Avesta Yayınları Cesur Adamların Ülkesine Yolculuk

250 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Avesta Yayınları Cesur Adamların Ülkesine Yolculuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ERKAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690804877
    Bu ürün KİTAPKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Krt arkadaşlarımla geçirdiğim kırk altı gn, gazetecilik kariyerimin dönm noktası olmuştur." New York Times Ortadoğu muhabiri Dana Adams Schmidt, Irak hkmetinin kendilerini millet olarak tanımasını bekleyen gerillalarla görşmek için Irak Krdistanına yaptığı yolculuğu böyle anlatmaktadır. Schmidtin yolculuğu gizli kalmak zorundaydı (aslında Schmidt Krdistana nasıl girip çıktığını hiç açıklamamıştır). Görnş itibariyle Schmidt Beyruttaki ofisinden kayboldu. Yaya, katır sırtında ve eğer şanslıysa atla ve iki kere de jiple seyahat etti. Seyahatin çoğu geceleri yapıldı ve gndzler de saklanarak geçti. Bu yolculuğun fiziksel tehlikeleri vardı. Birçok kez Irak hava kuvvetleri saldırılarına maruz kalmışlardı. Schmidtin koruması onun kimliğini Kasımın adamları onu bulur diye köyllerden gizliyordu. Bu seyahatin en önemli kısmı Schmidtin Krdistanın en sevilen ve en korkulan adamı Mele Mustafa Barzani ile geçirdiği on gn olmuştur. Barzani, Batı medyasını Krt davasını (özerkliklerini ilan etmekte kararlı insanların davasını) dnyaya duyurabilmek için davet etmiştir. Schmidtin kendi hikayesiyle Krtlerin hikayesi bir araya gelmiştir. Krtlerin sınırlı imkanlarıyla kurdukları ordusu, folklorlerine olan aşkları, ilginç ve bir o kadar da acı destanları, bir başka toplum tarafından srekli ezilmelerinin hikayesi... Schmidt bu tabloyu bize verebilmek için Ortadoğudaki gncel siyasi olaylar ve Krt tarihi bilgisini de sunmaktadır. Krtleri dağlardaki sığınaklarında gösteren fotoğraflar da mthiş bir kanıt olmuştur. Dana Adams Schmidt "Sıradışı bir cesaret isteyen en iyi çalışmasıyla" Uluslararası Basın Kulbnn George Polk ödlne" layık görlmştr.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver