Artema Flo S Lavabo Bataryası A41936

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.697,50 TL1.680 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.823,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.823,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.891,50 TL1.872 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Flo S Lavabo Bataryası A41936

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunbatarya Satıcı Ünvanı: EVRE BOYA HIRDAVAT YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383069430700001 Vergi Kimlik Numarası: 3830694307
    Bu ürün uygunbatarya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Flo S Lavabo Bataryası A41936 • Çıkış ucu uzunluğu 125 mm’dir.• Çıkış ucu yüksekliği 88 mm’dir.• Metal parayla bile kolayca sökülüp takılabilen su tasarruflu perlatör.• Özel debi kısıcılı perlatör sayesinde max. 9 L/dk su akışı sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Materyal Krom
Geri Bildirim Ver

Artema Flo S Lavabo Bataryası

Günlük hayatta sıklıkla el yıkama ihtiyacı duyulduğu için kaliteli bir lavabo bataryası kullanımına özen gösterilmesi gerekir. Kullanışlı yapısıyla öne çıkan Artema Flo S lavabo bataryası, çokça tercih edilen ürünler arasındadır. Tesisattan gelen kum ve kalıntılar, akan suyun miktarını azaltarak sıçramasına neden olur. Uzmanlar tarafından ayda bir kere musluk filtresinin yani perlatörün temizlenmesi tavsiye edilir. Su ile havayı karıştırarak su tasarrufu sağlayan perlatörler, köpüklü bir akış meydana getirmesi ile sıçratmanın önüne geçer. Kolayca sökülüp takılabilen perlatör sayesinde Artema Flo S lavabo bataryası kullananlar, temizleme işlemini rahatlıkla yapabilir. Akıllı bir tasarıma sahip olan ürün, ısı debi ayarlı perlatörü ve kartuş seçenekleriyle su tasarrufu yapılmasını sağlar. Perlatörün debi kısıcı özelliği ile dakikada maximum 9 litrelik su akışı sağlayarak kullanım kolaylığı sunar.

  • Su tasarrufu
  • Akıllı tasarım
  • Ergonomik kullanım

Dikkat Çekici Artema Lavabo Bataryası Özellikleri

Dikkat Çekici Artema Lavabo Bataryası Özellikleri

Ergonomik bir kullanım imkanı sunan akıllı tasarım A41936 serisi, suyu ısıtmak için harcanan enerjiden ve sudan tasarruf sağlar. Çıkış uçları ve kumanda kolları arasında boşluk olan Flo S lavabo bataryası, 88 mm yüksek çıkış uçlarıyla da rahat ve kullanışlı bir ürün haline gelir. Isı limitörlü özel perlatöre ve kartuşa sahip olan ürünün çıkış ucu uzunluğu ise 125 mm’dir. Bu serideki armatürler estetik tasarımı ve işlevselliği bir araya getirerek müşterilerin ürünleri güvenle kullanmasını sağlar. Son derece çevreci bir ürün olan bataryanın uzmanlar tarafından filtre takılması ve bunların ara musluk olarak kullanılması gerekir. Madeni para sayesinde perlatör kolaylıkla çıkarılır ve temizlenir. Artema A41936 serisinin elverişli bir kullanım imkanı sunması müşterilerinde güven duygusunu artırır ve maksimum memnuniyet yaratır.

Arteme Flo S Lavabo Bataryası Avantajları ve Fiyatları

Arteme Flo S Lavabo Bataryası Avantajları ve Fiyatları

Daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamın oluşmasını sağlamak amacıyla en az 20 saniye boyunca ellerinizi sürekli olarak yıkamanız gerekir. Bu nedenle kullandığınız bataryaların kullanışlı olması önemlidir. Artema Flo S lavabo bataryası fiyatları ve özellikleri bakımından beğeni toplar. İndirimli ve kampanyalı seçenekleri ile sıklıkla tercih edilen bu ürün, sağladığı avantajlarla da konfor sunar. Ürün kullanımının sağladığı avantajlar ve özelliklerinin yarattığı fırsatlar, ergonomik bir kullanım imkanı tanır. Alanında Ulusal Kalite Başarı ödülünü kazanmış ilk firma olan Artema, üstün kalitedeki bu ürünleriyle ön plana çıkar. Zengin ürün çeşitliliği arasında oldukça rağbet gören Artema Flo S eviye bataryası, pratik kullanım olanağı sunar. Dayanıklılığı ile yıllara meydan okuyan Flo S banyo bataryası da ilgi gören seçenekler arasındadır. Musluk ile bataryanın temizliği de oldukça kolaydır. Bununla birlikte bunları temizlerken asit içerikli temizleyicilerden uzak durulması gerekir.

Bir Fırsat Ürünü: Artema Flo S Lavabo Bataryası

Bir Fırsat Ürünü: Artema Flo S Lavabo Bataryası

Bir fırsat ürünü olan A41936 Artema serisi, cazip kampanyalarla ve çeşitli indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürür. Siz de bu fırsatlardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kolay temizlenebilir olması, su ve enerji tasarrufu sağlaması gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken ürün, insan sağlığını korur ve hijyenik bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca ellerinizi yıkarken suyun sıçramasını önleyen ve kirini filtreleyen yapısıyla rahat bir kullanım olanağı tanır. 1995 yılında faaliyet alanına banyo aksesuarlarını da ekleyen Artema; birbirinden cazip seçenekleri beğeninize sunar. Banyo ve mutfak armatürleri, banyo aksesuarları, duş sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda ürün tasarlayarak ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verir. Artema Flo S lavabo bataryası yorumlarına bakmak ve ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için Trendyol’dan destek alabilir, dilediğiniz zaman saniyeler içerisinde sipariş oluşturabilirsiniz.