Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Folyo Balon

119 TL

Ürün Bilgileri

Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Folyo Balon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TROIA HOME Satıcı Ünvanı: TROIA TEKSTİL DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859093812300001 Vergi Kimlik Numarası: 8590938123
    Bu ürün TROIA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Folyo Balon Nasıl Gelir? Folyo Balon, şişirilmemiş bir şekilde, ufak bir paket içerisinde gelir. Folyo Balon Nerelerde Kullanılır? • Doğum günlerinde • Nişan Organizasyonlarında • Söz Organizasyonlarında • Düğün ve düğün organizasyonlarında • Özel kutlamalarda • Açılışlarda • Konsept Partilerde Ve bunlara benzer bir çok kutlama ve organizasyonda kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Folyo Balon
Geri Bildirim Ver

Aşkın Parti Evi 1FOLYORENKLİ Renkli Folyo 1 Rakamı Balon

Aşkın Parti Evi 1 rakamı renkli folyo balon, naylon ve metalin karışımından elde edilen, esnekliğini koruyan bir maddeden yapılır. Bu, söz konusu ürünün bir hayli dayanıklı olmasını sağlar. Satın alma işlemini gerçekleştirdiğinizde tarafınıza 1 adet şişmemiş balon gönderilir. Bu, ürünün kargo sürecinde patlama riskini ortadan kaldırmanın yanı sıra farklı şişirme yöntemleri uygulamanıza da imkân tanır. 1 rakamı renkli folyo balon oldukça parlak ve ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Ürün, tasarımı sayesinde dikkatleri üzerinde toplar. Balonun imal edildiği madde farklı renklerin bir arada görülmesini sağlar. Sarı, mavi ve pembe tonlar, ürünün konumlandırıldığı alana bambaşka bir hava katmasına imkân tanır. 1 rakamı şeklindeki balonu birçok farklı organizasyonda kullanmanız mümkündür.

  • Üretim Materyali: Folyo
  • Uzunluk: 100 cm
  • Miktar: 1 Adet

Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Folyo Balon Ne İşe Yarar?

Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Folyo Balon Ne İşe Yarar?

Aşkın Parti Evi 1 rakamı renkli folyo balon kullanışlı bir dekoratif objedir. Ürünün sahip olduğu renk geçişli tasarım, birçok farklı parti temasına uyum sağlayabilir. Balonun üzerindeki sarı, mavi ve pembe tonlar hem eğlence organizasyonları hem de doğum günü ve yıl dönümü gibi özel kutlamalar için uygundur. Ürün, oldukça dayanıklı bir malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Bu, söz konusu balonun açık hava organizasyonlarında da gönül rahatlığı ile kullanılabilmesine imkân tanır. Açılışlarda ve konsept partilerde de ürünü dekorasyonun bir parçası olarak tercih edebilirsiniz. Özellikle doğum günü kutlamalarında rakam şeklinde olan bu balon aracılığı ile girilen yaşı belirtebilirsiniz. Folyo balon, tasarımı ve sahip olduğu renkler sayesinde kurumsal organizasyonlarda, aile ve arkadaş etkinliklerinde ya da romantik günlerde kullanılabilir.

Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Folyo Balon Kullanımı Nasıl?

1 rakamı 100 cm renkli folyo balon, makul boyutları sayesinde öne çıkar. Bu ürün, çok yer kaplamamasına rağmen tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Aşkın Parti Evi 1 rakamı renkli folyo balon tarafınıza sönük hâlde gönderilir. Bir şişirme pompasını, nefesinizi veya uygun helyum gazını kullanarak ürünü hazır hâle getirmeniz mümkündür. Helyum tercih edilerek şişirilen balon, havada süzülür. Eğer kutlamayı açık alanda yapmayı planlıyorsanız bu hususu göz önünde bulundurmanız önem arz eder. Söz konusu materyal kullanılarak şişirilen balonlar, 10 gün boyunca havada kalabilir. Bunun başlıca nedeni ise folyodan imal edilen ürünlerin sağlamlığıdır. Balonu dilerseniz bir ip yardımıyla herhangi bir noktaya sabitleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için çift taraflı bant kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Bu ürün, pratik bir kullanım imkânı tanır.

Aşkın Parti Evi 1 Rakamı Renkli Balonun Kalitesi Nasıl?

Aşkın Parti Evi 1 rakamı renkli folyo balon oldukça kalitelidir. Ürün, sağlam ve esnek bir yapıya sahip olduğu için pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Folyo kullanılarak özenle imal edilen balon hem şişik hem de sönük hâlde oldukça uzun bir süre boyunca formunu korur. Bu ürün, şişirildikten sonra şeffaf bir hâl almaz. Balon, temkinli bir şekilde söndürülürse tekrar kullanılabilir. Dayanıklılığı sayesinde öne çıkan söz konusu ürün, kolayca deforme olmaz. Bu balonun yüksek bir sıcaklığa sahip olan cisimlerden uzak tutulması gerekir. Dilerseniz siz de Aşkın Parti Evi 1 rakamı renkli folyo balon yorumlarını inceleyebilirsiniz. Özel günleri, kutlamaları ve açılışları çok daha renkli bir hâle getiren bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.