Arduino Projeleri 2x16 Lcd Ekran I2c Modüllü

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
117,50 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,20 TL

Ürün Bilgileri

Arduino Projeleri 2x16 Lcd Ekran I2c Modüllü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TT ROBOTİK Satıcı Ünvanı: TT ROBOTİK BİLİŞİM İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859144697400001 Vergi Kimlik Numarası: 8591446974
    Bu ürün TT ROBOTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOKTAN HIZLI KARGO 2x16 LCD Ekran I2C Modüllü

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Arduino Projeleri 2x16 LCD Ekran I2C Modüllü 2016

LCD (Liquid Crystal Display), sıvı kristal ekran, elektrikle kutuplaşan sıvının ışığı tek fazlı geçirmesi ve önüne eklenen bir kutuplanma filtresi ile bir görüntü teknolojisidir. Ayrıca düşük enerji tüketimi ve küçük boyutları sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Arduino Projeleri 2x16 LCD ekran I2C modüllü 2016, sayesinde ekran teknolojisinde yer alan yeni özelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. LCD ekranların kartlarla bağlantılarını yapmak için çok fazla kabloya ihtiyaç duyulur. Bu modül sayesinde bu ihtiyaç çözülür. Ayrıca modül üzerinde bulunan parlaklık ve kontrast ayarı sayesinde ayar kontrolü için ekstradan bir devre yapmanıza gerek kalmaz. Yazının konumunu değiştirme, ekran boyunca yazıyı kaydırma gibi işlevleri vardır. Bu sayede projelerinizi daha interaktif bir hale getirebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran bir cihazdır.

  • 16x2 LCD ekran ve 12C modülü
  • Potansiyometre
  • Dişi erkek jumper kablo

2x16 LCD Ekran Kullanım Kolaylığı ve Avantajları

2x16 LCD Ekran Kullanım Kolaylığı ve Avantajları

Ekranın 2x16 LCD ekran Arduino, olarak adlandırılmasının sebebi 2 satıra ve satır başına 16 karakter görüntüleyen bir özelliğe sahip olmasıdır. Ekran aynı anda 32 karakter görüntüleme özelliğine sahiptir. Ekranda kaydırma yaparak 32 karakter üzeri görüntüleme sağlayabilirsiniz. LCD ekranda 16 adet pin vardır. Bu pinler sayesinde kullanım rahatlığı oluşur. Arduino 2x16 LCD, kodlar önceden Arduino yüklenmiş olarak gelir. Bu kodlar için Liquid Crystal kütüphanesi kullanılır. Bu kütüphanenin kullanabilen 19 farklı fonksiyonu vardır. 2x16 LCD ekran I2C, farklı tipte veri yazmak için kullanabilirsiniz. Tek programda 8 farklı özel karakter tanımlanabilir. 12C modülü üzerinde 4 adet pin bulunur. Bu modül sayesinde ekran ile arasındaki bağlantılar gerçekleşir. Her konuda avantajlı olan bu ürüne sahip olmak için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Arduino Projeleri 2x16 LCD Ekran Modüllü 2016 Kullananlar

Arduino Projeleri 2x16 LCD Ekran Modüllü 2016 Kullananlar

Birçok konuda kullanım avantajı sunan Arduino Projeleri 2x16 LCD ekran I2C modüllü 2016 yorumları, müşteri memnuniyeti açısından ideal bir cihazdır. Kullanılan malzemelerin kalitesi çok önemlidir. Kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken ürünler arasında yer almayı başaran LCD ekran I2C modülü, düşük enerji kullanımı ve küçük boyutları sayesinde müşteri memnuniyetini kazanmayı hedefler. Kare başına 5 pikse genişlik 8 piksel yükseklik sunar. LCD ekranda, metni kırpabilir ve konumlandırabilirsiniz. Özellikle projelerinizde işinizi kolaylaştırır. Müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçları açısından özel bir cihazdır. Ayrıca potansiyometre ile ekran kontrastını ayarlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde projeleriniz daha başarılı ve interaktif olur. Arduino Projeleri 2x16 LCD ekran I2C modüllü 2016 kullananlar, tarafından beğeni ile tercih edilir. Ayrıca işinizi kolaylaştırarak kullanım avantajı sunar. Siz de satın almak isterseniz bu avantajlı ürüne göz atabilirsiniz.

Arduino Projeleri 2x16 LCD I2C Modüllü 2016 Fiyatı

Arduino Projeleri 2x16 LCD I2C Modüllü 2016 Fiyatı

Kullanım rahatlığı düşünülerek üretilen ve müşteri memnuniyetine sunulan bu ürün uygun fiyat avantajı ile tercih sebebidir. Arduino Projeleri 2x16 LCD ekran I2C modüllü 2016 fiyatı, kullanılan malzemelerin kalitesi düşünülerek belirlenir. 16 adet pin kullanılır. Fonksiyonları arasında yazının konumunu değiştirme, ekran boyunca yazıyı kaydırma veya görüntüyü açma kapama gibi işlevleri vardır. Bu durum işinizi kolaylaştırırken fazla kablo kullanımını minimum seviyeye indirir. 12c multi, master veri yolu sunar. Yani birden fazla data transferini başlatabilme özelliği ile tüm devre veri yoluna bağlanabilir. 2x16 olmasının sebebi ise 2 satıra sahip olduğu ve 16 16 karakter görüntülenir. Ayrıca bu modül üzerinde potansiyometre vardır. Bu pot sayesinde ekranın parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Arduino Projeleri 2x16 LCD ekran I2C modüllü 2016 satın alarak bu avantajlı ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.