Alfa Yayınları Tehlikeli Insanların Beden Dili / Joe Navarro / / 9786051712475

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,71 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,56 TL

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Tehlikeli Insanların Beden Dili / Joe Navarro / / 9786051712475

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tehlikeli İnsanların Beden Dili

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Agatha Christie
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili Ürünleri Trendyol'da!

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili, kişisel gelişim türünde yazılmış kitaplar arasında yer alır. Beden dili; vücudun duruşundan, mimiklerden ya da kişinin göz hareketlerinden oluşan bir iletişim sistemidir. Tamamen vücudun ve zihnin yarattığı bir iletişim şekli olan beden dilini bir insan kendisini ifade etmek için de kullanabilir. Ayrıca insan, tüm bu oluşumları zihinsel ve fiziksel faaliyetlerle destekler. Bu sebeple insanların hareketlerinden neler düşündüğünü kısmen anlayabilirsiniz. Joe Navarro tarafından kaleme alınan kitap da tehlikeli insanları beden dilleri sayesinde tanımanın ve kendinizi korumanın yollarını içerir. Kitap okuyucuya tehlikeli insanların nasıl bir beden diline sahip olduğunu açıklar. Bu kitabın özelliklerinden bazıları şunlardır;

  • Yazar: Joe Navarro
  • Çevirmen: Emrah Akçay
  • Sayfa Sayısı: 335

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili Kitabının Konusu Nedir?

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili Kitabının Konusu Nedir?

Alfa Yayınları Joe Navarro Tehlikeli İnsanların Beden Dili kitabı en yaygın 4 farkllı insan tipini tanımanın yollarını barındırır. Kitap, emekli FBI ajanı Joe Navarro tarafından ele alındığı için oldukça güvenilir bilgiler içerir. Tehlikeli insanlar konusunda oldukça gelişmiş gözlem yeteneğine sahip olan Joe Navarro yaşadıklarından esinlenerek insanlara yardımcı olması adına bahsi geçen kitabı yayınlar. Kitabın içinde geçen insan prototipleri narsist ve yırtıcı özellikler taşır. Ayrıca bu insanlar paranoid özellikler taşır. Bu durumdaki kişilerin paranoyak bozukluğuyla birlikte sürekli güvensizlik ve başkalarına karşı şüphe duyma yaklaşımları vardır. Ayrıca bahsi geçen kişiler duygusal olarak dengesizdir. Kitap, bu tip dürtüleri olan kişileri nasıl tanıyabileceğinizi anlatan bir kaynaktır. Kendinizi ve ailenizi bu tür insanlardan korumak için kitabı edinebilir ve çevrenize karşı daha sağlam adımlar atabilirsiniz.

Tehlikeli İnsanların Beden Dili Kitabı Kimler İçin Uygundur?

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili herkesin mutlaka okunması gereken kitaplar arasında yer alır. Gün içinde tanıdığınız ya da ilk kez karşılaştığınız birçok insanla iletişime geçebilirsiniz. Bu iletişim sonucunda tehlikeli insanlardan uzak durmayı öğrenebilmek adına kitabın muhakkak okunması gerekir. Kitap, her gün yaşanan kötü durumlardan, insanların yalan sözlerinden ve manipülasyondan korunmak için size yol gösterici bir kılavuz olacaktır. Alfa Yayınları'ndan çıkan ve Emrah Akçay'ın harika çevirisi sayesinde okuyucuyla buluşan kitap, dünyadaki kötü olaylardan korunmanıza olanak tanır. Joe Navarro'nun deneyimleri ile harmanlanan bu eser, hayatınızın birçok alanında işinize yarayacaktır. Kitap; iş yerinde, ailede, arkadaşların ve komşuların arasında, lokantalarda ya da kafelerde bulunan tehlikeli insanları çok daha hızlı tanımanızı sağlayan bilgiler içerir. Eser, insanların beden dilini okumak isteyen herkes için uygundur.

Tehlikeli İnsanların Beden Dili Kitabının Yorumları Nasıldır?

Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili kitabı okuyucu ve yorumculardan güzel geri dönüşler alır. Kitap ABD gizli servisi Mike Rocha’ya göre temel bir hayatta kalma rehberi niteliğindedir. Dr. Wendy Walsh her kadının bu kitabı okuması gerektiğini savunur. Werner U. Spitz, Michel St-Yves ve Laura Urquiza da kitap için övgü dolu sözler söyler. Örneğin Laura Urquiza, kitabın hayatınızı zehir eden kişilere karşı gözünüzü açacağını iletir. Ayrıca kitap okuyucu tarafından oldukça beğenilmiş eserler arasında yer alır. Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili yorumlarına baktığınızda faydalı ve farkındalık artırıcı bir eser olduğunu görebilirsiniz. Siz de kişisel gelişim alanında bilgi edinmek ve tehlikeli insanları fark etmek için bu kitaptan yararlanabilirsiniz. Alfa Yayınları Tehlikeli İnsanların Beden Dili kitabı kitabını Trendyol'dan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.