Aura Cebilon Platinum Su Arıtma Cihazı

15.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Aura Cebilon Platinum Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHLAS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: KALE GAZETE DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229005643400016 Vergi Kimlik Numarası: 2290056434
    Bu ürün İHLAS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Yıl Garantili Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Montaj Siparişiniz sonrası faturanız platform üzerinden mail olarak gönderilmektedir. Cihazımız ilgili servis tarafından randevu alınarak getirilerek ücretsiz olarak kurulum yapılmaktadır. “ Servislerimiz tarafından bulunduğumuz dönem ve yoğun talep nedeniyle montaj süremiz minimum 10 maksimum 20 iş günüdür. “

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Basınç 5 Bar
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aura İhlas Cebilon Platinium Su Arıtma Cihazı

Su, günlük hayatta müşteriler tarafından sıklıkla tüketilen bir sıvıdır. Sağlıklı bir şekilde hayatınızı sürdürmeniz için günlük en az 2 litre düzenli bir şekilde su içmeniz gerekir. Her yaştan ve her cinsiyetten insan düzenli olarak su içer. Hava kirliliği, toprak ve su kirliliği gibi pek çok kirlilik içme sularının da kirlenmesine neden olur. Kirlenen su sağlığınıza büyük zarar verir. Auro İhlas Cebilon Platinium su arıtma cihazı müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu ürün, sıvıların içerisinde bulunan zararlı maddeleri filtreleyerek temiz bir içme suyu elde etmenize yardımcı olur. Ayrıca, ürün hızlı bir şekilde içme suyu elde etmenize yardımcı olarak sizi her anlamda memnun eder.

  • Ergonomik tasarıma sahip
  • Pompalı arıtma cihazı
  • Kolay ve hızlı kullanım imkanı

Aura İhlas Cebilon Platinium Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Aura İhlas Cebilon Platinium Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Su canlılara hayata bağlayan en önemli besinlerden biridir. Hücrelerin sağlıklı bir şekilde yaşaması için suya gereksinimi bulunur. İçerisinde bakteri ve virüs bulunan sular iste dizanteri gibi pek çok hastalığın oluşmasına neden olabilir. Bu durum da ölümcül sonuçlara neden olabilir. Aura su arıtma cihazı, nano teknolojili filtresi sayesinde suyu görünmez kirlerden rahatlıkla arındırabilir. Ayrıca, ürün ergonomik tasarımı sayesinde çok fazla alan kaplamaz. Böylece, istediğiniz her yere ürünü rahatlıkla koyabilirsiniz. Ayrıca, ürünün kendi ayrı musluğu bulunur. Böylece istediğiniz zaman arıtılmamış suyu da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, İhlas arıtma cihazının içerisinde bulunan kap sayesinde belirli bir miktar ürünü her zaman depolama imkanı sunar. Ürünü doğru bir şekilde kullandığınız sürece uzun süre ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Böylelikle, sürekli hazır su almanıza gerek kalmaz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Aura İhlas Su Arıtma Cihazı

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Aura İhlas Su Arıtma Cihazı

Tezgah altına rahatlıkla sığdırabiceğiniz İhlas Aura Cebilon Platinium su arıtma cihazı 5 ayrı filtre sistemine sahiptir. Böylelikle ürün, size ulaşana kadar defalarca filtrelenir. Böylelikle sizi rahatsız edecek bakterilerin sudan ayrılmasına yardımcı olur. Ayrıca, ürünün içerisinde bulunan 8 litrelik tank sayesinde elektrik kesildiği zamanlar bile rahatlıkla arıtılmış su tüketebilirsiniz. Hazır su maliyetinden tasarruf etmenize yardımcı olur. Ayrıca, suyun bitmesi ve sipariş verilmesi gibi dertlerin ortadan kalmasını sağlar. Böylece, müşterilere kolay kullanım imkanı sunar. İhlas Aura Cebilon Platinium su arıtma cihazı fiyatı, ürünün sahip olduğu materyal yapısı, tank kapasitesi ve ürün kalitesi gibi pek çok farklı özellik göz önüne alınarak belirlenir. Her daim hazır ve sağlıklı suya ulaşma imkanı sunan bu ürün size rahat ve lezzetli bir kullanım imkanı sunar.

Kullanışlı Aura İhlas Cebilon Platinium Su Arıtma Cihazı

Kullanışlı Aura İhlas Cebilon Platinium Su Arıtma Cihazı

Suyun kirli olduğu kentlerde, müşteriler sağlıklı su tüketmek için çeşitli yollar bulur. Damacanada sunulan ürünlerin tüketimi ise müşteriler için oldukça zahmetli olabilir. Ayrıca, damacana ve hazır sular plastik tüketimini artırır. Plastiğin içerisinde bulunan zararlı maddeler suyun içerisine geçerek sağlığınıza zarar verebilir. Elektrikli ürünler müşterilere kullanım kolaylığı sağlar. Teknolojiyi sağlık ve konfor ile buluşturan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Ürün, hızlı bir şekilde filtrelenir. Böylece hızlı bir şekilde su tüketebilirsiniz. Kolay kurulum ve montaj imkanı sunan bu ürünün içerisinde bütün ekipmanları bulunur. İhlas Aura Cebilon Platinium su arıtma cihazı yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz. İhlas arıtma cihazını daha önce satın almış müşterilerin yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.