AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası (SİLİNMEZ)

717 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg

Ürün Bilgileri

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası (SİLİNMEZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii Satıcı Ünvanı: EYÜP ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6760348016
    Bu ürün AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLASTİK DUVAR BOYASI DUVARLARINIZA MAT VE DEKORATİF BİR GÖRÜNTÜ KAZANDIRIR KURUDUĞUNDA DUVARDAN ELE VEYA ÜSTÜNÜZE TOZ GİBİ ÇIKMAZ RENKLERİ CANLI VE UZUN ÖMÜRLÜDÜR. EN AZ 2 KAT ŞEKLİNDE UYGULANIR UYGULAMADAN ÖNCE MUTLAKA SULANDIRILMALIDIR. ASTAR KULLANILMASI TAVSİYE EDİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Silinebilirlik Silinemez
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası Şampanya Rengi 003

AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası 003, ev ve işyerleriniz gibi birçok alanı boyarken kullanabileceğiniz kullanışlı bir boyadır. Tüm alanlarınızı boyayabileceğiniz 20 kg formu ile boya konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretilen boyalardır. Şampanya duvar boyası ile bulunduğunuz ortamı daha şık ve aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz. Kullanacağınız bu boyların uzun süreli kalıcı yapısı sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalıcı renkleri ile duvarlarınızda yüksek kapatıcılık sağlar. Şampanya iç cephe boyası, canlı ve zenin görüntüsü ile eviniz estetik bir görünüm kazanır. Yüksek örtücü özelliğe sahip bu plastik boyaları kullanarak evinize kısa sürede yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca hızlı koruyan yapısı sayesinde kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran plastik boyalar gecenin geç saatlerinde ışıklarınızı açtığınızda ortama farklı bir hava katar. Çatlama ve kabarma gibi olumsuz durumlarla karşılaşmadan kolayca duvarlarınıza uygulayarak kullanabilirsiniz.

  • Temizlenebilir Boya
  • Hızlı Kuruma
  • Pratik Uygulama

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası Modelleri

Ev ve diğer kullanılan alanların iç ve dış duvarlarının daha estetik ve temiz görünmesini isteyen çoğu kullanıcı son yıllarda dekorasyon ürünleri arasında olan plastik boyaları tercih etmektedir. Plastik boya modelleri arasında yer alan şampanya rengi duvar boyası genellikle açık ve parlak renk tonuyla kullanıldığı alanda dikkat çeker. Genellikle yağ bazlı ve su bazlı olarak üretilen AYBOYA plastik duvar boyaları 50 farklı renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşur. Şampanya ev boyası kaliteli yapısı ile beton, cam ve tuğla gibi zeminlerde de kullanılabilir. Birçok farklı şekilde üretilen plastik duvar boyaları kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Ayrıca farklı renk seçeneğine sahip boyalar, gri, sarı tonları ve şampanya en sık tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Siz de mekânınızın özelliğine göre bu boyaları tercih ederek evinize yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası Kullanmanın Önemi

Plastik duvar boyaları iç cephede binaların şık ve güzel görünmesini sağlamaktadır. Birçok açıdan tercih edilen plastik duvar boyaları mekânlara modern bir görünüm kazandırma açısından büyük öneme sahiptir. Plastik duvar boyaları arasında yer alan şampanya rengi iç cephe boyası uygulanması kolay ve pratiktir. Plastik duvar boyaları ile kolay silinebilen yapısı sayesinde temizlik işleriniz kolaylaşır ve evinizde temiz ve şık duvarlara sahip olabilirsiniz. Mat ve parlak renk seçenekleri ile istediğiniz boyayı duvarlarınıza uygulayabilirsiniz. Uygulama kolaylığı sayesinde boyama işlemini kendiniz de yapabilir ve işçilik gibi maliyetlerden tasarruf edebilirsiniz. Kullanıcılar tüm bu nedenlerden dolayı plastik duvar boyaları tercih etmektedir. Evinizde ve diğer alanlarınızda sürekli boya yaptırmanıza gerek kalmadan temiz bir şekilde boya işlemi yapabilmek için plastik duvar boyaları iyi bir tercih olacaktır.

AYBOYA 20 Kg Plastik Duvar Boyası 003 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Birçok çeşitte ve renkte bulunan AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası evinizin görünümüne yenilik katarak ortamın havasını değiştirir. Plastik duvar boyası gelişmiş teknolojik ekipmanlarla farklı özelliklerde üretilmiştir. Özellikle kolay temizlenebilir bir yapıya sahip olması nedeniyle sık tercih edilen plastik duvar boyaları farklı fiyatlarda satışa sunulmuştur. İç mekânlarda kullanılan şampanya rengi plastik boya ve diğer boya çeşitleri alanın büyüklüğüne göre farklı ebatlarda üretilmektedir. 20 kg olarak üretilen boyalar yüksek fiyat aralığına sahip ürünlerdir. Evinizin ve diğer mekânlarınıza göre tercih edebileceğiniz plastik boya çeşitleri, yüksek fiyat aralığına sahip boyalar arasında yer almaktadır. Daha önce plastik boya satın almadıysanız, AYBOYA 20 kg plastik duvar boyası yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İhtiyacınıza ve bütçenize uygun ürünü, Ayboya 20 kg plastik duvar boyası satın al seçeneği ile Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.