AOLIPU Rca-86 Gaz Yağı Sobası Fitili

369 TL

Ürün Bilgileri

AOLIPU Rca-86 Gaz Yağı Sobası Fitili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAĞ İÇ VE DIŞ TICARET Satıcı Ünvanı: DAĞ İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265059632500014 Vergi Kimlik Numarası: 2650596325
    Bu ürün DAĞ İÇ VE DIŞ TICARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıfır ürün
Geri Bildirim Ver

Aolipu RCA-86 Gaz Yağı Sobası Fitili

Isınmak amacıyla başvurulan çeşitli yöntemler vardır. Gaz yağı sobaları da bu yöntemlerden biridir. Ekonomik açıdan uygun bir yöntem olan gaz yağı sobası, özellikle küçük alanlar için idealdir. Geniş alanlarda da yeterli miktarda ısınmayı sağlar. İş yeri, ev, ofis, atölye, sanayi, kafe ya da kamp gibi farklı alanlarda ısınmak amacıyla gaz yağı sobasına başvurmak mümkündür. Farklı boyutlarda üretilen bu ürünlerin çalışması için yağ ve fitile gerek vardır. Sobanın içine konulan özel yağ fitil yardımıyla yanar. Bu modeller, ciddi ısı verdikleri için tercih edilir. Aolipu RCA-86 gaz yağı sobası fitili ile evinizin sıcaklığının tadını çıkarabilirsiniz. Aolipu soba fitilinin yanış süresi oldukça uzundur. Pamuk ve fiberglass yani cam elyafı, kullanılarak üretilen fitiller belirli modeldeki sobalarla uyumludur.

  • Yüksek kalite
  • Yüksek ısı
  • Fiberglass ve pamuk karışımı

Aolipu RCA-86 Gaz Yağı Sobası Fitili Özellikleri

Aolipu RCA-86 Gaz Yağı Sobası Fitili Özellikleri

Gaz yağı soba modeli ve fitilin uyum içinde olması önemlidir. Bu tarz sobaların kullanımı esnasında özellikle dikkatli olmak önemlidir. Aolipu fitil 200 mm uzunluğa sahiptir. Ürünün çapı 8.5 mm ölçüsündedir. Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde yanış süresi artar. Sıkı dikişleri güvenli kullanım sağlar. Gaz yağı sobası fitili, Zibro Kamin RCA 86, KRA 85, Toyosteve DC 80, DR 86, RCA 37 gibi modeller ile uyumludur. Her türlü gaz yağının kolayca tutuşmasını sağlar. Yüksek ısıya dayanıklıdır. Sonbahar ve kış aylarında güvenle kullanabilirsiniz. İş yerinizde, atölyenizde ya da ofisinizde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kamp için de oldukça ideal bir üründür. Güvenli kullanım sunan bir ısıtıcılar ile kamp tatilinizde, sıcak bir çadırda uyuyabilirsiniz. Aolipu ile uzun süre sıcaklığın tadını çıkarabilirsiniz.

Kullanım Kolaylığı Sunan Aolipu RCA 86 Soba Fitili

Kullanım Kolaylığı Sunan Aolipu RCA 86 Soba Fitili

Aolipu kullanım kolaylığı ve performansı açısından beğeni toplar. Mekanizmaya fitili yerleştirmek ise oldukça basittir. Kullandığınız modele göre öncelikle kafes kısmını açmak gerekir. Yanma mekanizması çıkarılır. Gaz yağı ısıtıcılarda fitilin takılı olduğu mekanizma hareket eder. Mekanizmanın içerisinde küçük, ince yollar bulunur. Bu yollara fitilin perçimleri geçirilir. Böylece kullanım esnasında fitilin çıkması önlenir, ürünün rahat hareket etmesi sağlanır. Bu mekanizmanın içinde fitilin yerleştirilmesi için bir çember bulunur. Kir, tortu, yakıt kalıntısı gibi etmenler hareketi engellediği için fitili takmadan önce mekanizma ve çemberin temiz olmasına özen gösterilmelidir. RCA86 alt kısmında yer alan püsküllerle mekanizmanın hareket etmesini kolaylaştırır. Fitilinizi yanma mekanizmasına dikkatli bir şekilde yerleştirdikten sonra sobanızı yakarak ısınmaya başlayabilirsiniz. On tuşunu açarak yakma düğmesini hafifçe çevirmeniz, alevleri gördüğünüz an düğmeyi bırakmanız yeterli olur.

Aolipu RCA-86 Gaz Yağı Sobası Fitili Fiyatları ve Yorumları

Aolipu RCA-86 Gaz Yağı Sobası Fitili Fiyatları ve Yorumları

Aolipu RCA-86 gaz yağı sobası fitili fiyat performans ürünüdür. Kış günlerinde ekonomik bir ısınma yöntemi olarak gaz sobalarını tercih edebilirsiniz. Güvenli ve verimli bir ısınma sunan bu ürünlerle ekonomik açıdan tasarruf edebilirsiniz. Küçük alanlarda kısa sürede etkili olan bu ürünler, geniş alanlarda da ılık bir ortam sunar. Kamp, atölye gibi alanlarda da oldukça faydalıdır. Isınmanın yanı sıra bu cihazlarda yemek, su ve benzeri gıdaları pişirmek için de kullanmak mümkündür. Filtresi sayesinde yüksek ısılara erişebilen bu ürünler pratik ve yüksek performanslıdır. Aolipu, pamuk ve fiberglass karışımından üretildiği için uzun yanma süresine sahiptir. İhtiyaç ve zevkiniz doğrultusunda sobanızı istediğiniz alanda kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli ve birçok sobaya uyum gösteren bu ürüne, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol’dan uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Dilerseniz AAolipu RCA-86 gaz yağı sobası fitili yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.