Appa Razer Goliathus 32x24cm Oyuncu Mouse Pad

Ürün Bilgileri

Appa Razer Goliathus 32x24cm Oyuncu Mouse Pad

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TEKNİK ÖZELLİKLER
  • - *Mouse Pad 32x24 cm *Yıpranmaz dikişli kenarlara sahip. *Akıcı hareket için tek tip bir yüzey sağlar. *Yoğun dokunmuş kumaş ped. *Endişesiz taşıma için sarılabilecek kadar dayanıklı ve esnektir. *Ürün 32*24cm Ebatlarındadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Appa Razer Goliathus 32x24cm Oyuncu Mouse Pad

Mouse pad kullanımı, bilgisayar kullanan pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Uzun süre mouse yani bilgisayar faresi kullanmak bilekte ve kollarda ağrıya neden olabilir. Farenin rahat bir yüzeyde kaydırılamaması, hareketlerin kısıtlı olmasın uzun süreli bilgisayar kullanımında rahatsızlık oluşturur. Oyun severler, uzun süre bilgisayar başında oyun oynayan kişiler de aynı sıkıntıları yaşayabilmektedir. Appa Razer Goliathus 32 x 24 cm oyuncu mouse pad oyunculara özel olarak hazırlanmış bir mouse pad modelidir. Sunduğu pürüzsüz yüzey ile oyuncuların oyun keyfini artırır. Genel amaçla bilgisayar kullanan kişilerin de tercih edebileceği bir aksesuardır.

 
  • Ergonomik tasarım
  • İşlevsel özellikler
  • Uzun süreli kullanım

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Özellikleri

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Özellikleri

Razer Goliathus mouse pad özellikleri oyuncuların isteklerine hizmet etmektedir. Yapımında tercih edilen sıkı dokuma yüzeyi tamamen kaygan ve güvenli bir alan sunmaktadır. Kaygan ve pürüzsüz yüzeyi oyuncular için yüksek seviyede hız sunar. Bu şekilde de yorulmadan ve oyun hızına ayak uydurarak oyun oynayabilmek mümkün hale gelmektedir. Yüzeyi tüm fare modelleri için uygun bir alanı da mümkün kılmaktadır. Yani tüm oyuncu fare modelleriyle kullanılabilmesi mümkündür. Taban özellikleri de yine rahat bir kullanım vermektedir. Kaymaz kauçuk taban yapısı tam bir tutunma sağlarken agresif el hareketlerine hizmet edebilmektedir. El ve kol hareketlerine rağmen çok daha rahat bir kullanım sağlar. Uzun süre zarar görmeden kullanılabilecek bir mouse pad modelidir. Yırtılma ve sökülme gibi sorunlara karşı dişli kenarlar tasarlanmıştır. Bu da uzun süre kullanılabilmesini sağlar.

 

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Kullanımı

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Kullanımı

Razer Goliathus mouse pad oyuncular için ideal bir mouse pad modelidir. Ancak bilgisayar başında çalışan kişiler veya genel kullanım amacıyla bilgisayar kullanan kişiler tarafından da tercih edilebilir. 32x24 santimetre ölçüleri de rahat bir kullanım sunar. Bu mouse pad modeli hem sabit hem de taşınarak kullanılabilir. Yani bilgisayar kullanımı farklı alanlarda tercih eden kişiler için de uygun bir mouse pad modelidir. Boyutları ile rahatlıkla taşınmaktadır. Dayanıklı yapısı sarılarak taşınabilmesi de mümkün kılar. Sağlam yüzeyi oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Gerekli zamanlarda kıvrılarak taşınabilir. Ancak uzun süre bu şekilde kalmaması tavsiye edilmektedir. Yırtılma gibi sorunlar yaşanmasa da uzun süreli aşınmaların önüne geçilmelidir. Küçük ya da büyük fare modelleri için tercih edilmesi fark yaratmaz. Engelsiz ve oldukça kaygan bir zemin sunarak farenin çok rahat bir şekilde kullanılmasını sağlar.

 

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Fiyatı

Appa Razer Goliathus Mouse Pad Fiyatı

Sıkı dokuma özelliğine sahip olması da oyuncular için vazgeçilmez bir zemin sunmaktadır. Mouse pad kenarlarında kullanılan dişli tasarım uzun ömürlü kullanım sunar. Razer mouse pad yorumları genel olarak ürünün sunduğu konfor hakkındadır. Yüksek kaliteye sahip pürüzsüz yüzeyi sayesinde kullanımında konfora ulaşılabilir. Performans ürünleri arasında da gösterilen bu mouse pad uzun ömürlü bir tercihi de mümkün kılacaktır. Uzun süreli kullanımlarda dahi güçlendirilmiş kenarları sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Appa Razer Goliathus 32x24cm oyuncu mouse pad fiyatı da sahip olduğu özellikler dikkate alınarak belirlenmiştir. Üretiminde kullanılan teknolojiler ve malzemeler etkili konular olur. Gene hitap eden özellikleri sayesinde ulaşılabilir marka algısına sahiptir. Gerek ürün özellikleri gerekse tasarımsal nitelikleri ile kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Beklenti ve ihtiyaçlara göre şekillenen ürün özellikleri ile beraber kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.