ARI ORGANIC Pasiflora (ÇARKIFELEK) Meyvesi 500gr (PASSİFLORA, PASSİON FRUİT, AŞK MEYVESİ)

77 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ARI ORGANIC Pasiflora (ÇARKIFELEK) Meyvesi 500gr (PASSİFLORA, PASSİON FRUİT, AŞK MEYVESİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARI ORGANIC Satıcı Ünvanı: RAGIP ARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740627740
    Bu ürün ARI ORGANIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 500gr pasiflora meyvesi En lezzetli pasiflora (çarkıfelek) meyvesi olan ARI ORGANİK Passion Fruit'lerimiz orta boy olup ağırlıkları 50gr ile 250gr arasındadeğişiklik göstermektedir. Toplamda 1kg olacak şekilde paketlenmektedir. Organik pasifloralar kış aylarında hefif mayhoş bir tat verirken yaz aylarında tatlı bir tat sunar. Organik passiflora alışverişi konusunda sizi karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.Her bir passion fruit ürünümüz, doğadan gelen lezzetin ve sağlığın birkombinasyonunu temsil eder. Organik sertifikalı pasiflora'larımız, doğal tarımyöntemleriyle özenle yetiştirilir, böylece sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyenleriçin güvenilir bir seçenek sunar. Pasiflora, besleyici içeriğiyle ön planaçıkar. Yüksek antioksidan içeriği, vücudu serbest radikallerden koruyarakbağışıklık sistemini destekler. Aynı zamanda sağlıklı bir C vitaminikaynağıdır. Pasiflora içeriğinde bulunan lifler, sindirim sağlığını desteklerve tokluk hissini artırır. Mutfakta yaratıcılığınızı konuşturmak için ideal birseçenek olan pasiflora, smoothie'lere, tatlılara ve diğer yemeklerinize lezzetkatar. Her zaman taze ve hazır olan pasiflora seçeneklerimizle sağlıklıatıştırmalıklarınızı güçlendirin. Organik ve sağlıklı bir yaşamın kapılarınıaralamak için hemen alışverişe başlayın! Sağlıklı yaşam arayışındaki herkesiçin ARI ORGANİK organik pasiflora'lar bir adım öne çıkarıyor. Bu yazıda,mağazamızdaki organik pasiflora'ları keşfedecek ve bu benzersiz meyvenin sağlıkdolu dünyasına adım atacaksınız. ARI ORGANİK Organik Pasiflora: ARI ORGANİK'indoğal ve sürdürülebilir tarım ilkeleriyle yetiştirilen organik pasiflora'lar,sağlıklı yaşamın bir simgesidir. Organik Pasiflora'nın Sağlığa Faydaları:Güvenilir Kalite: ARI ORGANİC organik pasiflora'lar, en üst düzey kalitestandartlarımızla sizlere sunulmaktadır. Doğal ve Sağlıklı: Organikpasiflora'lar, doğal besin değerleriyle öne çıkar. Sürdürülebilir Tarım: Çevredostu bir yaklaşımla yetiştirdiğimiz pasiflora'larımız, sürdürülebilir tarımınbir simgesidir. ARI ORGANİK Organik Pasiflora İncelemeleri ve Puanlamaları:Müşteri incelemelerini okuyarak ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olun. Yüksekpuan almış organik pasiflora'larımızı keşfedin. ARI ORGANİC Organik PasifloraTarifleri: Organik Pasiflora Smoothie Malzemeleri: Organik pasiflora, muz vediğer meyvelerle hazırlayacağınız smoothie tariflerini keşfedin. OrganikPasiflora Tatlı İçin Sipariş Verin: ARI ORGANIC organik pasiflora dilimleriylehazırlanan organik tatlıları sipariş vererek sağlıklı beslenmeye başlayın. ARIORGANİC organik pasiflora'ları tercih ederek, sağlıklı yaşamın kapılarınıaralayın. Sağlıklı yaşam tarzınıza katkıda bulunan ARI ORGANİC güvencesiyle,organik pasiflora'larımızı keşfedin ve lezzetli bir sağlıklı yaşamın tadınıçıkarın! Pasiflora, Passiflora, Passion Fruit, Aşk Meyvesi

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık
    500 g
Geri Bildirim Ver