Alize 5 Adet El Örgü Ipliği 262 Bej

300 TL
(60 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alize 5 Adet El Örgü Ipliği 262 Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paye Home Satıcı Ünvanı: EMİNE KAYAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590493503
    Bu ürün Paye Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Adet El Örgü Ipliği 262 Bej

Ürün Özellikleri

  • İçerik Polyester
  • Gramaj 100 - 149 gr
  • Renk Bej
  • Metraj 0-49m
  • Adet 1
Geri Bildirim Ver

Alize Bej Puffy El Örgü Ipliği Trendyol'da!

Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliği, tığ ya da şiş gibi materyallere gerek kalmadan örme işlemini gerçekleştirebileceğiniz bir üründür. Alize kalitesini yansıtan ipler 5 adet gönderilir. Bu ipleri kullanarak bireyler pratik bir biçimde, farklı nesneleri örebilir. Her örgü modeline uyum sağlayabilecek bej rengi ile bu iplik göz alıcı ürünler ortaya koymanıza katkı sunar. İpler son derece eğlenceli bir hobi olan örme işlemini pratik hâle getirir. Ürünü kullanarak ördüğünüz ürünler uzun süreli kullanıma uygun olur. Böylece iplerle ortaya çıkan nesneler yıllarca kullanılabilir. Ürün özellikle kış mevsiminde kullanılacak şık aksesuarlar yapmanıza olanak sağlar.

  • Renk: Bej
  • 1 yumakta bulunan ip uzunluğu: 9 m
  • 1 yumak ağırlığı: 100 g

Alize 262 Bej Puffy El Örgü İpliğinin Özellikleri Nelerdir?

Alize 262 Bej Puffy El Örgü İpliğinin Özellikleri Nelerdir?

Alize Puffy 5 adet bej örgü ipliği, şık tasarımı ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Ürün 5 adet bej rengi yumaktan oluşur. Bu yumaklarda ilmekler ve aralıklar hazır olarak sizlere sunulur. Bu ipliği tercih ettiğinizde tığ ya da şiş kullanmanız gerekmez. İlmeklerden geçirilen ipler kısa sürece birbirinden güzel eşyaları hazırlamanızı sağlar. Hazır ilmek yapısı zamandan da tasarruf etmenize olanak tanır. Ayrıca bu iplerle örgü örmek son derece kolaydır. Zor modelleri bilmek zorunda olmadan sadece parmaklarınızı kullanarak ipleri işlemeniz mümkündür. Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliği, her biri 9 metre olan yumaklardan oluşur. Yumakların ağırlıkları ise 100 g şeklindedir. Yumuşacık bir yapıya sahip olan bu ipler, kullanırken de teninizi okşar.

Alize 262 Puffy El Örgü İpliği Hangi Örgü İşlerinde Kullanılır?

Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliğinin kullanım yelpazesi son derece geniştir. Ürünle ilk olarak bebek battaniyesi yapmak akla gelir. İlmekler geçirilerek hazırlanan battaniye çeşitleri çocukların huzurlu uyumasına katkı sağlar. Ayrıca bu 5 adet yumakla TV battaniyesi örmeniz de mümkündür. Özellikle kış aylarında bacaklarınızın sıcak kalması için söz konusu ipleri tercih edebilirsiniz. Alize Puffy262 5 adet bej el örgü ipliğini kulanarak şık bir şal da oluşturabilirsiniz. Omuzlarınıza olacağınız bu yumuşacık şal, kendi emeğinizle inşa ettiğiniz hoş bir parça olacaktır. Bu şık ipleri kullanarak yumuşacık paspaslar ortaya çıkarmanız da mümkündür. Ayaklarınızı okşayacak bu paspas farklı dekorasyon unsurlarıyla uyumlu biçimde kullanılabilir. Çünkü bej renk neredeyse her odaya yakışır. Ayrıca ürün ile minder kılıfı örmek de akla gelebilir.

Alize 262 Bej 5 Adet Puffy El Örgü İpliği Dayanıklı mıdır?

Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliği çok dayanıklıdır. Ürün örme esnasında oluşabilecek gerilim neticesinde kolay kolay kopmaz. Ayı şekilde bu iplerle ördüğünüz nesnelerin de uzun ömürlü olduğunu söylemek mümkündür. Söz konusu ip, %100 mikro polyester materyalden üretilmiştir. Bu malzeme de ipleri dayanıklı kılar. Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliği aşınmalara da dirençlidir. Ürün şıklığı kadar dayanıklı yapısıyla da kullanıcılardan tam not alır. İpleri deneyimleyen pek çok tüketici sağlam, işlevsel ve kolay örülebilir olduğundan bahseder. Tüketici memnuniyeti Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliği yorumlarında da net olarak görülür. Ülkemizin önci e-ticaret platformlarından olan Trendyol, bu kullanışlı ipleri de kapınıza kadar ulaştırır. Siz de kısa sürede beğeni toplayan örgüleri hayata geçirmek için Alize Puffy 262 5 adet bej el örgü ipliğini sipariş edebilirsiniz.