ASES Tüplü Pakistan Şah Dut Fidanı Boy 80-110 Cm

349 TL

Ürün Bilgileri

ASES Tüplü Pakistan Şah Dut Fidanı Boy 80-110 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: asesfidan Satıcı Ünvanı: DUYGU ÇAPAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390514289
    Bu ürün asesfidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asesfidan Tarafından Özel kapalı Fidan Kutusu ile yollanmaktadır. Pakistan Şah Dut Pakistan orijinli bir dut çeşididir.Ağaç gelişimi, hızlıdır.Şah dut fidanı yaprakları diğer dut çeşitlerine göre farklıdır.Meyveleri orta derecede tatlı ve uzundur. Pakistan Şah Dut Fidanı Teknik Bilgiler -Pakistan Şah Dut Fidanı Yaşı-Görseli:Gönderilecek fidan yaşı genelde maksimum 1-2 dir.Ürün resmi temsilidir. -Pakistan Şah Dut Hasat Zamanı:Haziran-Temmuz -Tüplü Pakistan Şah Dut Fidanı Ne Demektir:Tüplü Pakistan Şah Dut fidanı, kökleri saksı veya toprak içerisinde olan dört mevsim dikimi yapılabilen dut fidanı demektir. -Dut Fidanı Üretiminde Kullanılan Anaç:Anaç, fidana aşı yapılan kısımdır.Satın alacak olduğunuz aşılı dut fidanı üretiminde yabani dut anacı kullanılmaktadır.Bazı dut çeşitlerinde ise çelikle veya doku kültürü yöntemide kullanılmaktadır. -Dikim Bölgeleri:Her Rakım -Dikim Bölgeleri:Bahçe, Saksıda -Çiçeklenme Dönemi:Bahar -Pakistan Şah Dut Fidanların Fidan Dikim Mesefesi:Pakistan Şah Dut fidanlarınızı 6 metre ara ile dikebilirsiniz. -Gönderilecek Pakistan Şah Dut Fidanın Mevsimsel Durumu:Herdem yeşil değildir.Baharla beraber yapraklı fidanlarınız gelecektir.Bitki kışın yaprak dökmektedir.Kışın fidanlar bir dal parçası gibidir.Endişelenmenize gerek yok, dut fidanlarının mevsimsel durumudur.Sonbahara doğru ise yaprak dökmeye yakındır.Fidan artık uykuya geçmeye başlayacaktır.Bu şekilde gelen ürünler sizi endişelendirmesin -Saksıda Yetiştiriciliğe Uygunluğu:Uygundur.İç mekan içerisinde bitkileriniz saksı içerisinde beton zemin üzerinde yetiştirmeniz tavsiye edilmez.Ahşap bir saksı altlığı her zaman idealdir.dut fidanlarınızı iç mekan içerisinde yetiştirirken yaprak döktükten sonra en az 2 ay dış mekan içerisinde bitkinin soğuklama ihtiyacı için tutmanız gerekir.
Geri Bildirim Ver