Alfais 4536 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo

124,75 TL

Ürün Bilgileri

Alfais 4536 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evaletim Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6300116519200016 Vergi Kimlik Numarası: 0330353543
    Bu ürün Evaletim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfais al-4536 2.5'' inç sata to usb çevirici 2.5 inç sata hdd çevirici kablo - Usb to sataürün usb 2.0 dırbu kablo ile 2.5 inç disklerinizi direk olarak bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz harici bir güç kaynağına ihtiyacınız olmaz.Ayrıca
  • harici olarak devamlı kullandığınız diskleri aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibisistem uyumluluğu windows98 / 98se / me / 2000 / xp / vısta/windows 7/windows 8 / windows 10 ve üstü,osx, macintosh, linuxsadece 2.5 disk için!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

2.5 Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo

Alfais 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 kullanıcılara kolaylık sağlayan parçalar arasında yer almaktadır. Ürün usb 2.5 ‘dır. Bu kablo ile 2,5 inç disklerinizi direkt olarak bilgisayarınıza bağlayarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler sayesinde harici bir güce ihtiyaç duymanıza gerek kalmaz. Ayrıca harici olarak sürekli olarak kullandığınız diskler windows98,98SE, ME,2000,XP, Vista,Windows7, Windows 8, Windows 10 ve üstü, Ossx, Macintosh, Linux gibi işletim sistemlerinde kullanıma uygundur. Sadece 2,5 diskler için uyumlu olan ürün yüksek performans sunmaktadır. Ürün sadece sıradan 2.5 inç sata laptopların sabit diski için oldukça uygun bir üründür. Aktarım kaynağı masaüstü sabit sürücülerini ve cd-rom’u desteklememektedir. Bu iki USB’den biri veri aktarımını sağlayan bağlantı kablosudur ve diğeri de yardımcı güç kaynağı için bağlantı kablosudur. Alfais 4536 2.5'' inch sata to usb çevirici ürününü veri U bağlantısına bağlayarak kullanabilirsiniz.

  • Yüksek Bağlantı Performansı
  • Dayanıklı ve Sağlam
  • Uzun Ömürlü Kullanım

Alfais 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Özellikleri

Alfais 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Özellikleri

Bilgisayarlarınızda yapacağınız işlemler için kapsamlı çözümlere ihtiyaç duyuyorsanız, çok yönlü kullanıma sahip sata usb çevirici kablo modellerini inceleyebilirsiniz. Adaptörden güç alan ürünlere, sabit disk, ssd ve optik disk sürücüsü bağlanabilmektedir. Kutu içeriği ve özellikleri zengin olan ürünler kullanıcıların kullanım sırasında ihtiyaç duyduğu sorunlara çözüm getirmektedir. Veri aktarımı konusunda öne çıkan Alfais 4536 2.5 ” inç sata to usb çevirici kullanım sırasında kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Dayanıklı ve pratik kullanıma sahip olan yapısıyla veri aktarımı sırasında size eşlik eder. İşinizi kolaylaştırmaya yardımcı olan hdd çevirici kablo modelleri, kullanmadığınız disklerinizi değerlendirmenize yardımcı olur. Dâhili disklerin çalışma sistemlerini olumlu etkileyen ve doğru enerji sağlamakla birlikte bilgisayarın içinde gibi faaliyet yürüten ürünler teknik yeterliliğe sahiptir. Yüksek veri aktarımı sağlayan ürünler kusursuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bilgisayarlarınızda hdd çevirici kabloları güvenle tercih edebilirsiniz.

Alfais 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Tasarımı

Alfais 2.5'' Inç Sata To Usb Çevirici - 2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Tasarımı

Akıllı tasarıma sahip sata çevirici kablo 2,5 inçe sahiptir. Sata usb çevirici hdd’yi bilgisayara harici kasaya bağlamaktadır. 40mb/sn’ye kadar iletim hızına sahiptir ve usb 2,0 ‘ı ve 1,0 ile uyumlu bir üründür. Usb kablosu ile yüksek performans sunmaktadır. Kabloyu çalışırken değiştirebilirsiniz. Tak çalıştır özelliğe sahip olduğu için ürünü kolay ve patrik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca hafif tasarıma sahip olduğu için son derece kolay taşınabilir bir üründür. Alfais 4536 2.5'' inç sata to usb çevirici indirim dönemlerinde kullanıcılar tarafından en çok talep gören ürünlerden biridir. Bu usb sata kablo ile 2,5 inç disklerinizi direkt olarak bilgisayarınıza bağlayarak kullanabilirsiniz. Bu ürünleri kullandığınız sırada harici bir güç kaynağına ihtiyaç duymazsınız. Yüksek bağlantı gücüne sahip ürünler ihtiyacınızı büyük oranda karşılar. İhtiyacınız olan yeterliliğe sahip olan ürünlerden maksimum verim alabilirsiniz. Alfais 4536 2.5'' sata to usb çevirici sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Alfais 2.5 ”Inç Sata To Usb Çevirici -2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Yorumları

Alfais 2.5 ”Inç Sata To Usb Çevirici -2.5 Inç Sata Hdd Çevirici Kablo AlfaisAL4536 Yorumları

Veri aktarımı sağlayan ürünler arasında yer alan Alfais 4536 2,5“ sata to usb çevirici çift yönlü kullanım özelliğine sahiptir. Tek usb portu kullanacaksanız, sabit disk, ssd veya cd, dvd sürücülerin dışında güç verilmesi gerekmektedir. Ayrıca işlemci hızı ve disklerin, bilgisayarın usb portuna aktarım hızı gibi Alfais 4536 2.5'' inç sata to usb çevirici özellikleri kullanıcıların en çok dikkat ettiği konular arasında yer almaktadır. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızın portları ile uyum sağlıyorsa aktarım hızı da yüksek seviyede görülecektir. Alfais 4536 2.5'' inç sata to usb çevirici kampanya dönemlerinde avantajlı fiyatlarda satışa sunulmuştur. Alfais 4536 2.5'' inç sata to usb çevirici yorum kısmından kullanıcı yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Alfais 4536 2.5'' inç sata to usb çevirici satın al işlemi ile ürünü ile güvenle Trendyol'dan satın alabilirsiniz.