Aslıhan Doğan Turan For ARMADIO DESIGN Qora Kadın Kare Yaka Midi Elbise 2020

Ürün Bilgileri

Aslıhan Doğan Turan For ARMADIO DESIGN Qora Kadın Kare Yaka Midi Elbise 2020

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kare yaka midi elbise

Ürün Özellikleri

  • Kol Boyu Askılı
  • Yaka Tipi Kare Yaka
  • Boy / Ölçü Midi
  • Renk Siyah
  • Ürün Tipi Düz
  • Boy Midi
Geri Bildirim Ver

Aslıhan Doğan Turan For Armadio Design Qora Kadın Kare Yaka Midi Elbise

Gardırobunda sade ve kısa sürede kombinyelebileceğiniz kıyafetlere yer vermek hazırlanacağınız anlarda size zaman kazandırabilir. Bu amaçla Armadio Design markası tarafından sunulan kare yaka midi elbise davetlere kısa sürede hazırlanabilmenize olanak sunar. Yaka ve kol detayı ile dikkat çeken şık siyah kıyafet midi boyu ile rahat bir kullanım imkanı sunar. Kıyafeti özel eğlencelere değerlendirebileceğiniz gibi iş toplantılarında, romantik buluşmalarda da giyebilirsiniz. Esnek kumaştan üretilen model fiziğinizi toplayarak estetik görüntünüzü destekler. Bununla beraber polyester ve elastan kumaştan tasarlanan kıyafetin içerisinde rahat hareket edebilir, gün boyu anda kalabilirsiniz. Siyah ayakkabı ve çanta ile kombinleme imkanı bulabileceğiniz üründe kırmızı, gold, sarı gibi dikkat çeken tonlarda aksesuarlar kullanarak sade görüntünüzü dikkat çekici bir hale kolayca getirebilirsiniz.

  • Geniş beden aralığı
  • Zamansız tasarım
  • Şık ve sade çizgiler

Aslıhan Doğan Turan For Armadio Midi Elbise Özellikleri

Aslıhan Doğan Turan For Armadio Midi Elbise Özellikleri

%95 polyester, %5 elastan kumaştan üretilen Aslıhan Doğan Turan For Armadio Design Qora kadın kare yaka midi elbise günü kurtaran şık bir modele sahiptir. Çeşitli davetlerde şık ve zarif bir görüntü yaratmanızı mümkün kılan midi boy elbise sade görünümü ile dikkatleri üzerine çekebilir. Zahmetsiz bir şekilde kombinleyebileceğiniz, resmi ve özel etkinliklerde kullanabileceğiniz siyah bir elbise neredeyse her kadının dolabında yer alır. Geniş beden aralığına sahip özel tasarım Armadio midi elbiseyi isterseniz siyah tonlarda takılar ile dilerseniz de zıt renklerle kombinleyerek ortama uyum sağlayabilirsiniz. Kombinlemenin kolay olduğu ve fiziğinizi toparlayan niteliklere sahip siyah midi elbise modeli iş yerinde, resmi toplantılarda veya kokteyllerde kullanılabilir. Ürünün yaka detayında kare bir tasarım kullanılır. Bu sayede boyun bölgenizi daha geniş ve ferah gösterme imkanı bulabilirsiniz.

Bütçe Dostu Armadio Design Qora Kadın Midi Elbise Fiyatı

Bütçe Dostu Armadio Design Qora Kadın Midi Elbise Fiyatı

Gün içerisinde, davetlerde giymek için satın alacağınız kıyafetlerin kumaşı, markası, kalitesi fiyatı etkileyebilir. Kaliteli kumaşlardan üretilen ve iddiali tasarımlarıyla dikkat çeken Aslıhan Doğan Turan For Armadio Design Qora kadın kare yaka midi elbise fiyatı avantajlı bir şekilde size sunulur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ürünün çeşitli alanlarda kullanılabilir olması tasarruflarınızı da destekleyebilir. Marka sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine önem verdiği için kaliteye ayrıca önem gösterir. Ürünleri çamaşır makinesinde veya kuru temizlemede yıkayabilirsiniz. Kullanıma da bağlı olarak kıyafeti uzun dönemler sorunsuz ve konforlu bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Düğünlerde tamamlayıcı aksesuarlar ile destekleyerek midi boy, hareket aralığınızı kısıtlamayan elbiseyi kullanabilirsiniz. Hem sade hem de şık bir tasarıma ve renge sahip olması sayesinde farklı etkinliklerde kullanabilmesi adına dikkat çeken kare yaka elbiseyi sevdiklerinize hediye olarak sunabilirsiniz.

Aslıhan Doğan Turan For Armadio Midi Elbise Yorumları

Aslıhan Doğan Turan For Armadio Midi Elbise Yorumları

Alışveriş yapmadan önce bütçenizi korumak, çeşitli indirimlerden yararlanmak, kaliteli bir ürün satın almak için çeşitli araştırmalarda bulunabilirsiniz. Bu araştırmalarınız tercihleriniz veya öncelikleriniz doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Marka müşteri memnuniyetine önem verdiği için Aslıhan Doğan Turan For Armadio Design Qora kadın kare yaka midi elbise yorumları sizinle paylaşılır. Markanın özel tasarım, kare yaka kıyafetini deneyimleyen müşteriler ürüne yönelik farklı konuları bu yorumlarda ele alır. Bu sayede çeşitli bakış açılarından yararlanarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteri görüşleri kişinin zevklerine ve kullanımına bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber zamandan tasarruf etmenizi destekleyebilir. Marka ürüne yönelik çeşitli bilgiler paylaşır. Bu bilgilere eklenen müşteri yorumları sayesinde fiziğinize uygun kıyafet bedenini seçebilir, sunulan indirim fırsatlarını yakalayabilir, kumaş kalitesinden emin olabilirsiniz. 4 mevsim faydalanabileceğiniz kıyafeti Trendyol’dan satın alabilirsiniz.