anti Mm-12 Metilkobalamin Çiğneme Tableti

200 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268 TL200 TL
Kurumsal Fatura
199 TL184 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

anti Mm-12 Metilkobalamin Çiğneme Tableti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Proteinall Satıcı Ünvanı: SPARTANS SAĞLIK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781058688500001 Vergi Kimlik Numarası: 7810586885
    Bu ürün Proteinall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mm-12® b12 vitamini ve metil folat çiğneme tableti B12 vitamini (metilkobalamin) & metil folat çiğneme tableti Içerik : Metilkobalamin,yağ asitlerinin magnezyum tuzları (magnezyum stearat),metiltetrahidrofolik asit , mannitol , glukozamin tuzu Metilkobalamin b12 nedir? Metilkobalamin b12, B12 vitamininin aktif formudur. B12 vitamini eksikliği genelde mide ve bağırsaklardaki emilim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Bu yüzden takviye olarak aldığınız b12 vitamininden yeterince faydalanamayabilirsiniz. Metilkobalamin b12'nin emilimi ise daha çiğnerken başlar. Dil altında emilir ve değişikliğe uğramadan, doğrudan kana karışır. Böylelikle ihtiyacınız olan b12 vitaminini eksiksiz bir şekilde almış olursunuz. B12 vitaminini neden dil altı emiliyle almalıyım ? B12 Vitamini eksiklikleri genellikle sindirim sistemi problemleri nedeniyle ortaya çıkmaktadır. Sindirim sisteminde problem olan kişilerde siyanokobalamin aktif b12 vitamini formu olan metilkobalamine dönüşemez ve bu nedenle b12 vitamin eksikliği yaşanır. Bu kişiler ya damar içine b12 vitamini uygulaması yapmalı yada dil altı emilimli aktif b12 vitamini formlarını tercih etmelidirler. Ürün İçeriğinde Neden Aktif Folik Asit Formu Olan Metil Folat Mevcut ? B12 vitamininin vücutta emiliminin artması ve vücüt tarafından kullanılabilmesi ve hücrelere taşınabilmesi için aktif folik asit formu olan metil folata ihtiyaç duyulur.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Set İçerik Adeti 1
Geri Bildirim Ver