alerjisi olanlar kullanmamalı. Göze uygulanmaz. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. 150 ml (5.07 fl. oz)

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Aizen 3'lü Cilt Ve Vücut Köpüğü 150ml Trendyol'da!

Aizen 3'lü cilt ve vücut köpüğü 150 ml güzellik ve bakım alanında tercih edilir. Cilt ve vücut köpüğü, cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakımı sağlayan ve sağlıklı içeriğiyle cildi derinlemesine temizleyen bir formüle sahiptir. Yüz ve vücut bölgesinde kullanımı bulunan bu ürün, cildin beyazlamasını ve parlamasını sağlar.

  • Çok yönlü kullanım

  • Zengin ve besleyici formül

  • Pratik kullanım

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü 150 ml Özellikleri

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü 150 ml ÖzellikleriAizen cilt ve vücut köpüğü, cilt beyazlatıcı etkiye sahiptir. Cilt bakımını kolaylaştıran ve güzellik rutini oluşturmanızı sağlayan zengin içeriğe sahiptir. Aizen 3'lü cilt ve vücut köpüğü 150 ml özellikleri incelendiğinde, paraben içermemesi, sprey formda olması ve pratik kullanımı öne çıkar. Cilt ve vücut bakımında etkili bir kullanım sunar. Kullanıcıların günlük bakım rutinlerini basitleştirir ve tek bir ürünle geniş bir yelpazede bakım ihtiyacını karşılar. Makyaj temizliği, cilt temizliği ve vücut yıkama için ideal içeriğe sahiptir. Köpüğün etkili formülü sayesinde, cilde derinlemesine nüfuz ederek nemlendirme ve besleme etkisi sağlar. İçeriğindeki özel maddeler, cildin tazelik ve canlılık kazanmasına yardımcı olur. Ciltteki kuruluk ve gerginlik hissini azaltır ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilt köpüğünün kullanımı son derece pratiktir. Köpük formu sayesinde temizleme ve yıkama işlemleri hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilir.

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü 150 ml Kullanımı

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü 150 ml KullanımıCilt ve vücut bakımında önemli etkilere sahip olan Aizen köpük, sadece cildi beyazlatmak için değil aynı zamanda nemlendirmek ve yumuşak bir dokuya sahip olmasını sağlamak için de kullanılır. Paraben veya herhangi bir kimyasal içeriğe sahip olmayan köpük, ilk kullanımdan itibaren etkili sonuçlar gösterir. Koruyucu özelliği sayesinde cildi ve cilt bariyerini güçlendirerek dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı ekstra direnç kazandırır. Hücrelerin yenilenmesini ve güçlenmesini sağlayan bu formül, özellikle cildi onarıcı yapısı ile dikkat çeker. Onarıcı ve yapıcı içeriğiyle cilt üzerinde önemli etkiler sunan köpük düzenli kullanımlarda maksimum verimlilik sağlar. Her biri 150 ml içeriğinde olan ve 3 kutudan oluşan köpük, ekonomik yapısı sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Pratik ve kolay kullanıma sahip olan köpük, cilt yapısına uygun formülü sayesinde son derece kullanışlı ve uygundur.

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü Fiyatı

Aizen 3'lü Cilt ve Vücut Köpüğü FiyatıAizen 3’lü cilt ve vücut köpüğü, doğal içeriğe sahiptir. Güneş ışınlarından gelen zararlı etkilerden ya da makyaj kalıntılarından oluşan lekeleri gidererek, cildin beyazlamasına ve rengin açılmasına yardımcı olan etkili bir cilt bakım ürünüdür. Kolajen içeriğine sahip olan bu köpük, yara ve toksik kimyasallardan oluşan izleri ortadan kaldırarak maksimum verimlilik sunar. Cilt bariyerini güçlendiren ve cilt pigment yapısını düzenleyen bu krem, cildin ihtiyacı olan desteği sağlayarak doğal bir görünüm kazanmasını sağlar. Pek çok nedene bağlı olarak oluşan cilt ve vücut lekelerini gidermek için özel formüle sahiptir. Doğal içeriğiyle her cilt tipinde kullanım sunan köpük, haftalık vücut bakımında önemli rol oynar. Aizen 3'lü cilt ve vücut köpüğü 150 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri, ürün hakkında detaylı bilgi sunar. Aizen 3'lü cilt ve vücut köpüğü 150 ml fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.