Arduino Uno Mini Başlangıç Seti - Yeni Başlayanlara Özel 61 Parça

275 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
301,85 TL262,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,28 TL

Ürün Bilgileri

Arduino Uno Mini Başlangıç Seti - Yeni Başlayanlara Özel 61 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Diyotlab Satıcı Ünvanı: EROL NURATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6320224093
    Bu ürün Diyotlab tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİĞİ: Arduino UNO CH340 1 USB Kablo 1 5mm Sarı Led 2 5mm Yeşil Led 2 5mm Mavi Led 2 5mm Kırmızı Led 2 Mercimek Kondansatör 5 5mm LDR 1 100K NTC 1 Buzzer 1 4 Pin Push Button 2 Mini Breadboard 170 Delikli 1 330 Ohm Direnç 10 10K Ohm Direnç 10 100K Ohm Direnç 10 Erkek-Erkek Jumper 20 cm 10 TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI VE OKUL PROJELERİ İÇİN UYGUNDUR.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Arduino Uno Mini Başlangıç Seti - Yeni Başlayanlara Özel 61 Parça

Teknik donanımları sayesinde hayatı kolaylaştıran fonksiyonlara sahip olan robotlar, müşterilerin yoğun ilgisini çeker. Arduino Uno mini başlangıç seti - yeni başlayanlara özel 61 parça ekipmanı ile robotik konuda deneyim kazanmanız için özverili bir çalışma ile hazırlanır. Alt parçaların birleştirilmesiyle tek ebat olarak ortaya çıkan ürün, LED ışıkları sayesinde göze hitap eden bir dış görünüşe de sahiptir. Ürünün dış tasarımında ağırlıklı olarak altın ve siyah renkleri hakimdir. Arduino Uno mini başlangıç seti - yeni başlayanlara özel 61 parça kullananlar ürünü kişisel hobi aktiviteleri için tercih ettiği kadar çocuklarının okul derslerine yardımcı olması için de tercih eder. Ürün, öğrencilerin katılım gösterdikleri pek çok robotik projenin altyapısını destekleyen teknik donanıma sahiptir.

  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Pratik montaj işlemleri
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı

Arduino Uno Başlangıç Setinin Kullanışlı Özellikleri

Arduino Uno Başlangıç Setinin Kullanışlı Özellikleri

Robotik alanda deneyim kazanmanız için özenle dizayn edilen Arduino Uno mini başlangıç seti çok işlevli bir robot tasarlamanız için gereken tüm donanımlara sahip olan teknik bir üründür. Günlük dilde akıllı sistem olarak da adlandırılan Arduino Uno robot, basit komutları algılama yeteneğine sahip olan robotlar yaratmanıza yardımcı olan bir ana sisteme sahiptir. Set içerisinde 61 adet parça yer alır. Boyutsal olarak küçük yapılı olan bu parçaların her biri birbiriyle seri bir şekilde bağlanarak fonksiyon gösterir. Bu nedenle parçaların dikkatli bir şekilde doğru yerlerine monte edilmesi gerekir. Montaj işlemlerini nasıl yapacağınızı detaylı bir şekilde açıklayan yönergeleri dikkatli bir şekilde inceleyerek ürün kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Yönergeler, akıllı sistemin seri bir şekilde fonksiyon göstermesi için açık ve sade bir dil ile sizlere anlatılır.

Dikkat Çeken Arduino Uno Robot Kullanım Avantajları

Dikkat Çeken Arduino Uno Robot Kullanım Avantajları

Çeşitli amaçlar için kullanım imkanı sunan Arduino Uno mini, genellikle öğrencilerin robotik yarışmalarına model olması için tercih edilir. Özellikle fizik ve matematik alanlarında öğrencilerin gelişimine yardımcı olan robotik yarışmaları, ortaokul, lise ve üniversitelerde sıklıkla yapılır. Ürün yedek parça bağlantılarının yapılması, öğrencilerin çözüm üretme, analiz yapma gibi yeteneklerinin gelişmesine de büyük oranda yardımcı olur. Bu sayede öğrenciler robotik alanda gelişim gösterebilecekleri gibi başka ilgi alanları da keşfedebilirler. Ürün, öğrencilerin el becerilerinin gelişmesine de maksimum oranda destek sağlar. Arduino Uno mini başlangıç seti - yeni başlayanlara özel 61 parça yorumları ve müşteri deneyimlerini detaylı bir şekilde inceleyerek siz de ürünün çeşitli kullanım alanlarını keşfedebilirsiniz. Müşteri deneyimleri ve yorumları ürünün teknik donanımı, ölçüleri ve teknik hassasiyeti hakkında da detaylı bilgilere ulaşmanız konusunda yardımcı olur.

Bütçe Dostu Fiyat Seçenekleriyle Arduino Uno Robot

Bütçe Dostu Fiyat Seçenekleriyle Arduino Uno Robot

Arduino Uno mini başlangıç seti - yeni başlayanlara özel 61 parça fiyatı ürünün üretim ve tasarım aşamasında tercih edilen teknik ekipmanların kalitesi ve hassasiyeti göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Gerekli montaj işlemleri yapıldıktan sonra kullanıma elverişli hale gelen ürünün kullanım alanlarının çeşitliliği de fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Ultra hassas bir teknik altyapıya sahip olan ürünün sıvı maddeler ile temas etmemesine dikkat edilmesi yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde üründen beklenen verim tam olarak alınamaz. Arduino Uno mini başlangıç seti - yeni başlayanlara özel 61 parça satın alarak siz de robotik yarışmalarına katılabilecek altyapıya sahip olabileceğiniz gibi çocuklarınızın yeni beceriler kazanmalarına da destek olabilirsiniz. Teknik hassasiyete sahip bu teknolojik ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.