Genel Markalar Lc 3900 Bk Siyah Klasik Gitar (kılıf )

2.450 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.530 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.656,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.890 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lc 3900 Bk Siyah Klasik Gitar (kılıf )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BSSANAT Satıcı Ünvanı: BURAK SANCAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7430102464
    Bu ürün BSSANAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lc 3900 Bk Siyah Klasik Gitar Barcelona LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar Klasik gitar günümüzde solo performans alanında en fazla kullanılan enstrümanlar arasındadır. Marka model ve tel sınıflarına göre ayrılan bu gitarlar günümüzde enstrüman çalanların en fazla kullandığı materyaldir. Klasik gitar müzik hayatına başlayan kişiler için en rahat ve kulağa hoş gelen enstrümanlardandır. Öğrenimi ve kullanımı kişiden kişiye göre değişen klasik gitar zamanla kim olursa olsun kısa zaman da sonuç alınabilen bir enstrümandır. Öğrenimi ilk etapta nota bazında olup ( do, re, mi, fa, sol, la, si ) vs. bunun nüans ve alt-üst frekansları öğrenilir ve kulağa basit etapta şarkı çıkartılmaya çalışılır. Solo bazındaki bu etap tamamlandıktan sonra klavye üzerindeki sesler zaman içerisinde hafızaya kazınır. Daha sonra 2 veya daha fazla parmak kullanılarak bir kaç farklı notanın ortak noktaları birleştirerek akor dediğimiz notalar çalışılarak öğrenilir. Klasik gitarın bu kısmında orta hasnedeki boşluk kısmında çeşitli dörtlük veya farklı vuruşlar yapılarak ritim dediğimiz sesler çıkartılır. Akor eşliğinde basılan bu ritimler bir şarkıyı tamamlamak için gerekli tüm yetileri bize sağlamaktadır. Özelikle çocukların gelişim saflarında (6 – 12 yaş arasında) bu tip enstrüman kullanan çocukların zekâ ve duygusal gelişimleri daha interaktif ve başarılı olmaktadır. Bu yaş aralıklarında enstrüman kullanan çocukların çevre ve arkadaş bağlılıkları daha hızlı ilerlemekte ve kendine güvenleri yaşıtları itibariyle daha ileri seviyede olmaktadır. Okul dönemlerine de yansıyan bu nicelik onların daha çabuk gelişmesini sağlamaktadır. Klasik gitar özellikle bu yaş gruplarının kullanabileceği en mükemmel enstrümandır. Taşıma maliyet ve kendini gösterme açısından çok kullanışlı bir enstrümandır. Klasik gitar sadece bir hobi değil aynı zamanda bir tutkudur. Klasik gitar hem çok sesliliği, hem ritmik özellikleri hem melodi çalımındaki kolaylığı, hem de bu özelliklerin birlikte yapılabilirliğinin kolaylığı yönünden küçük bir piyano özelliği taşır. Klasik gitar akustik (kendi sesini doğal olarak verebilen) bir enstrümandır. Tellere tırnaklarla ya da parmak tırnak (pena) yardımıyla birlikte vurarak çalınır. Öğretmenlerin, öğrencilerine tavsiye ettiği, yeni başlayanlara iyi bir yol arkadaşı olan Barcelona LC 3900 BK Siyah özendiren cinstendir. Barcelona LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar’ın en önde gelen özelliklerinden biri üretildiği malzemelerdir. Gitarın üst kısmı, arka ve yan tarafları ıhlamur ağacından, sapı akçaağaçtan, klavye ve köprü kısmı gül ağacından üretilmiş olup, daddario tel kullanılmıştır.Şık tasarımı ve taşıma kolaylığı ile müziğe yeni başlayanlar için vazgeçilmez bir enstrüman olacak, zamanınıza değer katarak kaliteli anlara şahit olmanızda bir numaralı yardımcınız olacaktır. Kutu içeriğinde taşıma kılıfı yer almamaktadır!

Ürün Özellikleri

  • Gitar Tipi Klasik Gitar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Barcelona LC 3900 BK Siyah Klasik Gitar

Altı teli bulunan ve ses perdeli müzik aleti olan gitarın farklı türleri vardır. Bunlardan kullanım açısından rahat ve sık tercih edilen modeli klasik gitardır. Gitar sap, gövde ve baş olmak üzere üç temel bölümden oluşur. Birden fazla çeşide sahip olan gitar, parmaklarla veya pena denilen küçük bir aparatla çalınır. Güzel ritimler yakalayabileceğiniz bu müzik aleti ile eğlenceli notalardan oluşan müzikler çalabilirsiniz. Barcelona LC 3900 BK klasik gitar çalmayı öğrenmek isteyenler, yeni başlamış olanlar ve profesyonel bir şekilde çalanlar için ideal modellerden biridir. Barcelona LC 3900 BK siyah klasik gitar yeni başlayacak ve çalmayı yeni öğrenmiş olanlar için kullanışlı bir seçenektir. Kaliteli ses veren bu modelde enstrüman çalmayı kolaylıkla öğrenebilir ve motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz.

  • Klasik tasarım
  • Doğal ham madde
  • İdeal ölçüyle tam boy

Dikkat Çeken Barcelona Siyah Klasik Gitar Özellikleri

Dikkat Çeken Barcelona Siyah Klasik Gitar Özellikleri

Barcelona LC 3900 BK gitar çalmayı sevenler ve başlamak isteyenler için ideal modellerden biridir. Müzik aletlerinin yapımında kullanılan malzeme ve yardımcı ürünlerin kalitesi, rahat kullanımı ve çıkardığı doğal ses tınıları açısından önemlidir. Barcelona marka bu müzik aletinin üst, arka ve yan kısımlarının yapımında doğal ıhlamur ağacı kullanılır. Ürünün sap kısmı doğal akça ağaçtan yapılır. Köprü ve klavye tarafı gül ağacından üretilir. Tutuşu ve kullanımı kolay olan model 4/4 tam boya sahiptir. Barcelona LC 3900 klasik gitar tüm bu üretim özellikleriyle çalmayı ya da öğrenme sürecini hızlı ve keyifli hale getirir. Yeni başlayanlar için bu konfor önemlidir. Enstrüman öğrenme aşamasında rahat tutulmazsa motivasyonu düşürebilir. Bu nedenle modeli gitar çalmayı seven ve yeni öğrenecek olan yakınlarınıza hediye için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Barcelona Siyah Klasik Gitar Avantaj ve Yorumları

Barcelona Siyah Klasik Gitar Avantaj ve Yorumları

Barcelona gitar LC 3900 BK ürünü özelliklerinden dolayı birçok avantaja sahiptir. Gitarın telleri Daddario teldir ve gerginliği az, yumuşak yapıdadır. Böylece çalması kolay olur. Penaya gerek olmadan parmaklarla çalınabilir ve parmaklarda ağrıya neden olmaz. 4/4 tam sap boyu ile doğal gül ağacından yapılmış olması kaliteli bir ses sunar. Bu model ile hemen her tür müziği çalmanız mümkündür. Çok fonksiyonlu bir kullanım sağlar. Ürünün klavye kısmı kalındır ve perde aralıkları uygun şekilde geniştir. Bu sayede çalarken rahatlık ve konfor sağlar. Bu model ve ürüne ilişkin merak ettiğiniz veya bilgi almak istediğiniz konu olduğunda ürün hakkında yapılan birçok Barcelona LC 3900 BK yorumları sizlere yardımcı olur. Bu yorumlar aklınıza takılan sorulara bir cevap almak istediğinizde veya kararsız kaldığınızda size destek olur.

Avantajlı Fiyatıyla Barcelona Siyah Klasik Gitar

Avantajlı Fiyatıyla Barcelona Siyah Klasik Gitar

Barcelona LC 3900 BK klasik gitar fiyatları üretildiği ham maddeler ve tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu enstrüman profesyonel şekilde gitar çalanlar, yeni başlayanlar ya da başlayacak olanlar için kullanımı kolay ve rahat bir modeldir. Ürünün yapımında doğal materyallerin kullanılması, taşıma kılıfının bulunması ve çalarken kullanmak için yardımcı aparatı olan penanın ürünle birlikte fiyata dahil olması sizin için avantajdır. Bu modelin bu şekildeki fiyatı herkes için ulaşılabilir, ideal fiyat aralığında bulunur. Enstrümanı pena ile çalabileceğiniz gibi parmaklarınızı da kullanabilirsiniz. Bu nedenle ekstra yardımcı ürüne veya ekipmana ihtiyaç duymadan çalabilirsiniz. Her tarzdaki müziğe uygun bu enstrümanla çok fonksiyonlu bir kullanım sağlanır. Fiyat açısından da bütçeleri sarsmayarak kolaylık sunar. Avantajlı fiyatı ve birden fazla fonksiyonu olan bu ürüne Trendyol’dan güvenle sahip olabilirsiniz.