Alix Spa Enzyme Therapy Şampuan 1000 Ml

215 TL

Ürün Bilgileri

Alix Spa Enzyme Therapy Şampuan 1000 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oparmakticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440333703
    Bu ürün oparmakticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enyzme Therapy Shampoo Enzyme Therapy Conditioner Enyzme Therapy Mineral Base Enzyme Therapy Nectar Enzyme Terapi Onarıcı Şampuan Enzyme Terapi Onarıcı Bakım Kürü SPA Terapi Mineral Bazlı Yoğun Nemlendirici Sprey SPA Terapi Yoğun Bakım Nektarı Kimyasal işlemler sonrasında yıpranmış, ince ve cansız saç tellerine yeniden hayat veren, onarıcı bakım şampuanıdır. İçeriğinde Q10, bitkisel proteinler ve aminoasitlerin etkisiyle saçların nem dengesini koruyarak, esneklik ve yumuşaklık kazandırır. Özellikle kimyasal işlemler sonrasında yıpranmış saç tellerini onaran ve yeniden yapılanmasını sağlayan yoğun bakım ürünüdür. İçeriğindeki Koenzim Q10, bitkisel proteinler ve aminoasitlerin etkisiyle cansız ve dekolore edilmiş saçlar beslenir ve kuvvet kazanır. Saça hacim, parlaklık, elastikiyet ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. İlk bakım sonrasında bile saçta gözle görülür fark yaratır. Tarama kolaylığı ve ekstra yumuşaklık verir. Temel Mineraller, Tuzlar ve Karbonhidratlar içeren özel formüllü bir yoğun bakım ürünüdür. İçeriğindeki Koenzim Q10, bitkisel proteinler ve aminoasitlerin etkisiyle kimyasal işlem görmüş saçlara anında yumuşaklık ve esneklik verir. Mineral bazlı bakım ile saçlar daha parlak, dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazanır. İlk bakım sonrasında bile saçta gözle görülür fark yaratır. İçeriğinde Temel Mineraller, saçın yeniden yapılanarak kuvvetlenmesini sağlayan aktif enzimler ve nem dengesini sağlayan lipid kompleksler bulunduran besleyici bir bakım ürünüdür. Yıpranmış saç tellerine elastikiyet, ışıltı bir görünüm ve yumuşaklık kazandırır. İlk bakım sonrasında bile saçta gözle görülür fark yaratır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Onarıcı
  • Hacim 1000+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver