AşçıAnne Aşçı Anne Bebebis 6 Ay ( Vanilyalı Bebe Bisküvisi)

114,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AşçıAnne Aşçı Anne Bebebis 6 Ay ( Vanilyalı Bebe Bisküvisi)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİĞDEM ARDIÇ / AŞÇI ANNE Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM ARDIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1594143968000001 Vergi Kimlik Numarası: 3290559562
    Bu ürün ÇİĞDEM ARDIÇ / AŞÇI ANNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBEBİS VANİLYALI BİSKÜVİ(6+ ay) İçindekiler: Pirinç unu, tam buğday unu (%14,2), buğday unu, elma suyu konsantresi , tereyağı, yağsız süt tozu, zeytinyağı, buğday nişastası, yumurta sarısı (%2,4), saf vanilya Alerjen Uyarısı: Süt ve süt ürünleri (laktoz), glüten ve yumurta sarısı içerir. Yumurta beyazı kullanılmamıştır. Bebeğinizin bu ürün içeriğindeki herhangi bir bileşene alerjisi varsa lütfen kullanmayınız. Bebe bisküvilerimizi piyasadaki diğer bebe bisküvilerinden ayıran en önemli özelliklerinden birisi, sizin siparişiniz üzerine ve size gönderimi planlanan gün üretilmesidir. çeşitlerimizde stoklu çalışılmamaktadır. Ürün, paketi açtığınız tarihinden itibaren 7 gün içinde tüketilmelidir. Üretim tarihi ve son tüketim tarihi sırasıyla, paketin üzerinde yazmaktadır. *** İlave şeker, koruyucu madde, mayalanma maddesi, domuz yağı ve domuzdan elde edilen maddeler, renklendirici içermemektedir. *** Kullanım Önerileri: -Meyve pürelerine ezerek ilave edebilirsiniz. -Direkt olarak BLW usulü olarak kullanabilirsiniz. -Formül mama kullanıyorsanız, onu hazırlayıp içinde bisküvimizi ezerek doyurucu bir öğün hazırlayabilirsiniz. -Sütünüzü sağıyorsanız, anne sütünde ezerek verebilirsiniz. -Ihlamur bazlı karışım kahvaltı hazırlıyorsanız, orada da kullanabilirsiniz. Net: 80g Not: Ürün raf ömrü 6 aydır.
Geri Bildirim Ver