Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonya 400 Ml.

87,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
87,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonya 400 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucuzsanalmarket Satıcı Ünvanı: ALİ AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440204744
    Bu ürün ucuzsanalmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konya meram çiçeği kolonyası plastik 400 ml. Şişe dekoratif

Ürün Özellikleri

  • Hacim 400 ml
  • Ek Özellik Parfümlü
Geri Bildirim Ver

Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonya Trendyol'da!

Armes 400 ml meram çiçeği parfümlü kolonya, benzersiz kokusuyla bir adım öne çıkar. Bu ürün, Konya'ya özgü meram çiçeğinden elde edilir. Çiçek esansları sayesinde kolonyada farklılık arayanlara hitap eder. Kolonya, ideal miktarı sayesinde uzun süre ihtiyaçlarınızı verimli bir şekilde karşılar. Hoş kokusunun yanı sıra şık şişe tasarımıyla da göz doldurur. Sarı renkli şişenin semazen silüetli kapağı hemen hemen herkes tarafından beğeni kazanır. Özel motiflerle süslenen kapak, dekoratif açıdan bulunduğu her ortama estetik bir hava kazandırır. Söz konusu ürün, 70 derecedir. Bu da içeriğinde %70 ve üzerinde etil alkol bulunduğu anlamına gelir. Armes 400 ml meram çiçeği parfümlü kolonyanın öne çıkan genel özellikleri ise şu şekilde sıralanır:

  • Ürün Miktarı: 400 ml
  • Üretim Malzemesi: Meram çiçeği
  • Kolonya Derecesi: 70 derece

Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonyanın Özellikleri Nelerdir?

Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonyanın Özellikleri Nelerdir?

Armes 400 ml meram çiçeği parfümlü kolonya, etkileyici aromaya sahiptir. Ürün, Konya'ya özgü meram çiçeği esansları içerir. Özel formülü sayesinde son derece hafif çiçek kokuları yayar. Tatlı aromaya sahip olduğundan pek çok kullanıcının favorileri arasında yer alır. Kolonya, 400 ml miktarında hazırlanır. Yeterli miktar sayesinde uzun süre ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Bu ürünü farklı kılan detaylar arasında şişe tasarımı yer alır. Modern ve şık dizayn sayesinde dekoratif amaçlı kullanımı da yaygındır. Şişe üzerinde petek deseni yer alır. Sarı renkli yapısı sayesinde oldukça cezbedici bir görünür. Şişe kapağı ise altın sarısı renktedir. Gold detaylar, zengin bir hava yaratır. Ürünün kapağında ise semazen silüeti yer alır. Konya'dan esintiler taşıyan bu kolonya hemen hemen her alanda kendine yer bulur.

Armes Meram Çiçeği Parfümlü Kolonya Kalıcı mıdır?

Armes meram çiçeği kolonyası, yoğun esansa sahiptir. Meram çiçeği kokusuyla donatılan ürün, son derece kalıcı bir etki bırakır. Kokunun kalıcılığı yaklaşık 4 saattir. Meram çiçeği, papatya benzer bir bitkidir. Büyük sarı ve turuncu yaprakları vardır. İlkbahar ve sonbahar aylarında çiçeklenir. Bu bitki, oldukça yoğun bir kokuya sahiptir. Özel kokusu sayesinde kolonya formu da yoğun bir etki bırakır. Esansların ideal birleşimi kalıcılık noktasında beklentileri fazlasıyla karşılar. Ürün, tütün ve limondan elde edilen kolonyalar gibi varlığını uzun süre hissettirir. Etkisi gün içinde azalsa da tende hafif bir aroma bırakır. Bahsi geçen kolonya, 70 derecedir. %70 oranında etil alkol içerdiğinden etkisi verimli bir şekilde devam eder. Gün içinde yenileme ihtiyacı duymadan kullanmanız mümkündür.

Armes 400 ml Meram Çiçeği Parfümlü Kolonya Günlük Kullanılabilir mi?

Armes 400 ml meram çiçeği parfümlü kolonya, geniş kullanım alanına sahiptir. Ürün, günlük hayatta kullanıma uygundur. Çiçek aroması içerdiği için her ortamda keyifle sürebilirsiniz. Evlerde ve ofislerde sıkça tercih edilen bu ürünü hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edilir. Düğün, nişan ve bayram günlerinde misafirlerinize ikram etmek için oldukça elverişlidir. Söz konusu kolonya, 400 ml miktarı sayesinde çantada rahatça taşınır. Böylelikle günlük yaşamda ihtiyaç duyduğunuz elinizin altındadır. Cilde verdiği serinlik sayesinde rahatlamanıza katkı sağlar. Ayrıca hafif serin bir his verdiği için ise özellikle yaz aylarında ferahlamanıza yardımcı olur. Armes 400 ml meram çiçeği parfümlü kolonya yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini yansıtır. Yorumlara göz atarak farklı kişilerin tecrübelerine ulaşmak mümkündür. Siz de günlük hayatta ve özel günlerde kullanmak için bu özel kolonyayı satın almak isterseniz Trendyol'dan sadece birkaç tıklamayla siparişinizi oluşturabilirsiniz.