Arnetta Coffee Mavi Kadın Uzun Kol Pijama Takım

899 TL
Son 2 ürün!
Beden: S
S
M
L
XL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
899,99 TL
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Arnetta Coffee Mavi Kadın Uzun Kol Pijama Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunarda İç Giyim Satıcı Ünvanı: NESRİN DEMİRBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2800328303
    Bu ürün Tunarda İç Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kumaş İçerik Bilgisi: Üst %100 Pamuk - Alt %50 Pamuk %50 Polyester Eğlenceli kıyafetleri eğlenceli görünmeyi ve eğlenceli olmayı seven kadınlar için üretilen Arnetta Yakası Düğmeli Mavi Kadın Uzun Kol Pijama Takımı ev içi şıklığına tasarlanmış biçimde bisiklet yaka uzun kollu olan pijama üstünde ki gülen kahve bardağı ve gülen çay bardağı baskı tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken pijama takımı mavi rengin vermiş olduğu huzurla üzerinize çok yakışacak. Alt pijamasında baskı tasarımı ful olarak görülmektedir. Paçaları lastik ribanalı olup tam bilek boyda biterek kolay kullanıma uygundur. Aynı ürünün kız çocuk için olanı mevcut olup abla kardeş anne kız kombini yaparakta kullanabilir ev halinizi en sevimli hale getirebilirsiniz. Pijama altının cepli olması kullanım açısından da rahat edeceğiniz bi forma sokar. %100 pamuk olması sayesinde kış aylarında akşam ve gece uykularınızda kendinizi pamuk gibi hissedersiniz. Ürün Kodu: AR2183-S-V1 Kumaş Detay: Üst : %100 Pamuk (Süprem) Sezon : Sonbahar-Kış Marka: Arnetta Renk: Duman Cinsiyet: Kadın ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Paça Boyu Uzun
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver