Bahco Ayarlanabilir Saplı Tekerlekli Valiz Tipi Kumaş Boş Alet Çantası 73 L 4750FB5A

8.092,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bahco Ayarlanabilir Saplı Tekerlekli Valiz Tipi Kumaş Boş Alet Çantası 73 L 4750FB5A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nacila Satıcı Ünvanı: ÖYKÜ DEPOLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661040420500019 Vergi Kimlik Numarası: 6610404205
    Bu ürün nacila tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyoneller İçin Premium El Aleti Markası Bahco, 170 yılın üzerindeki deneyimi ile son teknoloji ve kullanıcı odaklı tasarımı bir araya getiren premium bir el aleti markasıdır. 24.000'den fazla ürünün bulunduğu geniş ürün yelpazesi ile Bahco, Bakım ve Onarım Tesisleri, Savunma Sanayi, Havacılık, Enerji, Petrol ve Gaz, Madencilik, Oto Servisleri, Gıda, Kimya, İlaç Sanayi, Peyzaj, Tarım ve Ormancılık, İnşaat ve Yapı, Tersanecilik, Marangoz, Elektrik, İklimlendirme, Sıhhi Tesisat gibi sektörle ile beraber, Hassas Mühendislik işleri, Saatçilik, Kuyumculuk ve Müzik Alet Tasarımı ve tamiratı gibi hassasiyet isteyen zanaatlar, otomotiv, metal kesim endüstrisi, yeşil endüstri, bahçecilik ve kampçılık ve ahşap oymacılığı gibi bir çok hobi alanları kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ürünler sunmaktadır. Bahco, 1892 yılında en temel el aletlerinden biri olan ayarlanabilir anahtarı icat etmiştir. O zamandan bu yana, ERGO™ ürünleri, çok bileşenli tutamaklar ve Sandflex® Bi-metal testereler gibi dünyanın en önemli el aletlerini icat etmiş olup 400'ün üzerinde patente ve çok sayıda ödüllü ürüne sahiptir. Profesyonellerin güvenliği, konforu, hassasiyet talepleri ve performansını önemseyen Bahco, en yüksek kaliteyi sunma taahhüdü ile, 11 üretim tesisi aracılığıyla kalite odaklı üretimlerine devam etmektedir. Bu tesislerin önemli bir kısmı Avrupa'da bulunmaktadır. Bahco markasının Distrübütörü Nacila olarak, profesyonellerin tercih ettiği birinci sınıf el aletleri markası Bahco'yu sizlere sunuyoruz. Bahco deneyimi ve kalitesini arkamıza alarak ihtiyaçlarınıza odaklanıyoruz. En yüksek kaliteyi en iyi hizmet ile sizlere sunma taahhüdümüzü servisimize yansıtıyoruz. Yüksek kalite ve performanslı el aletleriyle çalışmanın keyfini çıkarın!
Geri Bildirim Ver