Alize Angora Gold El Örgü Ipi Ipliği Yünü Renk Kodu:21 Gri

75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
68,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alize Angora Gold El Örgü Ipi Ipliği Yünü Renk Kodu:21 Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paye Home Satıcı Ünvanı: EMİNE KAYAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590493503
    Bu ürün Paye Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alize Angora Gold El Örgü İpliği%20 Yün / %80 Akrilik100 Gram / 550 MetreŞiş No: 3-6Tığ No: 2-4Sezon: Sonbahar / KışEkranda gözüken renkler ile gerçek iplik rengi farklılık gösterebilir

Ürün Özellikleri

  • İçerik Yün
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Gri
  • Metraj 500-999
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Renk Kodu: 21 Gri

Alize Angora Gold el örgü ipi ipliği yünü, renk kodu: 21 gri, birbirinden eşsiz ürünler yapabilmeniz için özenli bir şekilde imal edilir. Ürün materyali %20 yün ve %80 akrilikten oluşur. 3 ila 6 numara aralığındaki tığları kullanarak kolay bir şekilde örme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Sonbahar uyumlu ve soğuk tonlu bir renge sahiptir. 100 gram iplik yaklaşık olarak 550 metre uzunluğuna sahiptir. Angora gold 100-149 gram ağırlığındadır ve metraj uzunluğu ise 500-999 değerindedir. Oldukça tarz ve modern kazaklar, hırkalar örebilirsiniz. Kış aylarında kullanmak amacıyla atkı, bere ve eldiven örmek için de kullanım sağlayabilirsiniz. Gri rengi ile her kıyafetinize ve aksesuarınıza kolay bir şekilde uyum sağlar. Bu kaliteli örgü ipini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Sonbahar uyumlu renk
  • Kolay kullanım

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Özellikleri

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Özellikleri

Bu kaliteli angora ipiyle ördüğünüz tüm kıyafet ve aksesuarlarınızı gönül rahatlığı ile üstünüzde taşıyabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile uzun yıllar size eşlik edebilecek kazak ve hırkalar örebilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkadığınızda ilmik sıklıkları gevşemez. Kıyafetinizin bollaşması ya da formunu kaybetmesi söz konusu değildir. Kaliteli üretimi sayesinde kısa zamanda tercih haline gelir. Sade ve şık gri rengi ile sonbahar mevsimine uyum sağlayabilirsiniz. Az miktarda yün içerdiği için zamanla kıyafet ve aksesuarlarınızda kötü bir görünüm oluşmaz. Tavsiye edilen ölçüde tığ kullanımı ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Alize Angora Gold el örgü ipi ipliği yünü Renk Kodu:21 Gri kullananlar da yorumlarında bu model hakkındaki memnuniyetinden söz eder. Ürün özelliklerini, değerlendirme puanlarını, müşteri deneyimlerini ve daha fazlasını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Yorumları

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Yorumları

Bu modelin büyük bir kısmı akrilikten oluştuğu için kaliteli formunu her daim koruması ile bilinir. Sünme ya da gevşeme sorunu ile karşılaşılması söz konusu değildir. Kıyafet ve kış aksesuarlarınız yapısını koruyarak kaliteli bir görünüm elde etmenizi sağlar. Sıklığı ve dayanıklılığıyla uzun süreli kullanım için oldukça uygundur. İdeal boyutu ve ağırlığı sayesinde dilediğiniz yerde yanınızda götürme olanağı sunar. Boş zamanlarınızı kolay bir şekilde keyifli hale getirebilirsiniz. Sıkılmadan uzun saatler boyunca örgü örebilirsiniz. Ürün hakkında birçok yorum ve değerlendirme mevcuttur. Siz de bu değerlendirme sonuçlarını merak ederseniz Alize angora gold el örgü ipi ipliği yünü renk kodu:21 gri yorumları bölümünden ulaşabilir ve müşteri görüşlerinden yola çıkarak tercih yapabilirsiniz. İçiniz rahat bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir ve ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Fiyatları

Alize Angora Gold El Örgü İpi İpliği Yünü Fiyatları

Örgü ipi seçimi yapılırken oldukça kaliteli materyal ile imal edilen ve kolay kullanım sağlayan ürünlerin tercih edilmesi büyük ölçüde bir önem taşır. Alize angora gold el örgü ipi ipliği yünü renk kodu: 21 gri fiyatları ürünün özellikleri kapsamında belirlenir. Oldukça kullanışlı özellikler ve avantajlar taşıyan bir angora akrilik modelidir. Bu ürün sayesinde birbirinden kaliteli ve sık örülmüş kazaklar elde edebilirsiniz. Yorgunluğunuzu atmak için örgü örerek kaliteli vakit geçirmenize yardımcı olur. Ürün, tüm detayları düşünülerek özenli bir şekilde imal edildikten sonra müşteri beğenisine sunulur. Soğuk kış günleri için iyi bir tercih olabilir. Herkese yakışan ve zarif görünen gri renk tonundadır. Dilerseniz ürün hakkında bulunan yorum ve değerlendirmeleri ayrıntılı şekilde inceleyebilirsiniz. Alize markalı angora gold ürününe Trendyol güvencesiyle kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.