Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Star Master Lamba Çocuk Oda

163,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Star Master Lamba Çocuk Oda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: Güç: 3x aa (dahil değildir) Malzeme: Plastik Boyut: 11cmx12.5cm Renk: Mor, deniz mavisi, siyah, pembe, mavi Paket içeriği: 1 x led projektör lambası

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Star Master Çocuk Oda Lambası

Çocuklar gelişmiş hayal güçleri ve saf kalpleri ile dünyanın zorlu yaşamına rahat uyum sağlayamayabilir. Bu durumun en spesifik örneği olan uyku bozuklukları pek çok ebeveyni huzursuz eder. Siz de bu ebeveynler arasında yer alıyor ve çocuğunuzun gece korkularına çözüm arıyorsanız Altun gökyüzü yıldız projektör gece star master çocuk oda lambası seçeneği sizin için tasarlanır. Ürün, gece lambası formuna sahip olup sunduğu görsel şölen sayesinde demodelikten uzaklaşır. Etkileyici ve dikkat çekici bir görüntü oluşturulmasına kaynaklık ederek çocuklar tarafından büyük merak ve ilgi ile karşılanır. Siz de gece yaşanan huzursuzluklardan rahatsız oluyor, çocuğunuzun rahat ve mutlu bir şekilde uykuya dalmasını istiyorsanız Altun gökyüzü yıldız projektör gece star master çocuk oda lambası satın alabilirsiniz.

  • Etkileyici görüntü
  • Sağlam ve dayanıklı yapı
  • Ayarlanabilir renk seçenekleri

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Özellikleri

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Özellikleri

Çocuk oda lambası, gece lambasını anımsatan bir görüntüye sahip olsa da ışık açıldığı an demodelikten uzak bir görsellik sergiler. Ay, yıldız ya da daire şekillerinin duvar, yatak gibi farklı ortamlara yansıtılmasını sağlar. Oda içerisinin şekilli ışık yansımaları ile bezenmesine aracılık eder. Bu özelliği sonucunda çocuklar tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılanır. Altun gökyüzü oda lambası seçeneği gece oluşan huzursuzluk ya da ağlamalara engel olur. Çocukların mutlu ve eğlenerek uykuya dalmalarına katkıda bulunur. İdeal bir seviyede etrafın aydınlatılmasına kaynaklık eder. Bu özelliği sonucunda çok aydınlatmadan kaynaklanan uyku kaçması ya da uyuyama gibi problemlerin görülmesi söz konusu değildir. Aynı zamanda düşük aydınlatma gibi çocukların huzursuzluklarına engel olamayan ya da karanlığın baskın kaldığı durumlarda görülmez. İdeal aydınlatma seviyesine sahip olan ürün müşterilerin büyük beğenisini kazanır.

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Yorumları

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Yorumları

Altun gökyüzü yıldız projektör gece star master çocuk oda lambası yorumları müşteri memnuniyetini kazanır. Ürün, dekoratif amaçlı da sıklıkla tercih edilir. Ortamın demodelikten uzak, marjinal bir görsellik kazanmasına aracılık eder. Yatak odası, çalışma odası gibi kişiye özel ortamlarda tercih edilebileceği gibi salon ya da oturma odası gibi toplu kullanım özelliği bulunan mekanlarda da etkileyici bir görsellik oluşturur. Farklı dekorlara sahip olan ortamlarda rahat bir şekilde kullanılır. Ortam konseptinin sade ve sıradan bir görüntüden uzaklaştırılmasına aracılık eder. Bu özelliği sonucunda farklı ortamlarda rahat bir şekilde tercih edilir. Altun gökyüzü yıldız projektör gece star master çocuk oda lambası kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de etkileyici ve dikkat çeken bir tasarımı bulunan, ay ve yıldız şekillerinin yansıtılmasına aracılık eden ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Fiyatı

Altun Gökyüzü Yıldız Projektör Gece Lambası Fiyatı

Altun gökyüzü yıldız projektör gece star master çocuk oda lambası fiyatı değişik ekonomik gelir düzeyine sahip olan pek çok kişinin rahat bir şekilde karşılayacağı miktar aralığında yer alır. Etkileyici tasarımı sayesinde duvarlara yansıttığı ışık hüzmeleri çocukların uyurken hayal güçlerini kullanmalarına aracılık olur. Aynı zamanda tasarımın yansıttığı ay, yıldız ya da daire şekillerini kullanarak kendilerine oyun kurabilirler. Böylelikle kendi başlarına eğlenerek zaman geçirebilir, keyifli ve eğlenceli oyunlar oluşturabilirler. Ürün, oldukça sağlam ve kaliteli bir yapıda bulunur. Dayanıklı yapısı sonucunda beklenmeyen çarpma ya da düşmelerde deforme olmaz. Uzun süre müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını cevaplandırır. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin favorileri arasına girmeyi başarır. Siz de pek çok farklı ortamda kullanılabilen, ortam dekorunu sıradanlıktan uzaklaştıran tasarımı Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.