Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Akg003

15.405,03 TL

Ürün Bilgileri

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Akg003

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınkaynak Satıcı Ünvanı: ALTINKAYNAK KUYUMCULUK VE MÜCEVHERAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063003481100017 Vergi Kimlik Numarası: 0630034811
    Bu ürün Altınkaynak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 5 Gram 24 Ayar 995 Külçe Altın,faturası ve kutusu ile birlikte Sigortalı Kargo gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ayar
    24 Ayar
Geri Bildirim Ver

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Akg003

Altınkaynak 5 gram 24 ayar altın dünyanın her yerinde değerli sayılan bir olup ortalama %90'dan fazlası altın, geri kalanı diğer metallerden oluşur. %100 saf altının doğada tam olarak bulunmadığı saptanmıştır. Hediyelik olarak kullanılmasının yanı sıra günümüzde yatırım amacıyla da oldukça popüler şekilde tercih edilen ürünleri alırken muhakkak muhafaza edebileceğiniz alanları göz önünde bulundurmalısınız.

 
  • İşlevsel kullanım
  • Finans aracı
  • Şık tasarım

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Özellikleri

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Özellikleri

Altınkaynak 24 ayar altın yatırım yaparken kar marjı sunmasının yanı sıra düğünlerde hediyeleşmek için tercih edebileceğiniz, bütçenize hitap edebilen orijinal ve kaliteli bir üründür. Sektördeki girişimcilerin oldukça ilgi gösterdiği bu ürün farklı boyutta tasarlanmış olup ihtiyaç ve beklentinize cevap verebilir. Profesyonel üretim safhalarından geçirilen güvenilir platformlar aracılığıyla satışa sunulan ürünleri gerçekliği konusunda tereddüt etmeden uzun süre sorunsuz ve rahat şekilde kullanabilirsiniz. Aksesuar ya da takı amaçlı kullanılmaktan ziyade yatarım amaçlı olarak da tercih edilen bu malzeme solma, kırılma ve çizilmeye karşı etkin koruma güvenliği sunar. Tüketicilerin bütçelerine uygun özel olarak dizayn edilen ürünler geçmiş yıllardan bugüne yaygın şekilde tercih edilen bir yatırım aracı olarak kullanılır. Kültürümüzde düğün, doğum, ev alımlarında ve pek çok organizasyon aşamasında kullanabileceğiniz yatırım aracının yanı sıra aksesuar seçeneği olarak tercih edilebilen işlevsel ve özel üretim üründür. Altın fiyatlarındaki değişikliklerden dolayı para karşılığı değişebilir.

 

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Kullanımı

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Özellikleri

AKG003 ürün koduyla altın, yüksek yatırım değeri, ergonomik, rahat kullanımı ve orijinal tasarımıyla ön plana çıkar. İşçilikli ve profesyonel üretim safhalarından geçirilmiş olup yatırımlarınıza kısa sürede kâr elde etmenize olanak sağlar. Yatırım aracının yanı sıra özel günlerde hediyelik olarak tercih edebileceğiniz bu ürün, değişen borsa hareketliliğine göre para karşılığı değişebilir. Kendine özgü sertifikası bulunan, üzerinde ağırlığı, özellikleri ve ayarına dair çeşitli bilgilere yer verilen, güvenli, rahat ve hızlı şekilde sahip olabileceğiniz özel üretim üründür. Uzun vadede kullanabileceğiniz kazançlı, önemli ve faydalı bir yatırım aracıdır. Altınkaynak 24 ayar altın yorumları ürünlerin estetik, şık tasarımı, değerini kaybetmeyen kazançlı ve yatırım aracı özelliklerini ortaya çıkarır. Birtakım hassas işçilikli işlemlerden geçirilerek hizmetinize sunulan bu ürünler kaliteli ve orijinal yapı özellikleriyle uzun ömürlü kullanılabilir. Genellikle nakit paranın değerlendirilmesi amacıyla tercih edilen aksesuar yatırım amaçlı veya düğünlerde takı olarak da tercih edilir.

 

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Fiyatı ve Yorumları

Altınkaynak 5 gram 24 Ayar Altın Fiyatı ve Yorumları

Altınkaynak 24 ayar altın fiyatı cazip indirim seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Çıkış yılı, kur borsa hareketliliği ve işçilik kalitesine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. İçerisinde gümüş ve metal barındırmayan ürünlerin renginin uzun süre değişmediği görülmüştür. Bu ürünlerin orijinal olmadığı düşünüyor ve kalitesi konusunda herhangi bir tereddüt yaşıyorsanız evde bazı testler yapabilirsiniz. İşçilikli ve emniyetli üretim safhalarından geçirildiği için pek çok yatırımcı ve müşteri tarafından oldukça ilgi görür. Üzerine birkaç damla sirke döktüğünüzde renginde kararma yaşıyorsanız böyle ürünler sahte olabilir. Altınların en saf olanı 24 ayar olarak belirlenmiştir. Ayarı yükseldikçe yumuşaklık oranı da artar. Müşteri yorum ve puanlamalarını analiz ederek çok sayıda satıcının bulunduğu bu platformda bütçenize uygun orijinal ürünleri tercih edebilirsiniz. En sarı renkteki gram altınların 24 ayar olduğu görülmüştür. Saflığı düşen ürünlerin renginin bir miktar açıldığını fark edebilirsiniz. Renkli dokusu ve marka patent yapısı göz önünde bulundurularak emniyetli ve özel üretim safhalarından geçirilen bu ürünleri Trendyol'dan kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.