Autoline Ip-bus Çıkışlı Teypler Için Aux Menülü Bluetooth Kit

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Autoline Ip-bus Çıkışlı Teypler Için Aux Menülü Bluetooth Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Autoline Satıcı Ünvanı: ADEM KÖRPEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860112115
    Bu ürün Autoline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cd changer çıkışlı Teypler için (Aux Menülü) BLUETOOTH KİT Teyp menüsünde Aux özelliği varsa ürün uyumludur Alım yapmadan önce ( Setup ayarlarından Aux özelliğini OFF konumundan ON konumuna getiriniz.) Kablosuz olarak ses kaybı olmadan bluetooth üzerinden yüksek hızda (5.1 Hızında ) müzik dinleme imkanı sağlar -Aux girişinden ses seviyesi ve ses kalitesi düşmekte olup bu üründe ses kaybı olmaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pioneer Bluetooth Kit

Araçta kullanılan Pioneer Bluetooth kit, sesi AUX girişli herhangi bir cihaza iletebilme özelliği ile beğeni kazanmaktadır. Dahili olarak Bluetooth'u desteklemeyen araçlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş ürün kolay kurulum özelliğine sahiptir. Araç stereo, araç ses sistemi veya dijital ekrandan mobil cihazlarınıza bağlanarak müziğinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Pioneer Bluetooth kit AUX girişi olan tüm cihazları kablosuz olarak telefonunuza bağlayabilir ve ses aktarımını hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak cihaz sayesinde sürüş esnasında gözünüzü yoldan ayırmadan güvenli bir şekilde sürüşünüzü tamamlayabilirsiniz.

 
  • Geniş kapsama alanında kullanılabilme özelliği
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretim
  • Kolay bağlantı seçenekleriyle ön planda

Her İhtiyaca Uygun Pioneer Bluetooth Kit

Her İhtiyaca Uygun Pioneer Bluetooth Kit

Ürünün kullanımı oldukça kolaydır, karışık kablolar olmadan ve basit bir kurulum için tasarlanır. Ürünü aracınıza nasıl bağlayacağınızı merak ediyorsanız ürünün içindeki kullanma kılavuzundan nasıl bağlantı sağlayacağınızı kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. USB portlu araç kitini aracınıza taktıktan sonra telefonunuzla eşleştirmeniz gerekir. Eşleştirme sonrasında araca her girdiğinizde cihaz otomatik olarak açılır ve mobil cihazınız doğrudan Bluetooth uygulaması olarak tanımlanır. Pioneer teyp Bluetooth aparatı kullanımı rahat kullanıma olanak sağladığı için güvenle tercih edilebilir. Dayanıklı tasarımları ile dikkat çeken bu ürünler güvenli ve kullanışlı araçlardır. Araç Bluetooth kiti ne işe yarar sorusunun cevabı ise oldukça basittir. Bu elektronik cihazları aracınızdayken Bluetooth bağlantısı kurarak keyifle müzik dinlemek için kullanabilirsiniz.

 

Kolay Kullanım Sunan Pioneer Bluetooth Kit

Kolay Kullanım Sunan Pioneer Bluetooth Kit

Yolculuğunuz boyunca kullanacağınız bu kit sayesinde rahatça müzik dinleyebilecek, yoğun trafikte aracınızın navigasyon seslerini çalarak yolculuğunuza eller serbest olarak devam edebilecek, hatta yoldayken direksiyondan ayrılmadan konuşabileceksiniz. Pioneer Bluetooth aparatı araç kullanırken daha rahat hareket etmenize her zaman yardımcı olur. Araç kablosuz USB kiti de telefonla eşleştirdikten sonra kolay kullanım sağlar. Araba Bluetooth uzaktan kumandası, kontrol sistemi ile donatılmıştır. Çakmak prizlerinde kullanılan modeller ile araç içerisinde eller serbest konuşabilirsiniz. Pioneer kablosuz oto kit modeline bakarak aracınıza en uygun olan bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

 

Her Bütçeye Göre Pioneer Bluetooth Kit Fiyatı

Her Bütçeye Göre Pioneer Bluetooth Kit Fiyatı

Bluetooth cihazları radyo dalgalarını kullanarak iletişim kurar. Bluetooth destekli Aux araç kiti, 10 metreye kadar bir mesafede kullanım sağlayabilir. Mobil cihazınız bu ürünlere bağlıyken cebinizde tutabilirsiniz. Bağlantıyı kesmek için ünitenin eşleştirmesini kaldırmanız ve cihaza yeniden bağlanırken, araç kiti parolasını yeniden girmeniz gerekmez. Araç Bluetooth kiti, eller serbest profili destekleyen herhangi bir mobil cihazla kullanılabilir. İsteğe bağlı gürültü yalıtımlı araç uzaktan kumandalarını kullanarak müzik dinleyebilir ya da eller serbest konuşabilirsiniz. Pioneer Bluetooth kit yorum ve incelemelerine göz atarak marka hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Bu bilgiler ışığında ürünü satın alma sürecinde hızlı karar verebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.