Assos İlaç Assos Pharma Depigmenta Krem 40 Ml

1.073,93 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.073,93 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.073,93 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.093 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.112 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Assos İlaç Assos Pharma Depigmenta Krem 40 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eOksijen Satıcı Ünvanı: EBK HARİTA MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052997300014 Vergi Kimlik Numarası: 3230529973
    Bu ürün eOksijen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Depigmenta Krem 40 ml Özellikleri Lekeli cilt bakımı ürünleri arasında önemli bir yeri olan Depigmenta krem 40 ml'lık ambalajıyla burada kullanıcılara sunuluyor. İçeriğindeki yararlı maddeler sayesinde ciltteki lekelerle savaşan bu kremi, dermatoloğunuza danışarak siz de kullanabilirsiniz. Üstelik sadece cilt tonunu eşitlemede değil, cildi nemlendirmede de rolü olan Depigmenta kremin içeriğinde kreatinositler, melanositler, tirozinaz, melanozom, Alpha Arbutin, kojik asit, niasinamid, traneksamik asit, sitrik asit, askorbil tetraisopalmitat, lavandula angustifolya yağı, nane yağı, sukros ferment filtrat, allantoin, morinda sitrifolya meyvesi özütü yer alıyor. Siz de Depigmenta kremi en hızlı ve zahmetsiz yolla satın almak isterseniz, sayfamızı incelemeye hemen başlayın! Depigmenta Krem 40 ml Ne İşe Yarar? Cilt bakımı rutinine anti-aging ve leke bakımını da dahil etmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Depigmenta krem ne işe yarar, sorusunun cevabı oldukça açık: Ciltteki ton eşitsizliklerini gidermeye destek olmak. Bununla birlikte içeriğindeki yararlı asitler ve diğer bileşenler sayesinde bu kremin nemlendirici ve yaşlanma karşıtı etkileri de bulunmakta. Depigmenta Krem 40 ml Nasıl Kullanılır? Depigmenta kremi ciltteki lekeli bölgelere günde iki defa olmak üzere cildinizdeki lekeli bölgelere uygulayabilirsiniz. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken konu, kremi uygulamaya başlamadan önce cildinizin temizliğini güzelce yapmak olacaktır. Ayrıca Narecza'daki Depigmenta krem fiyatı ile kazançlı çıkabileceğinizi de unutmayın! Depigmenta Krem 40 ml Hangi Cilt Tipine Uygun? Depigmenta Cream 40 ml, tüm özellikleri ve içeriğinden de görüldüğü üzere lekeli cilt bakımı için geliştirilmiş bir formüle sahip. Lekeli ciltlerin kullanımına uygun olan Depigmenta Krem, farklı sebeplerden ötürü hiperpigmentasyon geliştirmiş, çilli ve benekli cilt yüzeylerinde kullanılabilir. Cilt tipiniz hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz ürünü dermatoloğunuza danışarak kullanmayı unutmayın!

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Assos İlaç OPTA5400663 Depigmenta 40 ml Krem

Assos İlaç 40 ml Depigmenta krem, eşsiz formülü sayesinde cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. Ürün Assos İlaç kalitesini hem içeriğinde hem etki alanında yansıtır. Düzenli kullanımda kısa süre içerisinde etkisini gösteren bu krem, cilt bakımının yeni trendleri arasındadır. Ürünün cilt bakımınıza katkı sağlayacak pek çok etkisi bulunur. 40 ml’lik güvenli ambalajında tüketicilere ulaştırılan bu krem, kolay sürülebilir yapıdadır. Ciltteki renk farklılıklarını eşitleyen ve teninize nem kazandıran ürün, daha bakımlı ve estetik görünmenize katkı sağlar. Zengin içeriği sayesinde trend leke bakım kremleri arasına girmeyi başaran Assos İlaç Depigmenta krem, cildinizi kısa sürede aydınlatır.

  • Kullanım Amacı: Leke Giderme ve Nemlendirme
  • Hacim: 40 ml
  • Uygunluk: Tüm Cilt Tipleri

Assos İlaç Depigmenta Kremin Özellikleri Nelerdir?

Assos İlaç Depigmenta Kremin Özellikleri Nelerdir?

Assos Depigmenta, ciltte çeşitli sebeplerden ötürü oluşan renk farklılıklarını gidermek amacıyla formüle edilir. Ürün, güneş lekeleri, çiller ve kararma problemleriyle savaşır. Kısa sürede etkili sonuçlar doğuran bu krem, kendinizi daha bakımlı ve güzel hissetmenizi sağlar. Ürün, insan sağlığına herhangi bir zarar vermez. Alerjik ve hassas bir cilde sahip olan bireylerin kullanmadan önce dermatologlara danışmaları faydalı olacaktır. Kremin formülünde; kojik asit, kreatinositler, melanositler, Alpha Arbutin, tirozinaz, melanozom, niasinamid ve traneksamik asit yer alır. Son derece zengin bir içeriğe sahip olan bu krem; lavandula angustifolya yağı, sitrik asit, askorbil tetraisopalmitat,, sukros ferment filtrat, allantoin ve morinda sitrifolya meyvesi özütü içerir. Ayrıca nane yağı bulunması da kremi daha ferah ve kolay emilir hâle getirir.

Assos İlaç Depigmenta Krem Ne İşe Yarar?

Assos İlaç 40 ml Depigmenta kremin temel işlevi ciltteki lekeleri ortadan kaldırmaktır. Aynı zamanda ürün, zengin bileşenleri sayesinde cildin nem dengesini de sağlar. İyice nemlenen cilt, daha sağlıklı ve güzel bir görünüm kazanır. Etki alanı son derece geniş olan bu ürün, cilt bakım rutininizde mutlaka olması gereken bir kremdir. Ayrıca Assos İlaç 40 ml Depigmenta kremin yaşlanma karşıtı ürünler arasında yer aldığını da belirtmek gerekir. Krem sayesinde mimik kırışıklarıyla, lekelerle, kuruluk problemiyle savaşmanız daha da kolaylaşır. Ürünün içeriğindeki asitler ve yararlı bileşenler, yeni lekelerin oluşmasını da önler. Düzenli kullanımda etkili sonuçlar doğuran bu ürün, cildinizi çevresel koşullara karşı da korur. Assos İlaç 40 ml Depigmenta krem tüm cilt tipleri için uygundur.

Assos İlaç 40 ml Depigmenta Krem Nasıl Kullanılır?

Assos İlaç 40 ml Depigmenta kremin kullanımında ekstra dikkat etmeniz gereken bir husus yoktur. Ürünün temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir. Bu nedenle sürmeden önce uygun gördüğünüz bir yöntemle cildinizi temizlemeniz kremin daha hızlı nüfuz etmesini sağlar. Assos İlaç 40 ml Depigmenta kremin günde iki kez uygulanması önerilir. Sabah akşam yapabileceğiniz bu cilt bakımı, lekelerle kararlı bir biçimde savaşmanızı sağlar. Kremin özellikle sorunlu bölgelere sürülmesi önerilir. Ürünün dört mevsim kullanıma uygun olduğunu belirtmek gerekir. Sıcak ve soğuk hava koşullarıyla çevre kirliliğinin yarattığı olumsuz etkiler cilt sağlığını negatif yönlü etkiler. Bu problemlerle mücadele noktasında etkili cilt bakım çözümleri için Assos İlaç 40 ml Depigmenta krem doğru bir tercih olacaktır. Ürün deneyimleyen hemen hemen bütün tüketicilerden tam not alır. Siz de kısa sürede cilt lekelerinizden kurtulmak için bu kremi tercih edebilirsiniz. Dilerseniz sipariş vermeden önce Trendyol’daki Assos İlaç 40 ml Depigmenta krem yorumlarına da göz atabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.