Aladdin Bistro Thermavac Paslanmaz Çelik Yemek Termosu 0,40 Lt

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Aladdin Bistro Thermavac Paslanmaz Çelik Yemek Termosu 0,40 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BkmDizaynCom Satıcı Ünvanı: BKM YENİ DİZAYN MUTFAK GEREÇLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178147448700001 Vergi Kimlik Numarası: 1781474487
    Bu ürün BkmDizaynCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aladdin Bistro Thermavac Paslanmaz Çelik Yemek Termosu 0,40 LT İşyerinde, okulda veya hareket halindeyken sıcak yiyeceklerin tadını çıkarmak için basit ve şık yemek termosu. Aladdin Bistro yemek termosu, çift duvar yalıtımlı yapısı ile yiyeceklerinizi 5,5 saat sıcak veya soğuk tutar. Gövde 18/8 paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve doğal olarak BPA içermez. Aladdin Bistro yemek termosu şık ve modern bir tasarıma sahiptir ve rahat ulaşım için dayanıklı bir taşıma askısı ile tamamlanmıştır. Ürün Özellikleri Paslanmaz çelik, çift duvar Thermavac™ compact vakumlu yalıtım, 5.5 saat sıcak & 5.5 saat+* soğuk Sızdırmaz tasarım Şık silikon kayış Dayanıklı toz kaplama Yenilikçiliği, Bulaşık makinesinde yıkanabilir yapı Ölçüler: 9.8 x 9.0 x 14.0 cm Ağırlık: 282 gr BPA'sız, EU testini güvenle geçmiştir YEMEKLERDE TAZE YENİLİK: Stil sahibi Thermavac™ yalıtımlı yemek termosu, çift duvar yalıtımı sayesinde, ince silüeti ve şık tasarımı ile yemeklerinizi 5,5 saat sıcak/soğuk tutar. Kolay taşınır, kompakttır ve dayanıklı toz kaplamaya sahiptir. SÜRDÜRÜLEBİLİR VE GÜVENLİ: Dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış, AB tarafından test edilmiş, güvenli, yeniden kullanılabilir su matarası. BPA İÇERMEZ. SIZDIRMAZ: Nerede olursanız olun yemeğinizin tadını çıkarmanız için sızdırmaz kapaklı ve şık silikon kayışlı, yoğurt veya çorba gibi gıdalar için hafif yemek termosu. Okulda, ofiste veya parkta. KOLAY TEMİZLENİR: Aladdin Bistro yemek termosu, kolayca temizlenecek şekilde tasarlanmıştır. Paslanmaz çelik seyahat termosunuzun her parçası bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilir. SUSTAIN PROMISE (SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK SÖZÜ): Gezegen için, sizin için. Her Aladdin ürünü, "Aladdin Sustain Promise” ile birlikte gelir. Ürünlerinin, en son yenilik, kalite ve sosyal sorumluluk ile üretildiği garanti edilmektedir. ALADDİN TERMOS HAKKINDA: 1908'den beri yenilik peşinde olan Aladdin, kalite, sürdürülebilirlik ve iyiliğe olan tutkularından dolayı lider tasarımı ve yenilikçiliği ile dünya çapında tanınmaktadır. Size ve gezegene iyi gelecek ürünler üretiyoruz. Fabrikalarımızda doğal kaynakları ve enerjiyi azaltırken malzemeleri, insanları ve çevreye değer veren bir davranış kurallarına göre etik olarak üretiyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,40 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Lacivert
  • Yalıtım Süresi 24 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model Yemek
Geri Bildirim Ver