bahçevilya Amerikan Sarmaşığı - Parthenocissus Quinquefolia

129 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
750 TL'ye 15 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

bahçevilya Amerikan Sarmaşığı - Parthenocissus Quinquefolia

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORAMUT Satıcı Ünvanı: ELİF ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6761034137
    Bu ürün FLORAMUT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan Sarmaşığı - Parthenocissus Quinquefolia Genel Özellikleri Dış mekan süs bitkileri grubundadır. Yaprakları ile asmayı andıran sarmaşık bitkisinin kışın dökülen yaprakları sizi yanıltmasın. Çünkü sonbaharda seyrine doyum olmayan muhteşem kızıl renklere bürünür. Aşırı sıcaktan ve kuraklıktan hoşlanmaz. Ağırlıklı olarak duvarların ve yapıların örtülmesinde idealdir. Uzun ömürlü bir bitkidir. Boyu zaman içinde 15 metreye kadar ulaşır.Sulama :Kuru toprakta yetişmeyi sevmezler. Bitkinin ihtiyacına göre sulama düzenli olarak yapılmalıdır. Gübreli ve iyi sulanan toprakta çok hızlı gelişim gösterir.Ilık ve nemli iklimlerden hoşlanır.Budama :İstenmeyen dalları ilkbaharda budanarak bitkinin bakımı yapılmalıdır. Amerikan Sarmaşığı budamaya dayanıklı bir bitkidir.Üretimi :Topraktan çıkan dallar kısa zamanda köklenir. Drenajı uygun her toprakta yetiştirilmesi uygundur. Bitki uygun yerde yetiştirilmediği takdirde, çevresindeki diğer ağaç ve bitkilere sarılarak onları boğabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver