asonic AS-02 Hoparlör Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker Siyah

119,99 TL

Ürün Bilgileri

asonic AS-02 Hoparlör Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Klas İletişim Satıcı Ünvanı: DİLARA TÜRKMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8790786793
    Bu ürün Klas İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör, kompakt boyutu ve hafifliği sayesinde kolaylıkla taşınabilir. 135 gram ağırlığında olup hoparlörün çantanıza kolayca sığmasını sağlar.
  • Asonic AS-02, 3 W RMS çıkış gücü ile üstün performans gösterir. Bu çıkış gücü, hoparlörün güçlü ve net ses üretimini mümkün kılar.
  • Asonic AS-02 USB Bluetooth hoparlör, USB Type A, TF kart ve USB Micro B bağlantı seçenekleri sayesinde birçok cihazla kolayca eşleştirilebilir.
  • Asonic AS-02 AUX girişli Bluetooth hoparlör, 300 mAh DC 3.7V lityum pil ile çalışır. Pil ömrü 2 saate varan kullanım gösterip, hoparlörü kısa süreli kullanım için ideal hale getirir.
  • Asonic AS 02 Bluetooth hoparlör, DC 5V şarj adaptörü ile pratik bir şekilde şarj edilebilir.
  • Suya dayanıklı Bluetooth hoparlör, 10 metre mesafeye kadar Bluetooth bağlantısını destekler. Bu mesafe, hoparlörü dinlerken hareket esnekliği kazandırır.
  • Asonic AS-02 SD kartlı Bluetooth hoparlör, plastik ve metal malzemelerden üretilir. Bu malzemeler hoparlörün sağlamlığını ve dayanıklılığını sağlar.
  • Asonic AS-02 Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker ile birlikte gelen USB Type A/USB Micro B şarj kablosu yaklaşık 16 cm uzunluğunda olup hızlı bir şekilde bağlanır.
  • Asonic AS-02, hoparlörü hafif ve taşınabilir kompakt yapısıyla öne çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Asonic AS-02 Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker

Asonic AS-02 gümüş Bluetooth 3W TF/USB destekli speaker şık tasarımı ve fonksiyonel yapısı ile dikkat çeker. Tatillerde, uzun araba yolculuklarında, ofiste ya da yalnızca ev içi kullanımlarda ideal bir seçenektir. Asonic AS-02 gümüş Bluetooth 3W TF/USB destekli speaker fiyatları da oldukça avantajlı bir aralıkta sunulur. Gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz ses bombası uzun ömürlü bir alternatiftir. Benzersiz ses performansı ve kaliteli dokusu ile dikkat çeken bir üründür. Ürünün şarj süresi 1 ila 2 saat arasında değişir. Aynı zamanda şarj adaptör girişi de USB micro B olan ürün, fonksiyonel bir seçenektir. Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde kolay bir kullanım vadeden ürünü severek kullanabilir veya yakınlarınıza hediye edebilirsiniz.

  • Metal ve plastik materyal
  • 16 cm USB kablo
  • DC 5 V şarj

Kullanışlı Dizaynı ile Asonic AS 02 Ses Bombası Özellikleri

Kullanışlı Dizaynı ile Asonic AS 02 Ses Bombası Özellikleri

Asonic AS 02 hafif tasarımı ile de ön plana çıkar. Asonic AS 02 Bluetooth 3W TF USB destekli hoparlör şık dizaynı ile de tüm dikkatleri üzerine çeken bir ürün olarak favoriler arasında yer alır. Sadece 161 gram ağırlığında olan ürünün 1 adet USB kablosu vardır. USB kablonun 16 cm uzunluğunda olması da ideal bir kullanım ortamı yaratmanızı sağlar. Asonic AS-02 gümüş Bluetooth 3W TF/USB destekli hoparlör pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılan özel bir tasarıma sahiptir. Bulunduğu ortamın havasını değiştiren dizaynı ile öne çıkar. Kullanışlı ebatları olan ürün, yeterli ses miktarı ve yüksek performans sağlayan bir seçenek olarak beğeninize sunulur. Her ortamda rahat bir şekilde müzik keyfine varabileceğiniz Asonic marka speaker ile keyifli zaman geçirme şansı elde edebilirsiniz.

Avantajlı Asonic Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Avantajlı Asonic Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Asonic Bluetooth hoparlör fiyat olarak da bütçe dostu bir aralıkta sunulur. Kolay erişilebilen bir ürün olan Asonic marka speaker, oldukça dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Bu sayede uzun ömürlü bir ürüne siz de sahip olabilirsiniz. Gittiğiniz her yere götürebileceğiniz tasarımı ile dikkat çeken speaker, aynı zamanda ortalama seste 2 saate kadar kullanılır. Yeterli bir çalışma süresine sahip olan Bluetooth hoparlör müşteriler tarafından da sık tercih edilir. Uzun ömürlü yapısı ve ideal fiyat seçeneği sayesinde ekonomik bir alternatiftir. Siz de şık tasarımı ile dikkat çeken bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda kılavuz niteliğinde yorumlara göz atarak fikir edinebilir ve bu doğrultuda sağlıklı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Avantajlı fiyat seçeneğinden yararlanmak ve ürüne sahip olmak için bu modeli güvenle sipariş edebilirsiniz.

AS-02 Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker Yorumları

AS-02 Gümüş Bluetooth 3W TF/USB Destekli Speaker Yorumları

Asonic AS-02 gümüş Bluetooth 3W TF/USB destekli speaker yorumları incelendiğinde görüleceği üzere bu model pek çok müşteri tarafından sevilerek kullanılan bir üründür. Yorumlar kısmını ve fiyat seçeneğini inceleyerek tasarım hakkında fikir edinebilirsiniz. Böylelikle satın almadan önce fikir sahibi olabilir ve ürünün ayrıcalıkları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Asonic marka speaker USB kablosu ile size ulaşır. 16 cm uzunluğundaki kablo tasarımı sayesinde kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ürün, hafif bir tasarıma sahip olduğundan gittiğiniz yerlere kolaylıkla cihazı taşıyabilirsiniz. Siz de Asonic AS-02 gümüş Bluetooth 3W TF/USB destekli speaker kullananlar arasına katılmak için ürünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla ürünü sipariş edebilir ve ayrıcalıklı tasarımın yüksek performansından faydalanma şansına erişebilirsiniz.