1
Kürek kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Anunnaki Kondisyon Küreği Su Hazneli Katlanır Spor Egzersiz Ahşap Natürel Kondisyon Küreği Water Rower

55.760 TL

Ürün Bilgileri

Anunnaki Kondisyon Küreği Su Hazneli Katlanır Spor Egzersiz Ahşap Natürel Kondisyon Küreği Water Rower

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa Soylu Satıcı Ünvanı: ALFA SOYLU ELEKTRONİK BASIM VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051081123100001 Vergi Kimlik Numarası: 0510811231
    Bu ürün Alfa Soylu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yale ve ABD Milli Takım Kürekçisi John Duke tarafından evde gerçek su küreği sporunu gerçekleştirebilmek için şık tasarımı, el yapımı işçiliği, benzersiz WaterFlywheel direnci ve etik kaynaklardan elde edilen malzemeleri bir araya getirerek dünyanın en iyi kürek simülatörü olarak tasarlandı. Toplam kas kütlesinin yüzde 84'ünü çalıştırır ! Apalaş Dağları'ndaki sürdürülebilir şekilde yönetilen sert ağaç ormanlarından Dişbudak Ağacından Yapılmıştır. Önemli Not: Ürünün naturelliği dolayısıyla renk tonlarında fark olabilmektedir. Pürüzsüz - Su haznesi kürek çekerken direnç sağlamak için su dolu bir volan kullanır. Direnç, volanın kürek benzeri kanatlarının suda hareket etmesiyle yaratılır ve su üzerinde kürek çekme hissine çok benzeyen yumuşak ve doğal bir direnç yaratır. Su gibi, ne kadar çok savaşılırsa o kadar çok direnç kazanılmasını sağlar. Kürek çekmenin birçok faydası vardır. Eklemlerinize daha az stres uygulayan düşük etkili bir kardiyovasküler egzersizdir. Bacaklarınızı, göbek bölgenizi, sırtınızı ve kollarınızı içeren tam vücut egzersizi. Tüm fitness seviyeleri için mükemmeldir. Bu su kürek makinesi tüm büyük kas gruplarını hedef alır (toplam kas kütlesinin yüzde 84'ü). Kolay katlanabilir özelliğiyle evde ofiste dar alanlarda kullanıma uygundur. Kullanılmadığında katlanabilir. Şık görünümüyle odanınıza hava katar. 2 Yıl Alfa Soylu Elektronik garantisiyle satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver