AZUL Naturel Ağda Bandı 3 Lü Set 1 Adet Naturel Kartuş Ağda 5adet Tem.mendili 2metre Ağda Bezi

259 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AZUL Naturel Ağda Bandı 3 Lü Set 1 Adet Naturel Kartuş Ağda 5adet Tem.mendili 2metre Ağda Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜMA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: TÜMA KOZMETİK KIRTASİYE ZÜCCACİYE VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA TURİZM TAŞ.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0874000893000021 Vergi Kimlik Numarası: 8740008930
    Bu ürün TÜMA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AĞDA BANDI KULLANMA TALİMATI: LÜTFEN KULLANIM ÖNCESİ AŞAĞIDAKİ KULLANIM TALİMATINI DİKKATLİCE OKUYUN Müşterilerimizin yanlış kullanımından dolayı yanlış yorumlarınınönüne geçmek için AĞDANIN DAHA VERİMLİ KULLANILMASI için aşağıdaki kullanma talimatını hazırladık. Ağda öncesi en iyi sonucu almak için tüyler 2-5mm arası uzunluğunda ve cilt kuru olması gerekir. Uygulanacak bölgenin büyüklüğüne göre ağda bandını kesiniz. Çift taraflı ağda bantlarını parmaklarınızın arasında 30 saniye kadar yavaşça ovarak ağdanın ısınmasını sağlayınız. Yavaşça ikiye ayırın, ağda bantlarından bir tanesini tüylerin çıkış yönüne doğru iyicene yapıştırın. Bir elle cildi gererken diğer elle ağda bandını tüylerin çıkışyönünün tersine doğru ani ve tek bir hareketle çekiniz. Ağda bantlrı iki yada üç sefer kullanılabilir. Bandı tekrar kullanmak için 2adet kullanılmış ağda bandını üst üste koyun 10 saniye kadar ovun, yavaşça ikiye ayırarak kullanın. Ağda sonrası cildinizi kutunun içindeki ağda mendilleriyle temizleyin. SOĞUK AĞDA BANTLARIMIZ BACAKLAR, VÜCUT, KOLTUKALTI, YÜZ VE KOLLARDA UYGUN OLUP GENİTAL BÖLGELER İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. TAHRİŞİ ÖNLEMEK İÇİN AYNI BÖLGEYE 2 SEFER KULLANILMAMASINI TAVSİYE EDERİZ. 3 adet AZUL Pudralı Hazır Sir Ağda Bandı 41 li Set +1adet azul kartuş ağda.+5adet ağda sonrası tem.mendili+1 adet 2metre ağda bezi.Ağda bantlarımız Yüz, vücut bölgesi , bacak bölgesi içindir, koltukaltı ve bikini bölgesi için uygun değildir, Kış mevsiminde elinizde iyicene ıstın ve tüylerin gidiş yönüne doğru sürün tüylerin ters yönünde hızlıca çekin elinizde ısıtmadan açarsanız tüyleri çekmez, kötü düzgün temizlemiyor dersiniz. Bunlar bilgi mahiyetindedir. Lütfen uygularken buna dikkat edin. 3 adet AZUL Pudralı Hazır Sir Ağda Bandı 41 li Set +1adet azul kartuş ağda.+5adet ağda sonrası tem.mendili+1 adet 2metre ağda bezi.Ağda bantlarımız Yüz, vücut bölgesi , bacak bölgesi içindir, koltukaltı ve bikini bölgesi için uygun değildir, Kış mevsiminde elinizde iyicene ıstın ve tüylerin gidiş yönüne doğru sürün tüylerin ters yönünde hızlıca çekin elinizde ısıtmadan açarsanız tüyleri çekmez, kötü düzgün temizlemiyor dersiniz. Bunlar bilgi mahiyetindedir. Lütfen uygularken buna dikkat edin. AZUL Naturel Ağda Bandı 3 lü Set3 adet+1 adet azul naturel kartuş ağda+5adet ağda sonrası tem.mendili+1 adet 2metre ağda bezi.Ağda bantlarımız Yüz, vücut bölgesi , bacak bölgesi içindir, koltukaltı ve bikini bölgesi için uygun değildir, Kış mevsiminde elinizde iyicene ıstın ve tüylerin gidiş yönüne doğru sürün tüylerin ters yönünde hızlıca çekin elinizde ısıtmadan açarsanız tüyleri çekmez, kötü düzgün temizlemiyor dersiniz. Bunlar bilgi mahiyetindedir. Lütfen bu bilgileri dikkate alarak kullanınız.
Geri Bildirim Ver