ALTIS Eco Plus Dikey Bisiklet Kırmızı

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.374 TL3.211 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.390 TL

Ürün Bilgileri

ALTIS Eco Plus Dikey Bisiklet Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandalin Küçük Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: HALİL ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3440399253
    Bu ürün Mandalin Küçük Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altıs Eco Plus Dikey Bisiklet - Kırmızı: Egzersiz yapmak ve forma girmek için çok pahallı ürünler almanıza gerek kalmadı. Eco bisiklet serisi tamda amacına uygun tasarlanmış performans ürünüdür. Kurulumu kolaydır. Yer kaplamaz. Size sadece düzenli bir egzersiz planı gereklidir. Bisikletiniz Spor Dünyası adına tescilli Altıs Markası ile yine kendi deposundan, ithal edildiği şekilde, orijinal bantlı kolisinde sevk edilmektedir. Ağırlık: 9,5 Ayarlanabilir Sele: Var Bisiklet Tipi: Dikey Çalışma Tipi: Mekanik Direnç Mekanizması: Manuel ayarlanabilir Disk Ağırlığı: Yok Ebatlar: 64x41x104cm Gösterge:LCD Gösterge Hız, zaman, yapılan mesafe, kalori Nabız Ölçme Sistemi: Yok Program Sayısı: Yok Taşıma Kapatsitesi: 100 kg Faydalı Bilgiler : Direnç ayarınızı bisikletin ekranının hemen altında bulunan gövde borusu üzerindeki düğmeden yapabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım için Altıs, Hattrick kondisyon yağı kullanmanızı tavsiye ederiz. Ürününüz kapı ve kat teslimidir. Aras kargo ile sevk edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Model Dikey Bisiklet
  • Taşıma Kapasitesi 90 Kg
  • Renk Kırmızı
  • Gösterge LCD Gösterge
  • Program Sayısı 8
  • Çalışma Tipi Manuel
  • Ayarlanabilir Sele Var
  • Direnç Mekanizması Manuel
  • Nabız Ölçme Sistemi Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı

İnsanlar geçmişten bu yana sağlıklarına dikkat etmek için çeşitli aktiviteler içerisine girmişlerdir. Kuşkusuz sağlıklı ve formda bir vücudun temelini spor ve düzenli beslenme oluşturur. Günümüzde yoğun çalışma temposunda spor salonlarına vakit ayırmak belirli nedenlerden dolayı zor hale gelebilir. İşte tam bu noktada ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti insanlara sağlıklı ve formda kalmak için kolay bir şekilde evinizde spor yapma imkanı sunar. Her açıdan avantajlı olan ürün, spor yaptığınız esnada farklı işlerle uğraşmanıza da olanak tanır. Zinde kalmak, dinç ve güzel bir fiziğe sahip olmak isteyenler kolay kurulumu sayesinde ürünü rahatlıkla kullanabilir. ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı kullananlar hayalindeki vücuda kısa bir sürede kavuşur. Siz de kondisyon bisikleti sayesinde daha sağlıklı günlere merhaba diyebilirsiniz.

  • Kolay Kurulum
  • Şık Tasarım
  • Üstün Performans

ALTIS Kondisyon Bisikleti Faydaları

ALTIS Kondisyon Bisikleti Faydaları

Kondisyon bisikleti kullanmanın sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu söylemek mümkündür. Zayıflamak için tercih edilen ürünün aynı zamanda vücudun belirli bölgelerini harekete geçirmesi de önemli artılarından biridir. Kondisyon bisikletinden maksimum verim almak için haftada minimum 3 gün kullanılması önerilir. Spor salonlarına üyelik yaptırmanıza gerek duymayacağınız cihazın düzenli bir şekilde kullanılması durumunda hem sağlık açısından hem de vücudun gelişmesi açısından birçok fayda sağlayacağını söylenebilir. ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı satın al seçeneği ile ürüne sahip olan müşteriler kardiyo kondisyonunu artırıcı bir etkiye sahip olduğundan bahseder. Hem kilo vermek isteyen kişiler tarafından hem de sağlıklı bir yaşamı kendine düstur edinenler tarafından kullanılması ürüne geniş bir müşteri yelpazesi sağlar. Bisiklet, kas hareketlerini doğru bir biçimde yönlendirerek kişinin vücudunun biçimsiz bir kas kütlesine dönüşmesini engelleyen tasarımıyla ön plana çıkar.

Dikey Kondisyon Bisikleti Kullananlar

Dikey Kondisyon Bisikleti Kullananlar

Kondisyon bisikletlerinin asıl amacı vücuttaki bütün kasları çalıştırmanın yanında yağ yakımına ve metabolizmanın sağlıklı çalışmasına yardımcı olmasıdır. ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı özellikle bacak, baldır, sırt ve karın bölgelerinde gözle görülür şekilde incelmelerin yaşanmasına sebep olur. Haftada en az 3 gün kullanılması gereken kondisyon bisikleti, 45 dakikalık çalışmalar şeklinde yapıldığında daha çok fayda almanızı sağlar. Koşu bandına oranla hamilelerin kullanmasına da uygun olan kondisyon bisikletleri, oturarak kullanıldığı için vücudun bütün yükünü ayaklara vermenize engel olur. Bebek bekleyen anne adayları için daha kolay bir kullanım olanağı oluşturan bu ürün, hamilelik sürecinde sizi yormadan yapabileceğiniz bir spor aleti olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda yaz mevsiminde spor yapmaya gitmek ilgi çekerken soğuk kış günlerinde insanlar evlerine kapanabilir. Bu bisiklet sayesinde her daim spor yapabilmeniz ve zinde kalabilmeniz mümkündür.

ALTIS Dikey Bisikleti Fiyatı

ALTIS Dikey Bisikleti Fiyatı

Bisiklet kullanan bireylerin özellikle bacak ve kalça kasları harekete geçer. Kondisyon bisikleti tıpkı bisiklet sürüyormuş gibi kalça kaslarınızı çalıştırır. Kısa bir sürede vücut yağ seviyelerini hızla eriterek fit bir görünüme sahip olmanıza imkan tanır. Kaliteli malzemeden üretilen ürünün oturma bölümü oldukça rahat ve terletmeyen bir kumaş tercih edilerek oluşturulmuştur. ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı fiyatı ile müşterilerin son derece memnun kaldıkları bir alışveriş yapmasına olanak tanır. Tam bir fiyat performans ürünü olan kondisyon bisikletinin göz alıcı kırmızı renkte üretilmiş olması ürünü daha orijinal bir görünüme kavuşturur. Siz de diğer spor aletlerinizle birlikte kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol sayesinde hızla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bahsi geçen ALTIS Dikey Kondisyon Bisikleti Kırmızı yorumları bölümünden faydalanarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.