AWAX Xtra Zn Çinko Sülfat Sıvı Gübre 5 lt

550 TL
(110 TL / lt)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

AWAX Xtra Zn Çinko Sülfat Sıvı Gübre 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarım Market Satıcı Ünvanı: SELDA ARTUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1604272671600001 Vergi Kimlik Numarası: 0850227243
    Bu ürün Tarım Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garanti edilen içerik %w/w Suda çözünür çinko (zn) 7 Awax zn yüksek oranda çinko içeren sıvı bir ürün olup hem yapraktan hem de sulama ile uygulanabilir. Bitkide çinko noksanlığı gidermek için bitkiye hem yaprak yolu uygulanabilen hem de toprak yüzeyinde uygulanan bir üründür. Yaprakların büyümesini, dirençli ve canlı kalmasını sağlar. Meyve ağaçlarında rozet teşekkülünü engeller. Kök gelişimi destekler. Soğuk ve dona karşı mukavemet kazandırır. Çiçek dökülmesini önler ve çiçeklerin daha canlı olmasını sağlar. Döllenmeyi hızlandırır ve hasada erkencilik sağlayarak kaliteyi artırır. Çinko bitki fizyolojisi açısından çok önemli bir elementtir. Çinko protein sentezi ve parçalanmasında önemli görevi olan bir dizi enzim yapısında yer alır. Bitkiler çinkoyu suda çözünebilir formda olabilirler. Yaprak ve köklerin dokusundan penetrasyonu çok iyi olup kolayca bitkinin bünyesine işler. Vejetatif gelişme dönemiyle üretim dönemi arasındaki dengeyi garantiler ve böylece verim artışı sağlar. Awax zn ayrıca çinko noksanlığından kaynaklanan olumsuzlukları önler ve iyileştirir. Çinko noksanlığı: Çinko noksanlığında bitkilerin gelişimi yavaşlar, örneğin domates ve çiçek yapraklarında kanser lekeleri meydana gelir. Patateste gri, kahverengimsi lekeler oluşur. Narenciye yapraklarında kloratik lekeler, mısır yapraklarında kloroz oluşur. Şeftalide yapraklarda erken dökülme görülür. Çinko noksanlığında tahıllarda bodurlaşma görülür. Şiddetli noksanlıkta yapraklar gri-Beyaz renk alır ve ölür. Pamukta genç yapraklar yeşil kalıp damar araları sararır. Narenciye yapraklarda benekler görülür. Domateste genç yapraklar küçük olup araları mozaik benzeri sarı beneklidir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 5 Kg
Geri Bildirim Ver