Aquacool Trend Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyası Ral 5000 Mor Mavi 500ml

488 TL
(976 TL / lt)
Boya Ağırlığı: 500 ml
500 ml
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aquacool Trend Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyası Ral 5000 Mor Mavi 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evini Kendin Boya Satıcı Ünvanı: AQUARİUS BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070089893900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700898939
    Bu ürün Evini Kendin Boya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aquacool Trend Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyası Nedir? Astar, zımpara ve vernik gerektirmeyen Aquacool Trend Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyası sayesinde artık evde renginden sıkıldığınız, eskidiğini düşündüğünüz her şeyi kırmadan ve dökmeden boyayarak yenileyebilirsiniz. Alanında ilk kez geliştirilen Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyası, piyasada bilinen geleneksel hobi boyalarından farklı olarak her türlü yüzeyde üstün tutunma gücüne sahip ve sektör profesyonelleri tarafından geliştirilen nanoteknolojik bir formüldür. Üstün reçine yapısı ile mobilya, kapı, PVC pencere, fayans gibi birçok yüzeyde evinizin kendi ustası olarak profesyonel kalitede yüzey oluşturabilirsiniz. Ürün Özellikleri Astar, zımpara veya vernik gerektirmez. Tamamen su bazlı ve kokusuzdur. EN71-3 sertifikalıdır, insana ve doğaya zararsızdır. Farklı yüzeylerde tutunma gücü yüksektir, darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Üstün örtücülüğe sahiptir. Leke ve kir tutma direnci yüksektir, sabunlu su ve mikro fiber bez ile kolaylıkla temizlenebilir. Boyalar kullanıma hazır hale gelir. Katlar arasında 2-3 saat beklemeniz gerekir. 150ml ortalama 1-1,5m2, 500ml ortalama 4-5m2, 1000ml ortalama 8-10m2 alan boyayabilir. Ambalajlar Lift & Peel folyolu özel kapak sistemine sahiptir. Kadife rulo ve fırça ile kolaylıkla uygulanır, rulo ya da fırça izi kalmaz. Ahşap ve MDF yüzeyler dışındaki yüzeyler için MAC Boyaya Aquacool Katalizör eklenmesi gerekir. Fayans, metal, cam, seramik, tezgah graniti gibi inorganik yüzeylerde Aquacool Trend Su Bazlı Hibrit Dönüşüm Boyasının içerisine %2,5 oranında Aquacool Katalizör eklenmesi gerekir. Katalizör, bu tarz yüzeylerde boyanın tutunma gücünü arttıran ek katkı maddesidir. Özellikle su ile temas eden alanlarda kesinlikle kullanılması gerekir. 150ml boyaya 1 adet katalizör (5ml) 500ml boyaya 3 adet katalizör (15ml) 1000ml boyaya 5 adet katalizör (25ml) ilave edilmesi gerekir. Katalizör ve boya çok iyi bir şekilde karıştırılmalıdır. Katalizörlü boyanın etki süresi ortalama 2 saattir. Katalizör ile hazırlanan boyaların 2 saat içerisinde tüketilmesi gerekir. Nerede Kullanılır? Ahşap Kapı/Panel Kapı Çelik Kapı (Boya+ Katalizör) Mutfak & Banyo Dolapları PVC Pencere (Boya+Katalizör) Ahşap Mobilyalar Beyaz Eşyalar (Boya+Katalizör) Fayans ve Kalebodur (Boya+Katalizör) Masa, Sandalye, Dresuar, TV Ünitesi, Gardırop Cam ve Seramik Yüzeyler (Boya+Katalizör) Taş-Tuğla Yüzeyler (Boya+Katalizör) Metal Yüzeyler (Boya+Katalizör) Beton Yüzeyler (Boya+Katalizör) Merdiven Korkulukları (Boya+Katalizör) Kalorifer Petekler (Boya+Katalizör)

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver