Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi

30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
33,49 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
32,85 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dekor Aksesuar & Nalburiye Satıcı Ünvanı: DEKORAKS MOBİLYA MALZEMELERİ VE NALBURİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273131899900001 Vergi Kimlik Numarası: 2731318999
    Bu ürün Dekor Aksesuar & Nalburiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STANDART KARE DOLAP VE ÇEKMECE KİLİDİ MONTAJ VİDALARI BERABERİNDE GÖNDERİLİR 4X4 CM DİL UZUNLUĞU 1 CM
  • Marka ve model farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Gömme Kilitler
Geri Bildirim Ver

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850

Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi hem kalitesi hem de titizlikle hazırlanan dizaynı sayesinde çok fazla ilgi görmektedir. Çekmece ve dolap kilitleri şekillerine göre kare ve oval olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Genellikle iki tane anahtarı ile satılır ve basmalı mekanizmalara sahip olanları da bulunmaktadır. Kullanıldıkları yerlere göre ise üç farklı modelleri bulunur. Bunlar çekmece, dolap ve cam kilitleridir. Kare çekmece kilidi insanların toplu olarak bulundukları yerlerde eşyalarını kendine ait olan dolap ve çekmecelerde saklayabilmeleri için olanak sağlar. Spor salonları, yüzme havuzları, okul ve etüt merkezleri bu ortamların başında gelir. Böyle ortamlara telefon, cüzdan ve özel eşyaların bulunduğu çantaları insanlar kendine ait kilidi bulunan dolaplara koyarak gönül rahatlığı ile aktivitelerini gerçekleştirirler. Bir diğer kullanım yeri ise iş yerleridir. Önemli ve özel içeriklerde olan dosyalar kilitli çekmecelerde güvenli bir şekilde uzun yıllar boyunca saklanabilir.

  • Güvenli Kullanım İmkanı
  • Kullanım Alanlarına Göre Çeşitlilik
  • Özel Dizayn Edilen Yapısı

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 ile Güvenlik

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 ile Güvenlik

Kare çekmece dolap kilidi insanlar tarafından alınabilecek en önemli güvenlik önlemleri arasında bulunmaktadır. Kilit seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar güvenli olması ve uzun süre boyunca kullanılabilir olmasıdır. Kaliteli olduğu için her türlü hırsızlık ve bozulma ihtimaline karşı oldukça dayanıklıdır. Özellikle de kullanılan malzemenin paslanmaz çelikten olmasına dikkat edilmelidir. Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi kullanımı ve monte edilmesi son derece kolaydır. Herkes bu işlemi kolay bir şekilde ve oldukça kısa bir sürede yapabilir. Bakımı düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde uzun yıllar boyunca kullanım imkânı sağlamaktadır. Bu durumda ürünün kaliteli olmasının da etkisi çok büyüktür. Kaliteli malzemelerden üretilen kilitler hem sağlam hem de güvenilir olması nedeniyle çok uzun zaman boyunca kullanılabilir.

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 Sayesinde Özel Eşyalarınız Koruma Altında

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 Sayesinde Özel Eşyalarınız Koruma Altında

Çelik malzemeden üretilen kilitler dışarıya karşı da güvenli bir imaj sağlayarak kötü niyetli olan insanların uzak durmasını sağlamaktadır. Kilitlerin temizliği yapılırken kimyasal maddeler kaplamalara zarar vereceği için kesinlikle önerilmez. Nemlendirilmiş bir bez ile hafif bir şekilde silinmesi yeterli olacaktır. Daha önce kullanmış olan veya bu alanda uzmanlaşmış kişilerin Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi yorum ve değerlendirmeleri detaylı bir şekilde analiz edilmelidir. Kullanıcıların tecrübeleri gerçek bir referans niteliğinde olduğu için bu doğrultuda karar vermek gerekir. Daha uygun bir fiyatla satın alabilmek için Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi kampanya zamanlarını dikkatle takip etmek gerekmektedir. Kampanyaya girdiği takdirde daha fazla ürüne daha az miktar ücret ödeyerek tasarruf etmiş olursunuz. Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetlerini dile getirir.

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Baytec Kare Çekmece Kilidi Dolap Kilidi 0850 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Klasik eski tip dolap kilitlerinde bütün dolapların anahtarları aynıdır ve bu durum insanları zor duruma sokar. Baytec dolap kilidinde ise her kilidin kendine özel anahtarları mevcuttur. Bu durum güvenlik ve mahremiyet açısından çok önemlidir. Paslanmaz yapısı sayesinde dış ortamlarda da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Çünkü her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı olup nemden ve yağıştan etkilenmez. Bu sayede herhangi bir deformasyon yaşamadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Her bütçeye uygun olacak Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi indirim zamanları takip edilerek çok daha uygun fiyatlara alınabilir. Kalitesine, boyutlarına, modellerine ve kullanım amaçlarına göre fiyatları değişiklikler gösterebilmektedir. Baytec kare çekmece kilidi dolap kilidi satın al seçeneğini kullanarak ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olunabilir.