ATAELEKTRONİK 4'lü 4 Çıkışlı Lnb 3d 4k Full Hd Lenebe Elenbi 10 Adet Jak Hediye

369 TL

Ürün Bilgileri

ATAELEKTRONİK 4'lü 4 Çıkışlı Lnb 3d 4k Full Hd Lenebe Elenbi 10 Adet Jak Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATAELEKTRONİK_ANKARA Satıcı Ünvanı: TUFAN ALAN ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8600397689
    Bu ürün ATAELEKTRONİK_ANKARA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4'LÜ 4 ÇIKIŞLI LNB 3D 4K FULL HD LENEBE ELENBİ + 10 ADET JAK HEDİYE
Geri Bildirim Ver

Ataelektronik 4'lü 4 Çıkışlı Lnb 3d 4k Full Hd Lenebe Elenbi + 20mt 20 Metre Anten Kablo + 10 Adet Jak

Uydu yayınlarını alabilmek için ilk kurulması gereken LNB kablosudur. Cihaz, yüksek frekanslı sinyaller için gerekli işlemi yapan ilk donanım malzemesidir. Uydudan gelen sinyaller ilk önce çanağa yansır. Çanaktan gelen sinyaller de ilk önce Lenebe elenbiye gönderilir. Bu kablo tüm sinyalleri uydu alıcısının anlayacağı dile çevirir. LNB, sinyali ne kadar net görürse o kadar sağlıklı bir aktarım sağlar. Ataelektronik 4’lü 4 çıkışlı LNB kablo sinyalleri kolayca iletir. Bu tür anten kablolarına sinyal dönüştürücü de denir. Uydudan gelen sinyalleri devreler vasıtasıyla hızlıca dönüştürür. Böylece televizyonda izlediğiniz görüntüyü elde etmiş olursunuz.

  • Kaliteli sinyal dönüştürücü
  • Full ve HD görüntü kalitesi
  • Dört receiver uyumlu

Güçlü Sinyal Dönüştürücü Ataelektronik Lenebe Elenbi

Güçlü Sinyal Dönüştürücü Ataelektronik Lenebe Elenbi

Kalite sinyal aktarıcı kablo seçmek oldukça önemlidir. İyi bir yayın akışı için sinyal dönüştürücü kritik önem taşır. Yağmur koruma kapağına sahip olan Ataelektronik 4'lü 4 çıkışlı LNB + 20mt anten kablo + 10 adet jak kapasitesiyle istediğiniz yayını size sağlar. LNB de kendi içinde gruplara ayrılır. LNA dönüştürücü, zayıf sinyalleri kolayca dönüştürür. LNC, zayıf sinyalleri dönüştürür ama uydu haberleşmesi için uygun yapıya sahip değillerdir. LO, L band sinyalleri alıcı için anlamlı bir hale dönüştürmeye yardımcı olur. Güçlü bir sinyal dönüştürücü olan LNB çanağa gelmesi gereken sinyalleri güçlendirir. Alıcı aldığı tüm sesleri dönüştürürken bir gürültü oluşturur. Bu tür gürültüleri dönüştürücü engellemeye çalışır. Filtreye sahip olan 4 çıkışlı LNB sayesinde alıcıya gelen sinyaller temiz bir hal alır ve yayın frekansı sorunsuz bir şekilde çalışır.

Beğenilen Ataelektronik Full Hd Lenebi Elenbi Dönüştürücü

Beğenilen Ataelektronik Full Hd Lenebi Elenbi Dönüştürücü

Ürün evrensel bir girişe sahiptir. Yanında bulunan 20 metre kablo ile kolayca televizyonu çanağa bağlayabilirsiniz. Full HD yayını desteklemesinin yanı sıra 3D ve 4D görüntüyü de destekler. 4K yayın veren Ataelektronik 4'lü 4 çıkışlı LNB + 20 mt anten kablo + 10 adet jak kullananlar üründen memnun kalır. Bağımsız dört çıkışa sahip olan ürüne böylece birden fazla televizyon yayını bağlayabilirsiniz. Diğer yandan LNB yayına çevirilirken bir gürültü oluşturur. Bu gürültü ne kadar filtlenirse o kadar kaliteli bir yayına sahip olabilirsiniz. Ataelektronik ürününde çok düşük 0,1 dB seviyesinde gürültü üretilir. Bu düşük ses seviyesi televizyon izleme esnasında duyulmaz niteliktedir. Altın uçlu konnektör sayesinde veri akışının daha dayanıklı ve hızlı olmasını da sağlar. Sinyal dönüştürücü seçerken altın kaplamalı iletken maddeden yapılan ürünü tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ataelektronik 4'lü 4 çıkışlı LNB kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Fiyatıyla Dikkat Çeken Lenebe Elenbi Sinyal Dönüştürücü

Fiyatıyla Dikkat Çeken Lenebe Elenbi Sinyal Dönüştürücü

Sinyal dönüştürme gücüyle LNB dikkatleri üzerine çeken bir seçenektir. Müşterilerin beğenisini kazanan dönüştürücü sayesinde birden fazla televizyon yayınına erişebilirsiniz. Düşük gürültü gücüne sahip olan Ataelektronik 4'lü 4 çıkışlı LNB + 20 mt anten kablo + 10 adet jak fiyatı bütçe dostu olması sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Avantajlı fiyatlarla satışa sunulan ürün, kalitesiyle müşterilerin beğenisini de kazanır. Bağımsız dört çıkışa sahip olan modele birden fazla televizyonu da bağlayabilirsiniz. Full Hd yayınlarda kaliteli görüntü sağlayan dönüştürücü sayesinde iyi bir yayın deneyimi yaşayabilirsiniz. Single Band, Dual Band, Dual Output, Quad Output gibi farklı çıkış çeşitleri mevcuttur. Bu sayede pek çok cihazınızla kolaylıkla entegre olabilir. Dayanıklı yapısı ile satışa sunulan Ataelektronik Lenebe Elenbi dönüştürücüyü Trendyol sayesinde kolayca inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.