Alaçatı Değirmeni Limon Kabuğu Yağı Tüy Tüy Azaltıcı Serum

249 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alaçatı Değirmeni Limon Kabuğu Yağı Tüy Tüy Azaltıcı Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETALAB STORE Satıcı Ünvanı: OKAZYON MEDYA PAZARLAMA VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0637043335700001 Vergi Kimlik Numarası: 6370433357
    Bu ürün PETALAB STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçerik
  • Limon kabuğu yağı , Gliserin ve sarı kına
  • Kullanım
  • Temiz bir cilde bir yada iki damla masaj yaparak uygulayın . Durulama gerektirmez
  • Yüz Tüylerinde Etkili çözüm ortağınız.
  • 30 Ml yeni şişesinde
  • Uyarılar: Haricen kullanılır. Çocukların ulaşamayacağı yerde ve oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Göz temasında bol su ile yıkayınız. Bu üründen stoklarda 1000 adet in üzerinde kampanya dahil sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Alaçatı Değirmeni ALAÇT7143 Çeşme Limon Kabuğu Yağı Tüy Geciktirici Tüy Azaltıcı Serum

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı tüy azaltıcı serum, cilt bakımını destekleyen bir üründür. Yapılan araştırmalar sonucu düzenli kullanımda tüyleri azalttığı kanıtlanan limon yağından faydalanır. Bunun için Çeşme’deki limon ağaçlarının meyvelerini kullanır. Limon kabuğu yağına ek olarak gliserin ve sarı kınadan destek alır. Bu sayede yalnızca tüyleri azaltmakla kalmaz, aynı zamanda cildi yenilemeye ve kararmaları önlemeye de yardımcı olur. Doğal içeriğiyle hemen her bireyin kullanımına uygun hâle gelir. Hassas bölgelerde dahi güvenle tercih edilebilir. Kolay ve hijyenik kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Düzenli kullanımda gözle görülür etki sağlar.

  • İstenmeyen tüylerin azalmasına yardımcı olur.
  • Vücudun her bölgesinde kullanılabilir.
  • Durulama gerektirmez.

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı Serum Ne İşe Yarar?

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı Serum Ne İşe Yarar?

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı tüy azaltıcı serum, başlıca üç amaca hizmet eder. Bunlardan ilki, tüy dökmedir. Bu serum; saç, kaş ve kirpikler haricinde vücut genelindeki istenmeyen tüylerle savaşır. Kıl köklerine nüfuz ederek tüylerin zayıflamasına, seyrelmesine, azalmasına ve zamanla dökülmesine yardımcı olur. Serumun diğer bir amacı da kararmaları gidermektir. Özellikle bikini bölgesi, koltuk altı, ve dudak üstünde tüy alımına bağlı kararmalar yaşanabilir. Alaçatı Değirmeni serum, bu bölgeleri beyazlatır ve kararmaların önüne geçer. Serumun son hedefi ise cildi yenilemektir. İçeriğindeki gliserin sayesinde cildi uzun süre yumuşak ve nemli tutar. Cilt hücrelerinin sağlığını koruyan sarı kına da yenilenmeye yardımcı olur. Limon kabuğu ise siyah nokta, sivilce ve kırışıklık gibi problemlerle savaşır. Böylece serum; pürüzsüz, aydınlık ve yumuşak bir cilt sunar.

Alaçatı Değirmeni Tüy Geciktirici Serum Hangi Bölgelerde Kullanılır?

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı tüy geciktirici serum, vücudun her bölgesinde kullanıma uygundur. Dudak üstü, yüz, hassas bölgeler, koltuk altı, göbekteki ana tüyler, sırt, omuz ve bacaklar için bu serumun kullanılması mümkündür. Üstelik bacaklarınızdaki tüy yoğunluğu fark etmez. Ürünün hassas bölgelerde dahi kullanılabilir olmasının sebebi, doğal içeriğidir. Çeşme’deki limon ağaçlarının meyvelerinden elde edilen serum, organik olması yönüyle sağlıklıdır. Ciltte kaşıntı, kızarıklık ve benzeri bir tahrişe yol açmaz. Kıl köklerinde tıkanma ve iltihaplanma gibi problemler oluşturmaz. Ancak aşırı hassas bireylerin veya daha önce deri hastalığı geçirmiş olanların ürünü kullanmadan önce dermatoloğa danışması tavsiye edilir. Ayrıca Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı tüy azaltıcı serum, fiyatıyla da bütçesini korumak isteyenlere önerilir.

Alaçatı Değirmeni 30 Ml Tüy Azaltıcı Serumun Kullanımı Kolay mıdır?

Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı 30 ml tüy geciktirici serum, kolay bir kullanıma sahiptir. Serumun 30 ml’lik şişesi, rahatça kavranır. Damlalıklı başlığı sayesinde serum, şişenin içinden kolaylıkla alınır ve istenilen miktarda uygulanır. Böylece hem ürün ziyan olmaz hem de ambalajın dışı yağlanmaz. Zahmetsiz, tasarruflu ve hijyenik bir kullanım deneyimi yaşanır. Ürünü kullanmadan önce cildinizin temiz ve kuru olması gerekir. Ardından yağdan 1-2 damla alınır ve istenilen bölgeye uygulanır. Masaj yaparak dağıtılır. Serum, özel formülü sayesinde kolayca dağılır. Vücut tarafından hızla emilir. Kullanım sonrası durulama gerektirmez. Aynı zamanda serumun hoş kokusu da kullanımını kolaylaştırır. Kullanım sonrası ürün, kapağı sıkıca kapatılarak serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Alaçatı Değirmeni Çeşme Limon Kabuğu Yağı tüy azaltıcı serum yorum sayfasını inceleyebilirsiniz. Siz de cildinizi yenilemek ve tüylerinizden kurtulmak isterseniz bu serumu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.