Aryıldız Vento Prestige Siyah Kanka Düdüklü Set 5.5 3.5 Lt

4.599 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Aryıldız Vento Prestige Siyah Kanka Düdüklü Set 5.5 3.5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAVZA MUTFAK EŞYALARI TİC. LTD ŞTİ. Satıcı Ünvanı: RAVZA MUTFAK EŞYALARI ELEKTRONİK EV ALETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI NAK.TUR.TEM.HİZM.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734064693700010 Vergi Kimlik Numarası: 7340646937
    Bu ürün RAVZA MUTFAK EŞYALARI TİC. LTD ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Genel Özellikleri Sektörünün köklü firmalarından olan Aryıldız en son tasarım ve emniyet sistemlerini barındıran düdüklü tencereleri sizlerin beğenisine sunmaktadır. Ürünlerin genel özellik ve üretim detayları Tüm düdüklü modellerimiz CE sertifikasına sahiptir. Ürünler bulaşık makinasında yıkanabilmektedir. İndüksiyonlu ocaklarda kullanılabilmektedir. Modellerimiz özel tasarlanmış gövde ve l ,bakalit ve melamin kulp ile beğeninize sunulmaktadır. Malzeme : Düdüklü tencere gövdeleri tüm dünyada mutfak sektöründe tercih edilen 1.kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Bu çelik AISI 304 standartlarında içinde %18 Cr %10 Ni barındırır.Korozyona dayanımı çok yüksek olan malzeme (kaplama yapılmadan) özel polisaj işlemi ile ayna parlaklığında yüzeyler sağlar.Tencere tabanı ise indüksiyonlu ocaklara uyumlu AISI 430 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir.Tabanda termal ısı yayılımı ve muhafazası için saflık derecesi %99,60 olan etial 6 normunda 5 mm alüminyum disk kullanılmaktadır.Kulplar modeline göre bakalit veya melamin malzemeden imal edilmiştir. Üretim işlemi : Düdüklü Tencereler hidrolik pres işlemleri ile soğuk şekil verilerek özel friksiyon preslerde taban alüminyumu ve taban kapsül sacı birleştirilir,özel fırça ve cilalar yardımıyla parlatılır.Parlatma işlemi modern tam otomasyonlu makinalarda yapılır.Elektrik ark punta makinaları ile kulpları veya kulp bağlantı elemanları gövdelere birleştirilir.Montaj aşamasında kapak ,bakalit veya melamin kulp takılır gerekli testleri yapılarak paketlenir. Ambalajlama : Ürün kullanıcıların istekleri doğrultusunda kutulu olarak sunulmaktadır. Düdüklü Tencere Kullanımı : DÜDÜKLÜ TENCEREYİ KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE MUTLAKA KULLANMA KILAVUZUNU OKUYUNUZ. Tüm düdüklü tencereler uygun kullanıldığında yiyeceklerin besin değerini korur ve az enerji kullanımı sayesinde ev ekonomisine katkıda bulunur.Düdüklü tencereleri kullanır iken max 2/3 doldurmalı (mümkün ise 1/3 doldurarak kullanılmalı),pişirme ventilleri kontrol edilerek temiz tutulmalı,Pişirmeye başlamak için kapağını kapatır iken tam kapandığı ve kelepçelerin yerine oturduğu kontrol edilmeli,Buhar çıkışı başlayınca ocak kısılmalı.Tencerenin Saklanması:Kullanılmadığı zaman kapak tencere üzerine ters konulmalı.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 6 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver