APEKS Kalsiyum Klorür - Cacl2 - 25 kg

1.812,76 TL

Ürün Bilgileri

APEKS Kalsiyum Klorür - Cacl2 - 25 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kimyaexpress Satıcı Ünvanı: APEKS GRUP TIBBİ VE KİMYASAL TEKNOLOJİLER İNŞAAT ENERJİ YATIRIM PROJE MÜH.İTH.İHR.SAN.TİC.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071074922300001 Vergi Kimlik Numarası: 0710749223
    Bu ürün Kimyaexpress tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cas No : 10035-04-8 Kullanım Alanları : Nem çekici olduğu için, inşaatlarda toz tutucu olarak. Plastik sektöründe katkı malzemesi olarak Yangın tozlarında katkı malzemesi olarak Yollardaki buzu eritmede (normal tuz gibi çevreye zarar vermez) Beton/Çimento: Özellikle soğuk havalarda betonu çabuk kurutarak, betona dayanıklılık ve güç sağlar. Arıtmada: İçme suyundaki yüksek flor düzeyini düşürmede. Ayrıca, petrol rafinerileri, alüminyum fabrikaları gibi sanayi tesislerinde çıkan atık suyun arıtımında. Petrol Arama/Sondaj: Yoğun olarak kullanılır. Spor içeceklerinde

Ürün Özellikleri

  • Tip Temizlik Kimyasalı
Geri Bildirim Ver

Apeks Kalsiyum Klorür

Kalsiyum klorür birçok farklı alanda kullanılır. Bunun nedeni birçok alanda oldukça etkili bir madde olmasıdır. Erimiş kalsiyum klorür inşaattan spor içeceğine kadar geniş bir skalada önemli bir madde olarak kullanımı sağlanır. En önemli olan ise tabii ki kaliteli bir markanın kalsiyum klorürünü kullanmaktır. Böylece yapılacak işelerin rahatlıkla ve daha kolay bir şekilde yapılması sağlanır. Kullanım şekli hangi alanda ve ne için kullanılacağına göre değişiklik gösterir. Kalsiyum klorürün kullanılacak işte yararlı olması için bu konuda bilgili olmak ve doğru kullanım miktarını ayarlamak oldukça önemlidir. Apeks kalsiyum klorür çeşitli işlemler için sıklıkla tercih edilmektedir.

 
  • Apeks kalsiyum klorür 25 kg olarak satışa sunulmaktadır.
  • Apeks kalsiyum klorürün çeşitli alanlarda farklı amaçlar için kullanılması mümkündür.
  • Apeks kalsiyum klorür beyaz renge sahip bir maddedir.

Apeks Kalsiyum Klorür Özellikleri

Apeks Kalsiyum Klorür Özellikleri

Apeks kalsiyum klorür kalsiyum ve klorür birleşiminden oluşur. Gündelik hayatta kullanılan birçok şeyin içinde bulunmaktadır. Kalsiyum klorür günlük hayatta neredeyse her maddenin üretiminde önemli rol oynamaktadır. Apeks kalsiyum klorür suda çok iyi çözünür. Tuzlu bir tadı olmakla birlikte herhangi bir kokusu bulunmamaktadır. Hem insan sağlığına herhangi bir zararı olmamasından dolayı hem de birçok maddenin yapılmasında kullanıldığından dolayı neredeyse her türlü sektörde en çok kullanılan maddelerin başında gelir. Apeks kalsiyum klorür ise en çok kullanılan markalardan bir tanesidir.

 

Apeks Kalsiyum Klorür Kullanım Alanları

Apeks Kalsiyum Klorür Kullanım Alanları

Apeks kalsiyum klorür geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu maddeye neredeyse her zaman ve her yerde rastlamak oldukça mümkündür. Başlıca kullanım alanlarından bir tanesi nem çekme özelliğinden dolayı inşaat alanlarıdır. Kalsiyum klorür bu özelliği ile inşaatlarda toz tutucu olarak kullanılır. Plastik sektöründe de katkı maddesi olarak sıkla tercih edilir. Yine katkı maddesi olarak tercih edilen diğer bir sektör ise yangın tozu üretimidir. Kış aylarında yollarda oluşan buzlanmayı karşı da kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra yine soğuk havalarda betona güç ve dayanıklılık vermesi amacı ile kullanılır. Yeni dökülen betonun kolay kurumasını da sağlamaktadır. Kalsiyum klörürün kullanıldığı bir başka sektör ise su arıtmadır.

 

Apeks Kalsiyum Klorür Fiyatı ve Yorumları

Apeks Kalsiyum Klorür Fiyatı ve Yorumları

Apeks kalsiyum klorür, Apeks firmasının 20 yılı aşkın kimya bilgisi ve tecrübesi ile üretilmiştir. Kimyasal madde üretimi ve satımı konusunda oldukça tecrübeli olan Apeks birçok işletme ve kişi tarafından tercih edilmektedir. Sudaki florür seviyesini düşürmesi için kullanılır. Petrol ve alüminyum sektörlerinde çıkan suyun arıtılması gibi önemli bir amaçla da kullanılır. Bunların yanı sıra gıda sektöründe, yem üretimi sektöründe, toprağın sodyum seviyesinin düşürülmesi için ve daha birçok farklı alanlarda çok önemli amaçlarla kullanılır. Apeks kalsiyum klorür fiyatları için Trendyol’u inceleyebilir ve dilerseniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Apeks kalsiyum klorür yorumları ve değerlendirmelerine kolayca ulaşabilir, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.