ASES Tropikal 2'li 2 Yaş Guava 3 Yaş Feijoa(KAYMAK AĞACI) 100-130 Cm

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ASES Tropikal 2'li 2 Yaş Guava 3 Yaş Feijoa(KAYMAK AĞACI) 100-130 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: asesfidan Satıcı Ünvanı: DUYGU ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390514289
    Bu ürün asesfidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asesfidan Tarafından Özel kapalı Fidan Kutusu ile yollanmaktadır. Tüplü Guava Fidanı ve Meyve Özellikleri Guava anavatanı güney Amerika ve Batı Hindistan olan bu meyve, boyu 7 m. yi geçmeyen, geniş taçlı, bodur bir ağacın ürünüdür. Konik şekilde aşağı doğru genişliyen gövdesinin kabuğu parlak ve incedir. Kabuğunun rengi, kırmızıya bakan, tatlı bir yeşil renkte olup genç dallarının kesiti dört köşedir. Yaprakları gövde üstünde karşı karşıya dizili, kenarları düz, ve oval şekilde, altları açık renkte ve üzerinde düzensiz biçimde dağılmış şeffaf gözenekleri vardır. Tüplü Feijoa (Kaymak Ağacı) Fidanı ve Meyve Özellikleri Ülkemizde kaymak ağacı fidanı , orjinalda feijoa fidanı olarak nitelendirilen bitkinin Anavatanı Güney Amerikadır. Brezilya, Paraguay, Uruguay ve Kuzey Arjantinde doğal olarak yetişir. Meyvesi çok tatlı ve aromatik bir tada sahiptir. Feijoa fidanı ılıman iklim bitkisi olsada -16 dereceye kadar dayanıklıdır. İklim istekleri yönünden Feijoaya en yakın bitki zeytindir. Feijoa yetişen her yerde bitki rahatlıkla yetişir. Toprak isteği yönünden fazla seçici değildir.Ağaççıklar 3-4 m boylanır. Toprak yüzeyinden itibaren dallanma eğilimindedir.Çiçekleri bu bitkinin en dikkat çekiçi organıdır. Çok güzel ve büyük çiçekleri vardır. 3 yaşından itibaren çiçek açmaya ve meyve vermeye başlarlar.Üretimi tohumdan ve yapraklı çeliklerinin köklendirilmesinden yapılır.
Geri Bildirim Ver