Bargello Unisex Parfüm 451 Fresh 50 ML EDP 869284130451

290 TL

Ürün Bilgileri

Bargello Unisex Parfüm 451 Fresh 50 ML EDP 869284130451

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçerik: FRESH-MEYVELİ-MİSK-PUDRALI-ŞEKERLI-TROPIKAL

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Odunsu
Geri Bildirim Ver

Bargello Unisex Parfüm 451 Fresh 50 ml EDP

Parfüm, insanın gün içinde kendini daha özgüvenli hissetmesini sağlar. Hem kadınlar hem de erkekler için tamamlayıcı bir unsur olan parfüm, kullanan kişi ile alakalı kuvvetli sinyaller verir. Dış görünüm ve giyilen kıyafetler o kişi ile alakalı ön fikir edinilmesini sağlıyor ise parfüm de bu anlamda önemli bir etkendir. Birbirinden farklı yüzlerce esans ve karışımdan oluşan parfüm vardır. Bu parfümler arasında hem feminen hem de maskülen kokular bulunur. Bu parfümlerde keskin bir ayrım olması bazıları için sorun olabilir. Her ikisinin de dengede olduğu kokular, kimileri için daha cezbedicidir. Bu anlamda gerek feminen gerekse de maskülen notaların dengelendiği Bargello unisex parfüm 451 fresh 50 ml EDP öne çıkar. Unisex bir koku olması ile erkekler ve kadınlar tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

  • Ferah aroma
  • Kalıcı özellik
  • Unisex içerik

Hoş Bargello Parfüm 451 Fresh 50 ml EDP

Hoş Bargello Parfüm 451 Fresh 50 ml EDP

Her mevsimin dokusuna yakışan Bargello unisex parfüm, kibar ve minimal şişe tasarımı ile dikkat çeker. Az yer kaplayan bir ürün olması ile her yere rahatlıkla taşınabilir. Gün içinde ağırlaşma yapmayan parfüm, fresh kokusu sayesinde sürekli kullanıma uygundur. Kalıcılık yönünden de başarılı olması, uzun süreli bir kullanım sağlar. Zaman içerisinde alt notaların belirginleştiği ürün, kendine has aroması ile pek çok kişi tarafından ilgi görür. Feminen ve maskülen notaların dengeli birlikteliğinden doğan bu parfüm, zamansız bir formüle sahiptir. Bu açıdan her dönemin favorisi olabilecek bir üründür. Bargello unisex parfüm 451 fresh 50 ml EDP fiyatı uygun arlıklarda yer alması sebebiyle bütçe dostu bir seçenektir. Parfüm; fresh, çiçeksi, vanilya, sıcak baharat ve odunsu notaların eşsiz uyumunu ifade eder. Her bir esans dengeli bir bütünlük oluşturur.

Etkileyici Bargello Unisex 451 Fresh 50 ml EDP

Etkileyici Bargello Unisex 451 Fresh 50 ml EDP

Unisex parfümler; hem feminen kokuların naifliğini ve zarafetini hem de maskülen kokuların güçlü ve iddialı etkisini notalarında hissettirir. Bu anlamda risksiz ve farklı zevklere sahip pek çok insana hitap eder. Uyum ve dengenin bir yansıması olan parfüm, cinsiyet kalıplarına sıkışıp kalmak istemeyenlerin favori tercihidir. Bargello unisex parfüm 451 fresh 50 ml EDP kullananlar da genelde olumlu değerlendirmelerde bulunur. Özgür ruhları temsil eden ürün, gün içinde kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Bu açıdan daha konforlu ve özgüvenli bir ruh hali içerisinde olmanıza imkan tanır. Keskin çizgilerin dışına çıkmayı sevenlerin tercih ettiği parfüm, şişe tasarımıyla da herkese hitap eder. Bargello unisex parfüm 451 fresh 50 ml EDP yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Unisex Parfüm 451 Fresh 50 ml EDP Fiyatı

Unisex Parfüm 451 Fresh 50 ml EDP Fiyatı

Anıları yeniden harekete geçirme etkisi olan koku, insanların görünmemesine rağmen dikkat çeken en önemli aksesuarlarındandır. Karakterin bir yansıması şeklinde nitelendirilen parfüm hem kaliteli hem de kalıcı olmalıdır. Bu açıdan öne çıkan ürün, pek çok kişinin favorisidir. Feminen ve maskülen notaların bir kompozisyonu olan parfüm, zihninizi temizleyip rahatlatır. Bu da gün içerisinde kendinizi yenilenmiş hissetmenize destek olur. Vermiş olduğu sıcak ve samimi his, teninizde hoş bir etki yaratır. Ten ile bütünleşen bu eşsiz koku birçok kişinin beğenisini kazanır. Her bir notasında farklı duygulara sürükleyen bu koku, özgür bir deneyim sunar. Yoğun ve ağır olmaması sayesinde gündelik kullanıma uygundur. Bargello unisex parfüm 451 fresh 50 ml EDP satın alarak gün içerisinde bu güzel kokuyu üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ürün ile alakalı detaylara Trendyol üzerinden erişebilirsiniz.