AKTEZ-EL FENERBAHÇE-Pinyata- katlanabilir- sopalı

195 TL
Yaş: Tüm Yaşlar
Tüm Yaşlar

Ürün Bilgileri

AKTEZ-EL FENERBAHÇE-Pinyata- katlanabilir- sopalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTEZ-EL Satıcı Ünvanı: ADEM DUYMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3210091569
    Bu ürün AKTEZ-EL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Pinyata - Parti Süsleme ve Eğlence Ürünü Özellikler: Kaliteli Malzeme:Pinyata, yüksek kaliteli kartondan üretilmiştir, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Paket İçeriği:Tek bir paket içinde 1 adet pinyata bulunmaktadır. Boş İçerik:Pinyata, içi boş olarak tasarlanmıştır ve sopası ile birlikte gönderilir. Kişiselleştirilebilir:Üzerinde bulunan delik sayesinde istenilen ürünlerle doldurabilir, şeker, bonibon gibi lezzetlerle misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz Çeşitli Kullanım Alanları:Partiler, doğum günleri gibi özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir Diğer Ürünlerle Uyumluluk:Aradığınız diğer doğum günü malzemeleri ve süsleri için sitemize göz atabilirsiniz Eğlenceli ve Renkli Tasarım:Partinizi daha güzel ve eğlenceli hale getirmek için ideal bir seçenektir. Hızlı Kargo:Kaliteli ürünlerimiz, hızlı kargo hizmetimiz ve uygun fiyatlarımızla Aktezel olarak her zaman hizmetinizdeyiz. Partinizin atmosferini renklendirmek ve misafirlerinizi eğlendirmek için bu pinyatayı tercih ederek özel günlerinizi daha unutulmaz kılabilirsiniz! Tüm sorularınız ve merak ettikleriniz için 0506 026 51 28 numaralı whatsapp hattına mesaj atabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver