BANT EVİ Kauçuk Izolasyon 19mm 120cm 12m2 Elastomerik Kauçuk Köpüğü Yalıtım Levhası

4.290 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

BANT EVİ Kauçuk Izolasyon 19mm 120cm 12m2 Elastomerik Kauçuk Köpüğü Yalıtım Levhası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BANT EVİ Satıcı Ünvanı: ÖZAY KARAHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5120340218
    Bu ürün BANT EVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kauçuk Levha İzolasyon. 19mm Et Kalınlığı, 120cm Genişlik, 12m2 lik Rulo Halinde Gönderimi Sağlanacaktır. Ürün Yapışkansız Olup, Bally Cinsi Kontakt Yapıştırıcılar Vasıtasıyla Rulo-Fırça Yardımıyla İstenilen Yüzeye Yapıştırabilirsiniz. Bu Ürüne Uygun Kontakt Yapıştırıcı Bant Evi Mağazamızda Mevcuttur. Düşük Isıl İletkenliği Sayesinde Minimum Enerji Kaybı, Yüksek Su Buharı Difüzyon Direnci Sayesinde Güçlü Yoğuşma Koruması Sağlar. Isı ve Ses İzolesinde Rahatlıkla Kullanabileceğiniz Pratik Yalıtım Malzemesi. Yalnızca Bant Evi Satıcı Mağazası Yalıtım Ürünleri, İstenilen Fabrika Çıkış Değerlerine Sahiptir. Isıl iletkenlik katsayısı 0,0035 w/mk olup -70 ile +100°c sıcaklıklar arasında kullanıma uygundur. Doğal kauçuk reçinesinden elde edildiği için elastik yapıdadır. Üst düzey titreşim, gürültü kontrolü ile mükemmel ses ve ısı izolasyonu sağlar. Rutubete ve sıcaklığa dayanıklıdır. Nem, koku, mantar ve küf oluşumuna sebep olmaz. Alev almayan, yanmaz malzemeden üretildiği için ısıl stabilitesi oldukça yüksektir. Yüksek ısı nedeniyle deformasyona uğramaz, erime yapmaz. Pratik bir şekilde hızlıca ve kolayca uygulanır. Işçilik, zaman ve maliyetten tasarruf sağlar. Ev, işyeri, restoran, hastane, okul, kütüphane, dj ve reji odası, kontrol kabini, kayıt ve yayın stüdyoları, sinema, tiyatro, konser ve konferans salonları, ibadethane gibi ısı ve ses yalıtım ihtiyacı olan mekanlarda kullanıma uygundur. Ayrıca bar, disko, düğün salonu, atış poligonu, fabrika, makine odası, jeneratör kabini, elektrik santrali gibi gürültülü kapalı mekanlarda da ısı ve akustik yalıtım sağlar. Kauçuk sünger köpüğü, İklimlendirme ve soğutma sistemlerinde en çok tercih edilen yalıtım malzemesidir. Araç ve karavan yalıtımı, büyük çaplı havalandırma kanalı kauçuk izolasyon, tesisat boruları, dikdörtgen ve dairesel kesitli havalandırma kanalı izolasyonu için idealdir. Diğer kalınlıklar, kendinden yapışkanlı ve folyolu çeşitler için Bant Evi mağazamıza bakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver