Arçelik Md 891 I Ankastre Mikrodalga Fırın

7.059 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL7.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.269 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.398 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Md 891 I Ankastre Mikrodalga Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ödünç Arçelik Satıcı Ünvanı: ABDULLAH ÖDÜNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2005360585400001 Vergi Kimlik Numarası: 6510037944
    Bu ürün Ödünç Arçelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Md 891 I Ankastre Mikrodalga Fırın

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç 1000 W ve Altı
  • Hacim 20 L ve daha az
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Arçelik 002271 Md 891 I Ankastre Mikrodalga Fırın

Mikrodalga fırınlar, soğuyan veya donmuş yiyecekleri kısa süre içinde tüketilebilir hâle getirmesiyle bilinir. Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın, bu işlemi pratik biçimde gerçekleştirmeyi mümkün kılar. Arçelik kalitesiyle üretilen mikrodalga, mutfaklarda kendisi için özel olarak ayrılan yere kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Ankastre tasarıma sahip ürün, dekoratif bir şekilde boy gösterirken ihtiyaç duyulduğu her an el altında bulunur. Koyu gri rengiyle modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Mikrodalga fırın hem ısıtma hem de pişirme amacıyla kullanılabilmesi sayesinde mutfaktaki birçok ihtiyaca yanıt verir. 9 farklı pişirme fonksiyonuna sahip ürün, büyük boyutlu fırınları çalıştırmaya gerek kalmadan kusursuz lezzetler hazırlamanıza yardımcı olur.

  • 800 W çıkış gücü
  • 45.8x36.5x27.8 cm boyutlar
  • 5 farklı ısıtma kademesi

Arçelik Md 891 Ankastre Mikrodalga Fırının Özellikleri

Arçelik Md 891 Ankastre Mikrodalga Fırının Özellikleri

Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın, şık ve işlevsel tasarımıyla her evin olmazsa olmazları arasında yer alır. Sıradan yöntemlerle dakikalarca yemek ısıtma zahmetini ortadan kaldırır. Tabaktaki yiyecek miktarına ve cinsine göre 5 farklı kademede ısıtma olanağı sunar. 800 Watt çıkış gücüne sahip ürün, hızlı başlatma ve zamanlama imkânı da verir. Maksimum 60 dakikaya kadar ayarlanabilir zamanlayıcısı sayesinde yiyeceklerin ideal oranda ısınmasına yardımcı olur. Kapağı açmaya ve sık sık kontrol etmeye gerek kalmadan hamur işlerini ve fırın yemeklerini pratik şekilde ısıtır. Arçelik MD 891 I 20 lt ankastre mikrodalga fırın, döner tablası sayesinde yiyeceklerin her tarafının eşit oranda ısınmasını veya pişmesini sağlar. İnox kaplamaya sahip ürün, ağırlığa göre otomatik buz çözme özelliğiyle iş yükünüzü büyük oranda azaltır.

Arçelik Md 891 Ankastre Mikrodalga Fırının İç Hacmi Nasıldır?

Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın, geniş iç hacmiyle çok miktarda yiyeceği tek seferde ısıtır veya pişirir. Bu ürünün mikrodalga hacmi 20 litredir. Tuş panelinin hemen altında yer alan düğmeye basarak mikrodalga kapağının sol yana doğru açılması sağlanır. Ardından geniş hacmi sayesinde ürünün içine bir tabak dolusu poğaça veya ekmek kolayca yerleştirilebilir. Bu ürün, sadece kuru gıdaları değil sulu yemekleri ısıtmak için de oldukça kullanışlıdır. Döner tablanın üzerine yine mikrodalgada kullanıma uygun yuvarlak bir kapla dilediğiniz yiyecekleri yerleştirebilirsiniz. Arçelik MD 891 I 800 W ankastre mikrodalga fırın, ısıya dayanıklı bardak ve seramik tabaklarla kullanıma uygundur. Yemek ısıtmak için mikrodalga fırına uygun plastik kaplar kullanılabilir. Pişirme fonksiyonunda ise alüminyum folyo veya metal kaplar yerine kağıt mutfak ürünleri kullanmanız önerilir.

Arçelik Ankastre Mikrodalga Fırının Enerji Tüketimi Nasıldır?

Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın, son derece düşük güç tüketimiyle bütçe dostu bir mutfak yardımcısıdır. Bu ürün, 800 Watt çıkış gücü sayesinde hem maksimum performans hem de enerji tasarrufu sağlar. 1200 W güce ihtiyaç duyan ürün, 50 Hz frekansa sahiptir. Gelişmiş özellikleri ve düşük güç tüketimi sayesinde pişirme için büyük fırınları çalıştırma ihtiyacının önüne geçer. Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın, gücünü yiyeceklere ve seçilen fonksiyonlara göre optimize eder. Üstelik basit tasarımıyla da son derece kolay şekilde ayarlanarak kısa zamanda yiyecekleri tüketmeye hazır hâle getirir. Kontrol paneli üzerinden yiyecek türü ve sürenin yanı sıra; pişirme, ısıtma, buz çözme, erteleme, durdurma ve iptal etme gibi fonksiyonlar da kolayca seçilebilir. Tüm ayarlamalar ve kalan süre, LED ekrandan görülebilir. Arçelik MD 891 I ankastre mikrodalga fırın yorumları, ürünün kalitesini ve kullanıcı memnuniyetini yansıtır. Siz de ısıtma ve pişirme işlemlerinize hız kazandırmak için bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.