Babyst Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu

299,90 TL

Ürün Bilgileri

Babyst Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babyst Satıcı Ünvanı: YUSUF AZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4233441227200001 Vergi Kimlik Numarası: 1270579591
    Bu ürün Babyst tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyst Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu Kavrama egzersizi, diş bakımı, duyusal egzersiz ve eğitim bir arada. İki yarım küresinin ileri/geri şeklinde dönmesi sayesinde el/göz koordinasyonu gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Hem Diş Kaşıyıcı Hem Duyusal Gelişim Topu! Yakalama egzersizleriyle eğlenirken, güvenli bir diş kaşıma sunar. Ultra esnek yumuşak yapısı sayesinde bebeğiniz için son derece güvenlidir. Bebeğinizin minik elleriyle rahat kavrayabilmesi üzerine çoklu halkalar ile tasarlanmıştır. Yumuşak bir tutuş sağlar. Halkaların içinden geçen minik şekiller bebeklerin algılama/odaklanma yeteneklerini geliştirmeye teşvik eder. Macaron renkleri ile bebeklerin en tatlı oyuncağı olmaya adaydır. Merkezinde bulunan birkaç adet çıngırak sayesinde rahatsızlık vermeyecek çok hafif bir sese sahiptir. Yumuşak dokunuşu fizyolojik ve duygusal tepkiyi canlandırır. FDA onaylı %100 gıda sınıfı silikondan üretilmiştir. BPA ftalat ve lateks içermez. Bebeğinizin çiğnemesi için son derece güvenlidir. Rengi toksik içermeyen gıda boyaları ile verilmiştir. Yüksek sıcaklıkta sterilize etme işlemlerine uygundur. Sterilizatör ve makinada yıkanabilir. Halkalarında renk farklılıkları olabilir. Boyut: 13x13 cm Ürün 'Babyst' paketinde gelmektedir. Kullanım ve bakım talimatları için paket içerisinde bulunan kullanım klavuzunu takip etmeniz önerilir. Babyst paketi ve güvenlik etiketi bulunmayan ürünler Babyst markasına ait değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Çok Renkli
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver