Avesta Yayınları Kürdistan Yasak Ülkeye Yolculuk

640 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Avesta Yayınları Kürdistan Yasak Ülkeye Yolculuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nina Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA GANİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3890432163
    Bu ürün Nina Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İspanyol gazeteci ve İspanyolcadaki Kürtlerle ilgili ilk kitabın yazarı Manuel Martorell’in ‘Kürdistan Yasak Ülkeye Yolculuk’ adlı kitabı Avesta yayınları arasında çıktı. Manuel Martorell kitapta, Ortadoğu’daki başlıca Müslüman toplulukların mevcut dinsel, kültürel ve politik karmaşıklığını anlamak için temel şifreleri vererek genel bir panoramasını sunmaktadır. Bunun için, yirmi yıl boyunca profesyonel gazeteci olarak bölgeye yapmış olduğu gezileri rehber olarak kullanmaktadır. Avrupalılaşmış Türkiye’den başlayan geziler, İran İslam Cumhuriyeti ve Arap milliyetçisi Suriye ile devam etmekte ve krizdeki Irak ile bitmektedir. Kürt sorunu Ankara, Tahran, Şam ve Bağdat hükümetleri için birinci derecede bir iç sorundur. Bundan dolayı, Kürdistan: Yasak Ülkeye Yolculuk okuyucuya Ortadoğu gerçekliğini en derinden anlamasına imkân verecektir. Sayfalarında dünyanın bu bölümü hakkında Avrupa’da yaygın olan önyargıları kırmak için büyük bir çaba sarf edilmekte, İslam ve politika arasındaki iç ilişki gibi büyük önemi olan sosyal konular hakkında derinleştiğinde ise tarihi bilgiler, destanlar, gelenekler, görenekler, insan tasvirleri, doğa, şehirler ve hepsinden önce "dünyanın en büyük devletsiz halkı" Kürtlerin yerleşik olduğu bölgelerdeki sayısız ve zenginleştirici kişisel hikayeler bir araya getirilmektedir. Kurdistan: Rêwîtiyek ber bi welatê qedexe ve Kitêba rojnamevanê îspanî Manuel Martorell ‘Kurdistan: Rêwîtiyek ber bi welatê qedexe ve’ di nav weşanên Avesta de derket. Martorell li Îspanya rojnamevanekî naskirî ye, ez demeke dirêj e bi mesela kurdî re elaqedar dibe û berê jî kitêb li ser kurdan nivîsandine. Yekem kitêba bi zimanê îspanî a li ser kurdan jî a wî ye.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver