Aukey Ep-t25 Tws Bluetooth Kulaklık Siyah

326 TL

Ürün Bilgileri

Aukey Ep-t25 Tws Bluetooth Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniöde Satıcı Ünvanı: EMPEROR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334114169500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341141695
    Bu ürün Miniöde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aukey EP-T25 TWS Bluetooth 5.0 Gerçek Kablosuz Kulaklık Güçlü bas performansı: Yükseltilmiş 4 mm dinamik sürücüler, daha zengin bas ile CD kalitesinden daha net, yüksek doğrulukta ses sağlar. Daha Kolay Bağlantı: Şarj kutusu kapağını açın, kulaklıklar otomatik olarak eşleştirilmiş Bluetooth cihazlarınıza bağlanacaktır. Bluetooth 5.0 teknolojisi, kalabalık alanlarda bile atlamasız ses için cihazınız ile kablosuz kulaklık arasında sabit bir bağlantı oluşturur. Uzun Pil Ömrü: Kulaklıklar, tek bir şarjla 5 saate kadar Hi-Fi stereo ses çalar. USB-C üzerinden hızlı bir şekilde şarj olan kompakt şarj kutusunda fazladan 20 saatlik kullanım vardır Tüm koşullar için uygundur: Yoğun egzersizler sırasında ve tüm hava koşullarında terlemeye direnmek için IPX5 suya dayanıklılık. Detaylar Aramaları temizle Meşgul veya rüzgarlı alanlarda iyileştirilmiş çağrı netliği. Yalnızca bir kulaklık kullanın (Tek Kulaklık Modu) İki kulaklık, Bluetooth eller serbest kiti olarak tek başına kullanılabilir. Sesli asistan desteği Telefonunuzun asistanına erişmek için kulaklıklardan birine üç kez dokunun. Dokunmatik Kontrol Her kulaklıktaki hassas ve dokunsal panel, kolay müzik kontrolü ve çağrı yönetimi sağlar. Taşınabilir kasa Ultra kompakt şarj kutusu kulaklıklarınızı korur ve 4 ek şarj tutar. Teknik Özellikler Modeli: Aukey EP-T25 Teknoloji: BT 5, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, AAC Sürücü (her kanal): 1 x 6 mm / 0,24 ”hoparlör sürücüsü Hassasiyet: 90 ± 3dB SPL (1kHz / 1mW'de) Frekans Aralığı: 20Hz - 20kHz Empedans: 16 ohm ±% 15 Mikrofon Türü: MEMS (mikrofon çipi) Mikrofon Hassasiyeti: -38dB ± 1dB (1kHz'de) Frekans Aralığı Mikrofonu: 100Hz - 10kHz Şarj Süresi: 1 Saat Pil Ömrü: 5 saate kadar Pil Türü: Li-polimer (2 x 40mAh)

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver