bahçevilya Kocayemiş ( Dağ Çileği ) Fidanı Saksılı 20 - 30 Cm

165 TL

Ürün Bilgileri

bahçevilya Kocayemiş ( Dağ Çileği ) Fidanı Saksılı 20 - 30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahçevilya Satıcı Ünvanı: RABİA ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460579381
    Bu ürün Bahçevilya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kocayemiş ( Dağ Çileği ) Fidanı Viyol 20 - 30 cm fidanların ya da meyvelerin gerçek isimleri ve halk arasında tanındıkları isimler farklı olabilmektedir. Kocayemiş de bu bağlamda iki farklı isme sahiptir. Pek çok kişi kocayemişi “Dağ Çileği” ismi ile bilmektedir. Dağlarda kendiliğinden yabani olarak yetişen bir çalılık meyvesi olan kocayemiş, meyvelerinin tadı ve faydaları açısından popüler bir meyve türüdür. Üstelik yetiştiriciliğini yapmak, uygun mevsim koşullarını sağlamak şartına bağlı kalındığında zorluk da çıkarmamaktadır. Yetiştiricilikte en önemli olan hususlardan biri sulamadır. Kocayemiş, suyu seven çalı meyvesi gruplarından biridir. Fakat bu durum her gün sulama yapılacak anlamına da gelmemektedir. Verimli dağ çileği yetiştiriciliği için ilk etapta toprak ve iklim koşullarının müsait olup olmadığı değerlendirilmelidir , Akdeniz, Karadeniz, Ege ve ve Marmara iklimi ile daha çok uyumlu olan Kocayemiş fidanı KöyFidan güvencesiyle en avantajlarıyla sizlere ulaştırılmaktadır Kocayemiş Fidanının Genel Özellikleri Kışın Yapraklarını dökmeyen ve her zaman yeşil olarak kalan Kocayemiş tohumdan ziyade fidanla olarak dikiminin yapılması daha çok önerilmektedir. Bu sayede hem yetişme sürecindeki olumsuz sonuçlar alma riski azaltılmaktadır hem de meyve alma süreci hızlandırılmış olacaktır. KöyFidan tarafından kökleri hava almadan sıkıca paketlenerek gönderilen Kocayemiş fidanı uzun ömürlü çalılardan biri olarak bilinmektedir. Alınacak Fidan yaşlarının en az bir yaşında olması önerilmektedir. Ayrıca fidanların ilk dikim zamanlarından sonraki sulama sıklıkları iki üç gün arasında olmalıdır. 8-9 Metreye kadar büyüyebilen bir formda olan Kocayemiş ağacının bakımıda oldukça kolaydır. Kocayemiş Fidanı Viyol 20 - 30 cm Meyvesinin Özellikleri Bilindik çilek boyutlarına göre daha küçük olan kocayemiş özellikleri ve faydaları bakımından beklentileri fazlasıyla karşılamaktadır. C Vitamini ve E Vitamini açısından zengin bir meyve türü olarak bilinen Dağ çileğinin cilt güzelliği açısından olumlu sonuçlar verdiği bilinmektedir. Bağırsak kurtları ile savaşmak için de sıklıkla tercih edilen Kocayemiş meyvesinin damar sağlığı konusunda da olumlu sonuçlar verdiği bilinmektedir. Meyvelerinin taze olarak tüketilebildiği gibi Reçel ve marmelat yapımında da kullanılmaktadır. Ayrıca Yapraklarından yapılacak çayında faydalı olduğu bilinmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver